probleme cu agentia ...sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu merg in vacante in afara tarii (turcia si bulgaria) cu aceeasi agentie, de 4 ani incoace.
in 2010 si 2011 am fost la duni - marina beach. de fiecare data am solicitat si primit confirmarea de rezervare de la agentia de turism din bulgaria, care colaboreaza cu agentia "mea".
asigurarile le-am facut prin intermediul agentiei de turism, la generali asigurari (asigurare complexa de calatorie, care acopera si asigurarea medicala, si cea storno). dupa ce am achitat avansul (50%) si contravaloarea asigurarilor (58 lei/persoana ptr sejurul de 7 nopti), am primit pe mail contractul si asigurarile. dupa ce achit restul sumei, primesc cu posta voucherele.
mie mi se pare ceva ciudat in legatura cu modul in care procedeaza agenta ta de turism. de ce o da cotita, cum s-ar zice ?
macar ai contractul de servicii turistice cu agentia ? l-ai citit cu atentie sa vezi ce spune fiecare clauza in parte ? vezi ca si asigurarea storno are niste prevederi de excludere de la plata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Contractul e studiat . Spune ca nu sunt obligata sa accept over daca mie nu imi convine. Asigurarea, eu stiu de pe net si de la altii cand si cum ma despgubeste. Fizic polita nu o am.
De aia insist sa mi-o dea, sa vad cine e asiguratorul, care sunt clauzele, etc.
Am o colega care lucreaza in asigurari si mi-a zis ca agentiile sunt smechere, tin politele in agentie si in caz de nu te folosesti de ea, ei o anuleaza.
Ca doamna de la agentie mi-a zis, daca e vreo problema sa o sun..daca nu..Bafta lor .

Elena & Denisa

Mergi la inceput