Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

tomaca refacere rapida! ce i-a placut cel mai mult lui Tudor?

Multumesc frumos.

Ce anume sa-i placa lui Tudor? Mi-a scapat.

care dintre jucarii? lui Dragos ii plac f mult casutele

mami de shugubetz

I-a placut casuta. Sta in ea si bombane acolo sau ii da cocosului de mancare (i-am luat o statueta din aceea de gradina, un cocos ca-i place). restul de jucarii nu au sosit. SI nici nu m-au sunat sa ma intrebe de sanatate. O fi vreun site mai neserios.

Merci de cafea,

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata!
si eu, si eu...
azi postim, sau va ofer un cremsnit?

pupiceeeei!
si o zi minunata sa avem!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

tu ma omori pe mine ca de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply ms mult, imi cam pica ochii in gura, am apucat sa dorm vreo 6 ore. Dar cum aveam in program o vizita la muzeul Antipa, am zis sa fac un efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Mai e cremsnit? Vreau si eu o bucatica, multumesc, Plateea!

Miki, temperatura la pui se masoara ca la noi, intre 37-37,5 e subfebra, de la 37,5 in sus e febra(daca o masori periferic) sau cu 0,5 grade in plus daca o marosi central(rectal).Sanatate multa! Maia l-a strigat pe Cristi cateva zile, imi tot spune ca el a cantat si a zis bravo la spectacol

Alexutzzza, imi pare tare rau ca iti e asa de greu mi-ai cam deschis ochii pentru ca si eu ma agit sa mai gasesc ceva de lucru(al doilea job) si nu stiu daca merita sa pierd timpul petrecut cu maia si sotul/familia mea pentru asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply ms mult, imi cam pica ochii in gura, am apucat sa dorm vreo 6 ore. Dar cum aveam in program o vizita la muzeul Antipa, am zis sa fac un efort.

Mirela, mami de Mara

Cum a fost la muzeu? Ce de activitati frumoase aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Haircut eu nu prea am inteles cum e cu temperatura Deci daca o masuram periferic si e 37.5(de ex.) mai trebuie sa adaugam 0.5 ca sa ajungem la temperatura reala?

Mergi la inceput

Anunt anunt

Noi avem toti dintisorii - 20 la numar

Sunt cam slabuti,din pacate

Mergi la inceput

Simply a fost dragut, mai pe fast forward asa, pt ca Mara nu se putea bucura de ce avea in fata ochilor, alerga repede la urmatoarele.:D Adevarul ca erau asa multe animalute.

Cu temperatura, eu am inteles asa din ce a spus Haircut: daca ii iei temp de ex. de la subrat si are 37.5, inseamna ca are febra. Daca i-o masori rectal, abia de la 38 inseamna ca are febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza, cafeluta fierbinte , doamnelor....

auzisem ceva de cremsnit... a mai ramas vreo gura?????

miki imi pare rau de kiti.
antik...sa stapaniti sanatosi trici...iar despre curs... f tare daca se poate aplica...aka sa nu fie doar la nivelul ideallului...

eu sunt varza...jiji e in noaprtea 2 de show la modul ca e harcait...muci asa mai in gat. neputand respira a inceput sa tuseasca si s a foit toata noaptea si evident eu care eram cu o maaare restanta la somn...acu s a mai adaugat ceva. prb e ca nu am aspirator. mi s a stricat acu vreun an folosindu l cu batista bebelusului si n am mai luat pe motiv ca mi ocupa loc degeaba. azi ma duc sa iau ca nu reusesc sa i scot mucii bine si incerc diseara si aerosoli ...recunosc ca trebuia sa i fac si aseara dar ma luase o lene...offff bietul copil cu mama denaturata.

ce parere aveti despre un aspect.eu acum lucrez la republica si langa job e o gradi de stat 284 step by step. imi trecea prin cap sa incerc sa l duc acolo. din ext arata bine, n am vz multi copii. cred ca mi l ar primi si sub 3 ani cu shpaga.am pleca amandoi dimineata, daca e ceva as fi la 2 pasi. mi e un pic groaza pe timp de iarna cu masina incalzeste o ,iesi din nameti...etc. ati auzit ceva despre gradi asta?

sunt cheauna rau de tot si...incepe o alta zi

va doresc sa aveti o zi insorita.

Mergi la inceput

Neatza dece!

Abia astept sa te aud intr-o zi ca te-ai plictisit de atata stat si ca ai dormit pana la pranz.

Mergi la inceput