Prieteni dragi(2)
Raspunsuri - Pagina 19
giulia71 spune:
Nu draguta, eu am intrebat si mi s-a raspuns, frumos si fara urma de ironie.
Si nu lesin pe tastatura, stai tu linistita.
uneori gandesc prea mult....
Mik spune:
Se pare ca F vrea sa stie pentru ce are "stele" si "anti-stele"la subiect si pentru ce unele mesaje sunt acceptate explicit sau dimpotriva.
Subiectul initial mi s-a parut si continua sa fie in ochii mei de o mare proba de "mequinerie" si de imgimfare. Si asta in multe rinduri. Partea a 2-a nu e, din pacate, cu nimic mai prejos decit prima.
DIn ce s-a scris unele puncte de vedere le-am inteles si le-am acceptat explicit, char daca, cum spunea Chuny nu am toate trait acelasi lucru, dar erau puncte de vedere compatibile si comparabile; multe puncte de vedere pe care eu, mama cu mai multi copii si care lucreaza si se ocupa de o suma de alte lucruri si asta fara sa ma bat cu pumnul in piept sau sa bat cu pumnul in masa pentru "fun", le gasesc juste.
DIn punctul meu subiectiv de vedere unele mesaje taxate repede de "ironice", "rele" si alte epitete isi au radacinile in forma insasi a subiectului.
Fiecare isi gestioneaza viata cum stie si cum poate, insa nu cred ca toate ar trebui sa scriem la Psi sau la generale despre asta si daca se intimpla sa scriem o facem sau pentru ca ceva ne macina sau pentru ca ne face placere.
AgnesLuca spune:
Of, chiar nu stiu daca lui F ii pasa atit de mult de stele, imi cer scuze ca am declansat nebunia asta cu stelele (pur si simplu am avut senzatia ca s-a spus ce era de spus si ca subiectul asta ar putea fi deturnat cumva si incheia optimist), imi cer scuze si de la toti cei care au dat stele si pe care s-ar fi putut sa-i fi jignit.
Se pare ca nu am reusit si ca subiectul asta polarizeaza mai rau decit chimia (fata de care nu cunosc sa existe decit iubire si ura, de aia chiar nu ma mir ca-si amintesc de formaldehida si cei aflati de cealalta parte)
(un omulet care zimbeste amar de ce nu exista?)
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AgnesLuca Se pare ca nu am reusit si ca subiectul asta polarizeaza mai rau decit chimia (fata de care nu cunosc sa existe decit iubire si ura, de aia chiar nu ma mir ca-si amintesc de formaldehida si cei aflati de cealalta parte) (un omulet care zimbeste amar de ce nu exista?) "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Agnes si Alexa (21.06.2009) |
Cu ce sens folosesti termenul "a polariza"? Chiar m-am uitat in DEX ca sa ma lamuresc, insa tot nu pricep.
Cat despre nickul lui Fomalhauti, mie una mi se pare firesc sa fie scris gresit de atat de multa lume; e un nick ciudat care nu seamana cu nimic din limba romana. La fel mi se pare si nickul mamei Giuliei, e impronuntabil, iar de scris, in cazul meu, doar cu copy-paste.
AgnesLuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coracora
Cu ce sens folosesti termenul "a polariza"? Chiar m-am uitat in DEX ca sa ma lamuresc, insa tot nu pricep. Cat despre nickul lui Fomalhauti, mie una mi se pare firesc sa fie scris gresit de atat de multa lume; e un nick ciudat care nu seamana cu nimic din limba romana. La fel mi se pare si nickul mamei Giuliei, e impronuntabil, iar de scris, in cazul meu, doar cu copy-paste. |
a polariza = plus/ minus = iubire / ura = 5 stele / 1 stea =...
Nick-ul mamei Giuliei e de limba maghiara de aia pare asa complicat
corap spune:
se vede ca n-ai privit niciodata stelele, cerul si n-ai iesit din cei doi metri patrati care te inconjoara.
alpha piscis austrini era mai la-ndemana?
corap spune:
era raspunsul pt. coracora, nu mai editez acu'.
adica-l editez pe asta, nu am urmarit discutia despre stelele date la subiect...
AgnesLuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AgnesLuca
??? "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Stai ca stiu, chimie / astrologie... Agnes si Alexa (21.06.2009) |