probleme cu agentia ...sau nu?

probleme cu agentia ...sau nu? | Autor: Ele

Link direct la acest mesaj

Servus doamnelor ..si domnilor! :)
Sunt foarte la obiect si relatez pb mea.
Mi-am luat sejur early booking la Hotel Pelican -Duni.
Inca nu am primit voucherele si nici asigurarea storno pe care am platit-o.
Azi dupa discutia telefonica cu agenta de la agentia imi zice ca e posibilitate de overbooking .
1. Sunt obligata sa accept? acelasi resort dar hotel mai departe de plaja fara aceleasi conditii pt care eu am ales Pelikan.

2. asigurarea storno am platit 1.5% din valoarea pachetului pe o factura cu antetul lor .Obiectul vandut :D "CV asigurare storno".
cand ii zic sa imi trimita asigurarea zice ca nu poate ca nu e ca celelate asigurari, ca daca e cazul (si ei spera sa nu fie cazul) sa ii sun pe ei. Pai eu ce stiu ca am platit? ceva ce e la ei? si nu stiu cand si ce in situatii ma despagubesc.
Cum trebuie sa procedez sa nu o ofensez pe Doamna si eu sa intru in posesia pachetului turistic ales de mine si asigurarii?? e normal cum procedeaza ei??

Elena & Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

u vin si te intreb pe tine< cum ai platit ceva fara sa primesti nimic la mana??? ca si noi am luat un pachet prin early booking ptr turcia, dar cu o mana am dat banii si cu cealalta mana am primit contractul si asigurarea storno...iar pachetul nu lam luat de pe net ci direct de la agentie..caci eu nu ma incredere in ofertele de pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am contract. Iar asiguarea storno era normal intai sa fac plata si dupa sa o proimesc. Ca facem toata treaba pe email si telefonic nu cred ca e ceva ciudat.
Sunt ani la rand de cand aleg agentia si nu ma prezint in carne si oase la ei pt aa alege un sejur.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Sun-o inapoi si spune-i ca vii cu OPC-ul, poate asta ii mai misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

In contractul nostru de anul trecut scria ca ei trebuie sa-ti ofere in schimb cel putin aceleasi conditii pentru care am optat la semnarea contractului, altfel am dreptul sa refuz. Dar vezi ca trebuie sa scrie acelasi lucru si in contractul tau. Despre asigurare... nu stiu, poate stie altcineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ele, la Duni cel mai departe hotel de plaja este Pelikan, eu asa stiu, am fost de 2 ori acolo. Ce altceva ti-au oferit?? La casute??

Trebuia sa iti dea asigurarea odata cu contractul, eu asa stiu ca se face, asa am primit mereu.

Mergi la inceput

Stiu Eunice, ca am fost si noi acolo. Dar nu se compara cu Holiday village.(care este mai departe si da, casute.)

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar trebui sa scrii numele agentiei de la care ai luat sejurul.
asigurarea la ce firma de asigurari a fost incheiata ? pentru ca agentia de turism NU face asigurari in nume propriu, colaboreaza cu agentiile de asigurari.

mai departe de plaja decat hotel pelican sunt doar vilele cocotate pe dealul din resort. ca hotel, pelicanul este cel mai departe de plaja, urmat de aceste vile.

Mergi la inceput

Eu de cate ori am fost la vilele din vf dealului nu era nimeni, era inchis. Iar la cele ocupate, unele chiar langa Bellevile, era f frumos. E adevarat tb sa te deplasezi nitel pt masa (la Sozopol) si la piscina (cel mai aproape la Relax pool, probabil) dar mie diferenta nu mi se pare atat de semnificativa..da e chestie de gusturi..si casutele sunt mai aproape de amfiteatru, iar fata de plaja..nu cred ca sunt mai departe ca Pelikan..
Eu totusi cred ca ar fi trebuit sa ai asigurarea atasata la contract si sa le primesti deodata.

Mergi la inceput

Eu am ales Pelikan pt sauna, sala chiar daca e putin de mers.
la royal aveau inclusa sauna, pt sala si alte nebuni incluse in pachet tb mers la Pelikan.
Am discutat cu tanti de la agentie si i-am zis ca accept over doar la Royal si cele din zona :D . Cica azi rezolva cu actele si asigurarea.

Agentia e cea cu AA.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Vezi ca este sauna free si la Relax Pool (langa vestiare). Eu nu am stiut asta cand am fost prima data, am aflat a doua oara si am profitat. Si langa Relax Pool,acolo unde sunt terenurile de tenis este si o sala de sport (nu mai stiu daca era free). In cladirea aia alba, la etaj..

Bafta, oricum! Sa se rezolve cum vrei tu!

Mergi la inceput