Mobila Kika
Ne mutam la casa noastra si am tot frunzarit netul pina am dat de Kika. Imi plac niste biblioteci si chiar si paturi, insa cum nu am fost sa vad vivo, m-am gandit sa va cer niste pareri.
Aveti mobila de la ei?
Se comporta ok?
Arata la fel de bine in realitate, cum arata pe site?
Multumesc frumos!
uneori gandesc prea mult....
Raspunsuri
danat spune:
Buna si sa va fie de bine casa noua!
Nu am cine stie ce mobila de la ei, ci doar bucataria comandata si produsa/ montata de ei, dar in Austria, si suntem f multumiti.
Aici pe piata sunt considerati buni, e o marca de baza. mai sunt cativa de acelasi gen, dar sunt peste Ikea, de ex.
Sa stii ca importa mult din Ro - canapele, paturi facute la Arad de exemplu
corap spune:
au de la marfa f. proasta la marfa f. buna (si foarte scumpa).
eu nu am decat o masa (din categ. mediu - deocamdata n-am obiectiuni la ea) si 6 scaune si doua dulapuri cu sertare "asortate" cu scauneledin gama mai teapana, care-s ffffffffff frumoase - si mi-am dorit f mult sa le iau.
pb. a fost ca scaune nu mai aveau in stoc decat 4 si am asteptat dupa celelate doua (pe care le-as fi luat din show-room, ca nu ma deranja, dar cica nu vand produse din s-r) inca 6 luni, bineinteles dupa ce le platisem deja) - ma anuntasera initial ca peste 2 luni vin
si au un personal execrabil in magazinul din romania (in afara de faptul ca n-au nici cea mai vaga idee despre produsele pe care le vand).
giulia71 spune:
Multumesc fetelor pentru pareri.
Am mai citit despre personalul care lasa de dorit in Romania, sper sa am noroc sa gasesc marfa dorita si sa nu fiu nevoita sa astept cu lunile.
Eu am mobila de la Ikea si am fost multumita, insa baiatul ne roaga sa-i redecoram camera, asa ca ne-am orientat catre ei.
Mobila arata foarte bine pe site , abia astept sa o vad live.
ALlte pareri sunt bine-venite!
corap spune:
poti sa pui linkul? ca eu am tot vizitat kika, pot sa-ti spun impresii la mobilele de copii (pe care le-am luat pana la urma din ikea )
giulia71 spune:
Corap, nu va fi o camera de copii mici, are deja 12 ani si pretentii pe masura
Ne-am gandit la un pat tapitat care imita pielea, un birou si o biblioteca asa http://www.kika.com/ro/catalog/m/casa-birou/living/biblioteci/18760604/biblioteca-salito/
Patul va fi asa, caci cam pica din patul de 60 cm http://www.kika.com/ro/catalog/m/dormitor/paturi/paturi-tapitate/18390188/pat-time-140-x-200-cm-220992/
Banuiesc ca nu are cum sa iasa rau.
corap spune:
biblioteca e din gama scaunelor mele pot sa-ti spun ca arata f bine si in realitate. e un pic pretentios de intretinut, pt ca lemnul e nelacuit si intra imediat in el chestii precum carioca si petele de cerneala. dar daca e in stoc, eu recomand.
patul nu-l stiu, ca nu e tocmai genul meu.
merita un drum sa le vezi cu ochii tai
edit cred ca nu e aceeasi gama, dar tot zic ca merita un drum
giulia71 spune:
Merg, merg, abia astept
O intrebare, stii cumva au si perioada de solduri sau diverse promotii?
Multam!
leeloo2004 spune:
Giulia - nu stiu daca au mai schimbat/imbunatatit ceva versus acum 1-2 ani - dar pregateste-te sa cam astepti pentru mobila. In general nu aveau pe stoc mai nimic si ei iti spun ca dureaza aproape 2 luni, dar de fapt dureaza mult mai mult si pe ei oricum ii doare in cot...noi am luat de 2 ori de la ei si de fiecare data am patit la fel - dupa multe scandaluri ne-au facut un discount, dar asta nu justifica faptul ca serviciile lor lasa mult de dorit...
Dpdv calitativ mobila este insa ok. Deci daca esti dispusa sa astept peste termenul stipulat initial, inarmeaza-te cu rabdare si cumpara de la ei...!
giulia71 spune:
leeloo2004, multumesc mult de sfat. bine ca mi-ai zis, macar sa stiu la ce sa ma astept.
merci inca o data