Dovlecei de sept-oct 2009 ***21***
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! dau o ! Cine se alatura? Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Eu vreau un frappe ! Imi fac unul cu inghetata de vanilie ,vreti si voi?
laura78nico spune:
of course, mai intrebi Lali?
ce vesti mai aveti?
eu nimic nou...suntem in vacanta, si astept concediul.
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui laura78nico Buna! Cu cine beau cafeau azi? Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Cu mine ! Cu cine credeai?
Eu rearanjez dulapurile din bucatarie! Moama cat am de lucru ! Asa ca vreau o cafea tare si mare!
laura78nico spune:
Te cred dar te-ai alaturat cam tarziu ca am baut-o.
Dar pot sa mai beau si eu inca una. Spor la treaba! te lasa copii sa faci treaba?
Lali_mete spune:
Da,ma lasa , PAul rearanjeaza si el un raft,pe cel cu robotul de bucatarie si chestii de plastic,iar Teodora ii ia diverse din mana lui Paul ....
laura78nico spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Da,ma lasa , PAul rearanjeaza si el un raft,pe cel cu robotul de bucatarie si chestii de plastic,iar Teodora ii ia diverse din mana lui Paul .... Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
Super tare!
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! Sunt pe aici..nimic nou ... fara chef... Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Fara chef de munca vrei sa spui!
O cafea nu dai ? Daca tot n-ai chef ,poate iti vine ...