Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am dat o cautare pe net si parerile sunt imapartite, am gasit ca trimestrul II incepe si de la 12 si de la 13 si de la 14 saptamani. acuma eu fac media si consider 13 ca fiind inceput de nou trimestru si oricum cele mai multe siteuri ziceau sapt 13, inclusiv o aplicatie pe tel mobil. acuma important e sanatos sa fie, sa intram si in trimestrul al III-lea cu bine si apoi pana in sapt 40

mami de ( iulie 2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Camitu cum esti?Nici eu nu am anticorpi la toxoplasmoza si de aceea trebuie sa fac analiza de toxo o data la 2 luni.Altceva nu stiu ce sa iti zic ca nu ma pricep.Tinem pumnii sa iasa analiza bine.

Mami imi pare rau ca treci prin asta, putea orice sa declanseze indigestia,oricum trebuie sa papi dar foarte usor cum au zis si fetele painica prajita,branzica si o sa te simti mai bine.Mie de exemplu de dimineata mi-a venit sa vomit fara nici un motiv,de obicei mi-e rau cand simt un miros sau mananc ceva si nu imi prieste.Partea proasta a fost ca nu aveam ce sa vomit ca nu mancasem nimic si nici nu imi ajunsese nici un miros pe la nas.Si neavand ce sa dau la boboci nu ma puteam linisti.Din fericire mi-a trecut in 15 minute.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Am facut si noi azi 12 saptamaniyuhuuuuuu

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luluta_lalu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sarcina usoara in continuare gravidutzelor.
imi cer scuze ca dau buzna in odiseea voastra dar m-am gandit ca pe cele din Bucuresti sau Ploiesti le intreseaza achizitionarea unui patut de lemn dotat cu saltea din fibra din cocos la mana a doua. Arata impecabil. Fetita mea le-a folosit doar 7 luni apoi am plecat in concediu (la bunici) unde a dormit in pat cu mami si de aici "desfraul".La intoarcere nu a mai vrut sa doarma decat in patul mare. Salteau si patul sunt ca noi.Nu sunt urme de pipi pe saltea pentru ca nu a scapat in pat iar patul se regleaza pe 3 nivele de inaltime.Le pot duce la Ploiesti la socrii pentru cineva din Ploiesti sau le livram in Bucuresti (unde locuim) daca exista doritoare.Pretul este si el de mana a doua adica 230 ron.Bonus aparatori de pat rosii cu ursuleti bej.
Cele interesate sunt rugate sa-mi dea mesaj pe PM pentru detalii.
Fotografii am pus AICI
VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE.
SARCINA USOARA,BEBE SANATOS,MANCACIOS SI VESEL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

martutza am vazut patul , e dragutel dar eu una am alte planuri pt camera copiilor si o sa trebuiasca sa fac ceva pe comanda , dar poate sunt alte fete doritoare
si eu azi am intrat in saptamana 17 ..inca 23 abia astept urmatoarea eco pe 5 iunie , ca nu l-am mai vazut pe bebe de 3 saptamani

mami de 2 indigestie am avut si eu de vreo 2-3 ori in sarcina acum , dar la mine nu a fost cu voma si pe partea cealalta si tot asa , de la mancare obisnuita...poate suntem noi mai sensibile acum la diverse..dar mie mi-a trecut relativ repede , cu ceai de menta si mancare asa ca pt indigestie

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
17+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Multumesc fetelor de sustinere..
sunt ff happy ca nu am mai vomat deloccc azi...tot asteptam dupa fiecare gura de ceai sa vad ce se intampla..Slava Domnului ca mi-a mai trecut...desi mi-e o foame de nu va zic!! eu care mancam ff consistent , acum sa traiesc cu supa chioara e rupere!!!!!!!!!!!!

dar...supavietuiesc eu :))

13+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Camitu, tin pumnii sa fie doar o alarma falsa. Nici eu nu am anticorpi pt toxo, sper sa scap cu bine si sarcina asta.

Mami de 2 dintre toate mie inghetata mi se pare o posibila cauza sau poate a fost o combinatie care nu ti-a picat bine. Bine ca a trecut! Oricum in sarcina nu stii niciodata cand te apuca, eu am vomat odata pt ca am baut prea multa apa dimineata. Am dat instant tot afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

noi am facut azi 13 saptamani!!in albumul meu de sarcina pe care l-am cumparat aici semestrul doi incepe cu saptamana 15.......deci mai am doua sapt...de la spital mi-au zis ca pe 11 iunie fac analizele de sem 2, si eu fac 15 sapt pe 10....
eu azi am lenevit.......am iesit la plimbare si dimineata si acum.e cald si soare si maine incepe o alta saptamana.sa fie una plina de vesti bune pentru toata lumea.
fetelor, voi mai luati acid folic?ca dr a zis sa nu mai iau..initial cel de la clinica mi-a zis sa iau pana la sfarsitul sarcinii....dar iau de ani de zile cu ceva pauze....ca cel mai important e sa-l iei inainte de sarcina si in primele 3 luni...

embarazada de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Deny, iubita, de ce ai sters mesajul, cum sa ne suparam pe tine?

Mami, e posibil sa fi avut un episod de greturi. Spun asta pentru ca si bubulici a avut un episod de greata dintr-o data acum cateva saptamani iar eu am niste greturi un pic mai greu de suportat de cateva zile, pana acum am avut greturi f f putin.
Diaree ai avut?
Sau ma mai gandesc la o posibilitate, sa fi amestecat 2 feluri de mancare, sau sa fi mancat prea mult, sau prea cu pofta, sau varza cu carne sa fi fost prea grea...
Ma bucur ca ti-ai revenit si ai avut puterea sa nu iei medicamentul, esti o super mamica
Bioana, felicitari daca vitaminele pe care le iei contin acid folic nu e nevoie sa suplimentezi.
Cami, sper ca totul sa fie bine. Nu stiu ce sa-ti zic concret, eu nu am problema asta din fericire.

Onutz 13+

Mergi la inceput