Prieteni dragi(2)
Raspunsuri - Pagina 13
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
Esti off-topic. Deschide subiect separat unde sa te plangi de cat de rau o duci si ce neintelegatoare e lumea. Aici nu e vorba numai de bani...ca doar subiectul se cheama "prieteni dragi"! |
Tracker. Rea mai poti sa fii.
Si tu esti la fel de off-topic. Te puteai abtine. Dar nuuuu, de ce, ca doar asa a sunat si primul tau raspuns adresat mie.
Mharrr, mharrr, ham!
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
alinuk spune:
Fomalhauti... iertare
am incurcat literele in numele tau din greseala
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
sarbatorim de ziua tuturor copiilor...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Marina spune:
ultima si ma duc....unde te distrezi tu mai bine in lumina ultimelor clarificari
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fomalhauti
Desi mancam toti paste, cu sau fara sos, nu suntem toti la fel de nobili. Eu raman egoista si merg in vacanta unde cred eu ca se distreaza cel mai bine copiii mei (in masura in care mi-o permit cu un imprumut inconstient) |
Selene_Bunny spune:
Off-topic, dar numai pentru ca altfel nu am cum comunica, d-na saskia nu are PM-ul activat:
saskia, cand te-am rugat, fara niciun ad-personam, asa cum ai facut tu acum, sa iti activezi PM-ul, mi-ai replicat scurt ca nu ai ce discuta cu una ca mine. Acum, ca ai spectatori, ca distractia e cu public, nu te dai in laturi de la replici precum cea de mai sus. Ei, cum e? Eu zic ca asta spune ceva despre caracterul tau.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Fomalhauti spune:
Marina, Rufus nu a glumit. Are mare dreptate cu alocarea sumelor "dupa nevoi".
Fiul meu cel mare a facut in clasa a XII-a meditatii atat pentru bac cat si pentru facultate (la facultatea de arta nu se ia in considerare bac-ul, in sensul ca nu conteaza nota; de avut, trebuie sa-l ai). Ce trebuia atunci? Sa pun bani de-o parte, aceeasi suma pentru fiecare sa faca ce vrea cu ei? Nu aveam.
Mai departe. A intrat la "cu plata". Tot asa, trebuia sa pun aceeasi suma pentru fiecare? In acelasi timp fratele lui a refuzat sa faca orice meditatie. "Daca nu vrei meditatii, ia banii si treaba ta ce faci cu ei." Asa crezi tu ca se face?! Eu nu cred.
A intrat la "fara plata" (cel care nu a facut meditatii). Cel mare, in anul II a trecut si el la "fara plata". (Am fost foarte fericita dar tot nu mi se pare corect principiul.) In concluzie, anul asta nu trebuia sa aloc nimanui nimic.
Acum, cel de-al doilea s-a angajat. Fiindca el s-a angajat, el nu mai merita bani? Merita mai mult fratele lui mai mare care nu doreste sa se angajeze?
Si ce legatura are principiul meu de distribuie a banilor cu subiectul?
saskia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Marina ultima si ma duc....unde te distrezi tu mai bine in lumina ultimelor clarificari
Marina |
Cu ocazia asta am sesizat si nuanta:
"EGOÍSM s. n. Atitudine de exagerat#259; preocupare pentru interesele personale #537;i de nesocotire a intereselor altora. – Din fr."
Deci ori o faci pentru ei si atunci esti altruista si pe deasupra si nobila, ori folosesti alt cuvant care sa se potriveasca cu contextul.
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Off-topic, dar numai pentru ca altfel nu am cum comunica, d-na saskia nu are PM-ul activat: saskia, cand te-am rugat, fara niciun ad-personam, asa cum ai facut tu acum, sa iti activezi PM-ul, mi-ai replicat scurt ca nu ai ce discuta cu una ca mine. Acum, ca ai spectatori, ca distractia e cu public, nu te dai in laturi de la replici precum cea de mai sus. Ei, cum e? Eu zic ca asta spune ceva despre caracterul tau. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Putin ma intereseaza ce crezi tu despre caracterul meu.
Si nu mai mi te adresa public, ca nu ma interesezi, eu iti dadeam replica referitor la subiect.
Si nici nu-ti mai raspund ca suntem off-topic (scuze Marius si autoarei).
Marina spune:
am comentat subiectul lui rufus cu impartirea comunista. principiul meu e ca fiecare are dreptul la vacanta in mod egal si e unfair sa ii invoci meditatiile sau taxa de la scoala ca sa il tai de la vacanta cand restul se duc
saskia spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Marina, Rufus nu a glumit. Are mare dreptate cu alocarea sumelor "dupa nevoi". Fiul meu cel mare a facut in clasa a XII-a meditatii atat pentru bac cat si pentru facultate (la facultatea de arta nu se ia in considerare bac-ul, in sensul ca nu conteaza nota; de avut, trebuie sa-l ai). Ce trebuia atunci? Sa pun bani de-o parte, aceeasi suma pentru fiecare sa faca ce vrea cu ei? Nu aveam. Mai departe. A intrat la "cu plata". Tot asa, trebuia sa pun aceeasi suma pentru fiecare? In acelasi timp fratele lui a refuzat sa faca orice meditatie. "Daca nu vrei meditatii, ia banii si treaba ta ce faci cu ei." Asa crezi tu ca se face?! Eu nu cred. A intrat la "fara plata" (cel care nu a facut meditatii). Cel mare, in anul II a trecut si el la "fara plata". (Am fost foarte fericita dar tot nu mi se pare corect principiul.) In concluzie, anul asta nu trebuia sa aloc nimanui nimic. Acum, cel de-al doilea s-a angajat. Fiindca el s-a angajat, el nu mai merita bani? Merita mai mult fratele lui mai mare care nu doreste sa se angajeze? Si ce legatura are principiul meu de distribuie a banilor cu subiectul? |
Pai are legatura cu subiectul ca tu te-ai adancit in explicatii: ala lucreaza, ala nu vrea, etc.
Si unora (cu alt mod de gandire, ma vad nevoita sa ma repet) ni se pare anormala chestia asta.
coracora spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Io tre' sa spun ca asa ma enerveaza cand spun ca s-a stricat ceva si mi se raspunde cu "du-te si ia altul"... De zici ca peste noapte clocesc bani si dimineata curg de sub mine... |
Pai banii nu curg nici de sub aia care se scoala la 5 sau 6 dimineata, pleaca la munca si se mai intorc seara pe la 6.
Mi s-ar parea drept sa te plangi daca ai avea un serviciu prost platit, insa fara serviciu (colaborarile ocazionale sunt firimituri, nu intra in nici un fel de calcul serios) nu prea ai "dreptul".
Scriu asta stiind ca tu ai 1 copil. La Fomalhauti inteleg sa nu poata lucra in conditiile in care are o familie extrem de numeroasa.
Poate cei care ti-au sugerat sa iei alt articol in locul celui stricat au facut o aluzie subtila la faptul ca ai putea sa te angajezi undeva.