Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 14
liza79 spune:
Eu chiar am crezut ca au interesul sa iasa bine primele fertilizari din program, sa aiba cu ce sa se laude. Dar se pare ca nu.
Nu am de ce sa ma mai enervez, pt ca lucrurile asa vor merge oricum. Daca e sa mi se intample minunea, o sa se intample.
toate fetele si sa aveti un weekend minunat.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
vreau_bebel spune:
Dar chiar si prin programul de stat ei isi incaseaza oricum banii, deci nu fac nimic moca. Cred ca i s-au cam urcat laudele la cap.
Pacat ca asa fac toti cam doctorii cand ajung in foarte apreciati, iar singurii care avem de suferit suntem noi, care poate ne bagam datori in banci pt 15-20 ani sa le umplem lor buzunarele si ei ne trateaza nu cu indiferenta ci cu bataie de joc.
Liza si toate doamnele, Dumnezeu sa va fie alaturi!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
alilumi spune:
dragele mele, va anunt cu bucurie ca tinuta a nascut pe 30 mai a.c., o fetita frumoasa, sanatoasa, de 3.450 kg.. imi cer scuze de intarziere, eu nu am indraznit sa o sun, am asteptat sa imi dea ea un semn (pe care azi l-am primit in sfarsit).
34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
QiaoBing spune:
ali ce veste minunata ! felicitari tinutei si bun venit pe lume micutei minuni. sa fie sanatoasa si sa le aduca numai bucurii.
jaguar spune:
Qiao
am pumnii stransi ptr tine
Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Bafta tuturor fetelor in focuri!
elbereth spune:
Fetelor, nu uitati ca in program a intrat CLINICA MEDLIFE, nu dr ALbu
Si da, clnica in sine are mai multe bile negre. Eu una m-am hotarat sa merg acolo doar pt dr Albu, nu pt Medlife. Pana acum, de medic am fost foarte multumita. De clinca insa... no comment.
Si acum, intrebare: stiti cumva daca la Medlife se fac punctii/transferuri sambata?
elbereth spune:
Felicitari pt Tinuta!
Iar fetelor care sunteti acum in focuri, va tin pumnii!
Qiao, Liza, Angy
liza79 spune:
Elbereth, si eu am decis sa merg la Medlife pt dr. Albu. Surpriza a fost ca am ajuns pe mana altcuiva, desi schemele de tratament si monitorizarile le hotaraste dr. Albu. Stiu ca punctia si embriotransferul le face dansul, insa pana atunci, stiti si voi, e un drum de parcurs, plin de emotii si de intrebari.
Promit ca nu mai revin la subiectul asta, ca nu fac bine nimanui.
si toate fetele.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
elbereth spune:
Liza e foarte bine ca dai detalii, poate mai sunt fete care vor sa-si depuna dosarul prin program la Medlife si e bine sa stie la ce sa se astepte.
Cand am scris ca a intrat clinica in program - si nu dr Albu - vroiam sa spun ca e foarte posibil ca ei sa desemneze o echipa de mai multi medici (din care, bineinteles, sa faca parte si Albisorul) care sa se ocupe de Fiv-urile sponsorizate de stat si care sa aiba fiecare diverse responsabilitati. Ideea e ca cele care isi depun dosarul sa stie si sa fie pregatite psihic sa lucreze cu ECHIPA desemnata de clinica (deci cu mai multi medici, nu doar cu mr White :P).