Cu ce lipesc cutie de plastic-frigider

Cu ce lipesc cutie de plastic-frigider | Autor: diuta_20

Link direct la acest mesaj

Compartimentul pentru sticle din combina frigorifica s-a crapat mult si in mai multe parti.Nu gasesc sa cumpar alta,modelul are 6-7 ani.Cu ce pot sa o lipesc sau unde pot sa caut sa cumpar una?Multumesc muklt!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu am patit la fel cu usa unui raft la congelator. A lipit-o sotul meu cu ceva aditiv pt plastic si a "intarit-o' cu o tablita de aia ce se pune in spatele calculatorului, sa o poti rupe/scoate daca vrei sa adaugi ceva hard ce are 'matze' pe afara, prinsa in plastic cu suruburi. Daca vrei, iti fac o poza . Eu am stat cu usita aia crapata in doua destul de mult timp, tot sperand sa gasesc una noua.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuta_20

Compartimentul pentru sticle din combina frigorifica s-a crapat mult si in mai multe parti.Nu gasesc sa cumpar alta,modelul are 6-7 ani.Cu ce pot sa o lipesc sau unde pot sa caut sa cumpar una?Multumesc muklt!

poti cauta cutia la un service de electrocasnice, e posibil sa o poti comanda si pe net, direct la producator. o alta varianta ar fi la centrele de reciclare sau la magazinele care practica sistemul buy-back la electrocasnice.

ce marca si model este combina ta ?
in privinta lipitului, greu de dat sfaturi, pentru ca nu stim cum arata respectivul compartiment si pe unde s-a fisurat. nu ai o poza sau un link catre modelul de combina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_ella2005 spune:

Exista un superglue performant Loctite se numeste, poti lipi orice cu el.

Mergi la inceput