Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la noi in liban s-a terminat sezonul de pomelo si citrice..la noi cresc aici ..la voi sunt adusi din china..dar cred ca e acelasi lucru..end of season

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Imi cer iertare ca am sters mesajul meu, mi-e rusine ca am scris si aici ca repet aceeasi postare peste tot(am mai scris framantarile mele si in alta odisee si la aspirante)
Macarie iti multumesc pt raspuns

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Macarie stari de rau si de greata nu mai am nici eu de vreo 2 zile si maine fac 12 saptamani.Am putut chiar sa mananc seara ciorbita eu care seara beam numai lapte batut sau mancam fructe.Iar despre pomelo eu am cautat la mine in oras acum o luna si nu am gasit,am umblat de nebuna peste tot si mi s-a spus ca numai in sezonul rece sunt,si ca nu mai am sanse sa gasesc.Iar cand am fost sa-mi fac analizele in Bucuresti am cautat si nimic.Asa ca mi-am luat gandul

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna,
ce faceti?e liniste pe aici...
DENY.. sa ti se implineasca visul!!!!!nu are de ce sa iti fie rusine. si noi am trecut prin aceleasi faze....va rasari soarele si pe strada ta.
azi a fost o zi faina..ne-am plimbat prin madrid, ca a fost un timp excelent!!apoi am tras un pui de somn, ca acum ma simt ca si noua...in afara de micul dejun am mancat numai fructe, de toate felurile(ca avem norocul sa gasim de toate), inghetata si multa, multa apa....
a duminica frumoasa sa aveti!!

embarazada de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

CAMITZU nu stiu ce sa zic....

embarazada de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

neata fetelor!
eu ieri t prima data in viata mea am vomat tot ce am mancat! a fost oribil..nu am putu manca si eba nimik toata ziua! NU cred ca e de la sarcina pt ca am 13 sapt si niciodata nu am avut nici o greata, nici o voma.. s nici eiri nu mi-era greata ca as fi manca orice de foame..insa cum bagam ceva in gua in maxim o ora dadeam tot afara!. M-am speriat si seara m-am dus la medic dupa ce vomasem deja totul de vreo 5 ori, chiar si mancare de regim (panine prajita cu branzica,etc) La spital mi-a facut eco, bebe e f bine, in grafic.. si ginecoloaga de garda crede ca am facut vreo indigestie. Mi-a dat sa iau Osetron, niste pastile antivoma si sa merg acasa sa incerc sa beau apa sa ma hidratez, chiar daca vomit sa bau iar si tot asa si mancare de regim 2zile.. Aseara am ajuns acasa si am mancat orez fiert chior si compot de mere. Nu am mai vomat insa nici pastila aia care mi-a dat-o medicul nu am vrut sa o iau pt ca am citit la prospect ca nu se recomanda in sarcina si mi-a fost frica sa o iau..asa ca am zis ca ma uit la ele deocamdata si ma rog sa nu mai vomit. Niic vitaminele nu am putu sa mi le iau eiri de frica..am sarit ziua de ieri. Toata noaptea nu am mai vomat deloc..acum m-am trezit cu o foame de lup si acum iar mananc o portie de compot de mere si imi mai fac o cescuta f diluata de ceai de sunatoare... sper sa isi fi revenit stomacul.. Dar oare de la ce sa fac indigestie? Nu am mancat in oras, nu nespalat, nu mancare nasoala..(alaltaieri: vita la cuptor cu cartofi noi si usturoi, visine, nectarine, mar, varza cu carne si 4 sandvisuri cu 2 oua ochiuri de dimineata alaturi de ceapa verde si ardei rosu si o inghetata pe bat; atat toata ziua..v-am descris tot meniul..deci nik iesit din comun) si totusi de ce sa ma fi dereglat asa rau ieri incat sa vomit orice , pana si o gura de apa?
Ati mai patit asa ceva? daca da, cum se trateaza indigestia in sarcina fara sa iau pastile? Doamne sa imi treaca azi! e oribil!! Ce mi se mai contracta si intarea saraca burtica ieri cand dadeam la boboci..imi ieseau ochii din orbite si numai la bebe ma gandeam..cat il chinui eu acum cu sfortarile mele :))

sper sa nu mai trec prin asa ceva..acum mi-e frica sa mai mananc.

13+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

neatza fetelor eu aseara l-am culcat pe cel mic la 9:30 si m-am dus si eu direct la culcare ca nu am mai putut de oboseala, nu stiu de ce, cred ca la mine acum incepe oboseala de sarcina prin urmare acum dimineata la 7 am fost in picioare, dar imi place asa ca e liniste, cel mic si sotul inca dorm asa ca pot sa profit de cateva momente linistite.

va multumesc pt sfaturile ce mi le-ati dat in legatura cu statul in picioare. faza e ca eu nu am anuntat pana acum angajatorul deoarece saptamana viitoare ma mut in alta zona a Angliei tot in cadrul companiei, mutare ce a fost ceruta de mine (eu am vrut). chiar cand au inceput demersurile mai serios am aflat ca sunt insarcinata si nu am vrut nici sa renunt la mutare pt ca ne-am dorit de mult timp sa plecam de aici mai in sud si cum se ivise oportunitatea sa ma mut exact in zona dorita de noi am zis ca ascund totul pana ajung la noul loc de munca si atunci voi zice. mai lucrez doar 2 zile saptamana viitoare si apoi am liber pt mutare.

mamide2 parca ziceai ceva de varza cu carne in meniul tau. mie aia mi se pare mai grea din ce ai enumerat, eu stiu ca am avut si eu asa o zi de vomitaturi dupa ce am mancat varza cu carne si de atunci nu mai imi trebuie (dar nu eram insarcinata). nu stiu, zic si eu, poate se aprinde un beculet si iti dai seama de la ce este sper ca acum te simti mai bine. si mai bine nu lua ondansetronul, daca poti fara e mai bine si pt linistea ta si pt bebe

mami de ( iulie 2010) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am uitat sa schimb semnatura am 13 saptamani de ieri. nu pot sa cred ca am intrat in trimestrul al doilea, wow!

mami de ( iulie 2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Mya sarcina usoara incontinuarie.Saptamana 13 face parte si ea din trimestru I si eu am ramas mascs dupa calcule mele stiam si eu asa ,eu sunt in saptamana a16 acuma si mai am asta si a -17 dupa care abia atunci intru in luna V-a.Da am vazut si eu pe un webseit care l-am dat si e pus pe prima pagina.Important e sa fim bine si sa ne ducem sarcinile sanatoase la termen
O duminica placuta

Looana
+16

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Neata fetelor,

Mamide2 eu cred ca de la orice ai mancat puteai sa faci indigestie.In sarcina organismul nostru nu mai este asa cum il stiam .bine ca acum esti bine, probabil slabita dar un regim cu ceai, paine prajita si bramzica de vaci cred ca o sa te puna pe picioare.
Iti tin pumnii s te refaci cat mai repede.

CAMITU 15+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput