Oportunitati de munca la domiciliu (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 s-a intamplat sa ramaneti fara bid-urile cadou inaintea celor 60 zile? Ce ati facut, ati cumparat altele? |
Eu inca n-am investit un leu in Zeek. Nici pentru biduri, nici pentru upgrade.
ingridnen spune:
Fetelor cum stati cu bonus balance ? Eu am 204,42 puncte dupa cca 45 de zile de postat anunturi.
Ingrid si Cristi 9 ani
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui ingridnen Fetelor cum stati cu bonus balance ? Eu am 204,42 puncte dupa cca 45 de zile de postat anunturi. Ingrid si Cristi 9 ani |
tot cca 45 zile = 193 pcte
ps. nu mai stiu ziua sigur , daca a fost sambata sau duminica (21sau22 aprilie)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ingridnen Fetelor cum stati cu bonus balance ? Eu am 204,42 puncte dupa cca 45 de zile de postat anunturi. Ingrid si Cristi 9 ani |
Idem.
ingridnen spune:
Selene, tu te-ai inscris parca la peopleperhour. Ai "prins" ceva pana acum ? Eu m-am inscris acum cateva zile si primesc incontinuu mail-uri cand se posteaza job-uri legate de traduceri, numai ca nu s-a potrivit nimic pentru mine. Imi pare ca si aici se liciteaza, oare pe bani sau gratis, stii ? Nu am avut timp sa aprofundez site-ul, ce-i drept.
Ingrid si Cristi 9 ani
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ingridnen Selene, tu te-ai inscris parca la peopleperhour. Ai "prins" ceva pana acum ? Eu m-am inscris acum cateva zile si primesc incontinuu mail-uri cand se posteaza job-uri legate de traduceri, numai ca nu s-a potrivit nimic pentru mine. Imi pare ca si aici se liciteaza, oare pe bani sau gratis, stii ? Nu am avut timp sa aprofundez site-ul, ce-i drept. Ingrid si Cristi 9 ani |
Nu sunt pe site-ul ala, ingrid.
Selene_Bunny spune:
La mine a mers tot timpul.
Am o precizare de facut:
Pentru epage, alegeti Services - Online Auction. Anunturile mele din categoria MLM au fost suspendate.