De ce Bucovina, tinutul echilibrului suprem
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
am trimis si eu datele de ieri pe PM
felicitari celorlalti castigatori
ESTE PRIMUL CONCURS CASTIGATOR PT MINE
multumesc BUCOVINA SI DESPRECOPII
Anda08 spune:
Mai asteptam datele urmatorilor castigatori, altfel vor pierde premiul:
2liniute
coollove
Alexia.iorga
nelutzu
alina06st
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
2liniute spune:
buna, imi cer scuze ca am intarziat cu datele, dar am nascut si cu bebe nu prea am mai avut timp liber, am trimis datele pe PM si pe e-mail
va multumesc pt premiu si multumesc foarte mult "my_lady" pentru sms-ul trimis ca am castigat premiul altfel l-as si pierdut, raman datoare
o zi buna va doresc
Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
2liniute spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 felicitari castigatorilor. primul concurs castigat de mine vreodata Anda, tocmai ti-am trimis e_mail cu datele!
|
buna,
am primit sms-ul de la tine cu mesajul ca am castijat, multumesc foarte mult si raman datoare
pup
mami Anca de Rares Mihai 3 saptamani
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 2liniute multumesc foarte mult "my_lady" pentru sms-ul trimis ca am castigat premiul altfel l-as si pierdut, raman datoare o zi buna va doresc Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html |
detective work...inca nu mi-am iesit din mana
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina06st spune:
Buna, am trimis si eu datele.
Multumesc Dorinei pt sms. Si eu mai am o saptamana si cateva zile pana la intalnirea cu bebe 2 si ma lupt cu caldura. Nu prea am mai deschis laptopul.
Multumesc mult de tot!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alina06st Buna, am trimis si eu datele. Multumesc Dorinei pt sms. Si eu mai am o saptamana si cateva zile pana la intalnirea cu bebe 2 si ma lupt cu caldura. Nu prea am mai deschis laptopul. Multumesc mult de tot! Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
am lasat mesaj la tine la odisee
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ceilalti trei ramasi nu au decat cateva mesaje postate...nu pot da de ei in niciun fel!
Anda08 spune:
Din pacate, cei care au pierdut premiul sunt: coollove, Alexia.iorga, nelutzu
iar noii castigatori, ale caror date le astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com (nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon si user) sunt:
asmin
dankutza
oramona
Felicitari!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates