Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona_bm spune:
O sa incerc si eu sa enumar aici continutul bagajului pe care l-am avut cand am nascut-o pe Elisa la spitalul judetean din Baia Mare:
Pentru mine:
-2 camasi de noapte( am folosit doar una pentru ca la internare am primit una din spital)
-capot
-sosete groase
-prosop mare+2 prosoape mici
-periuta de dinti, pasta, sapun lichid, pieptan , Sampon mi-am pus doar un plic primit cu o revista dar nu am apucat sa ma spal pe par in spital, hartie igienica, batistute de unica folosinta
-papuci (rezistenti la apa pentru ca nu i-am dat jos din picioare cand m-am spalat)
-vata 2 pachete
-tifon rola+ fese aprox.40*40cm
-absorbante dar nu am folosit pentru ca mi s-au parut mai ok cele facute din vata cu tifon.
-chiloti foarte comozi
-o trusa mica cu unghiera, forfecuta, penseta, oglinda, elastice de par, balsam de buze, garmastan, rol-on fara miros, crema pentru maini
-aparat foto+ baterii
-incarcator pentru telefon
-acte + dosarul cu analizele mele si detalile de la consultatii si ecografii
Pentru fetita:
- 3 randuri de hainute(body, pantalonas cu piciorus, caciulita, manusi, salotetica) Am folosit doar doua randuri dar fara manusi si pantalonasi pentru ca era exagerat de cald. Am spalat hainutele dupa fiecare schimbare si se uscau foarte repede din cauza caldurii.
- scutece ~5-7/zi
- servetele umede
- sapun, pudra, crema pentru fundulet
- 1 prosop mare+1 mic
- 2 paturici +1 mai subtire pe post de cearceaf
- suzeta mi-a adus sotul de acasa dar nu a acceptat-o fetita
Tacamuri, mancarica, ceai, apa si alte "consumabile" imi aduceau sotul sau maica-mea in fiecare zi chiar daca era si in spital mancare acceptabila(am mancat o portie chiar dupa ce am nascut ca nu am stiut ca e voie si e chiar indicat sa se manance imediat dupa ce ajung in salon asa ca mi-am pus cu mine doar ceva de baut ) si ceai s-a oferit sa-mi faca o matusa care lucra in spital.
Hainele de plecat acasa le-am lasat pregatite si mi le-au adus in ziua in care am iesit.
Daca am uitat ceva revin mai tarziu cu completari dar cred ca asta a fost tot ce am dus cu mine
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
17+
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Ramona_bm spune:
Cand m-au urcat la salonul de travaliu de la internari am tot dat moasei o punguta cu 2 scutece si un rand de hainute+paturica pentru bebita pe care o aveam pregatita de acasa ca sa nu ma pun sa scotocesc prin bagaj in plin travaliu
17+
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
patricbebe spune:
Buna dimineata!!! Am venit cu vesti bune de la eco morfologica de sem 2!! E o bebica perfecta de 600g , fata nu am vazut-o foarte bine ca avea o manuta pusa chiar acolo dar in schimb am avzut pe viu cum dadea din picioare. Dupa spusele medicului model se face pentru ca are oase lungi, am vazut si degetele de la picoare asa de dodoloate. Ce mai suntem din ce in ce mai indragostiti.
Va pup
23w cu
Ramona_bm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patricbebe Buna dimineata!!! Am venit cu vesti bune de la eco morfologica de sem 2!! E o bebica perfecta de 600g , fata nu am vazut-o foarte bine ca avea o manuta pusa chiar acolo dar in schimb am avzut pe viu cum dadea din picioare. Dupa spusele medicului model se face pentru ca are oase lungi, am vazut si degetele de la picoare asa de dodoloate. Ce mai suntem din ce in ce mai indragostiti. Va pup 23w cu |
Felicitari!!! Sa continuati tot cu vesti la fel de bune pana la termen
17+
Tzuki spune:
felicitari, Patric, pentru vestile bune! .
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
danielabejan spune:
neatza fetelor!
noi acum ne-am trezit, adica 11 la noi, ieri am tot trebaluit prin casa si am mai si stat cu sotul la palavre pana pe la ora 1 asa k azi am dormit k doua puturoase.
in legatura cu listuta pt spital eu astept sa mi-o dea moasa mea pe care o am repartizata pe tot parcursul sarcinii pana la nastere. Aici asa se procedeaza, kns am sa o primesc am sa o postez si eu, bineinteles eu as sa adaug si cateva chestii de la mine daca am sa cred ca is necesare.
in legatura cu alimentatia mamei pe timpul alaptarii asta chiar ma macina si pe mine, ca eu de pe acum mai am zile knd nu mai stiu ce sa fac de mancare sa fie sanatos si sa imi placa si pt atunci vreau sa am cat de cat o idee despre ce pot manaca si ce nu.
felicitari patric bebe pt vestile primite
21+
danielabejan spune:
apropo cine stie sa puna carucioarele pe prima pagina k sa mai vedem si noi cate domnisoare si cati flacai avem
21+
anidaz spune:
Buna fetelor!
Eu am fost cea cu anticorpii,fiindca atunci cand a nascut cumnata mea ,avea mult lapte si a rugat o asistenta sa o lase sa mulga pentru bebicul prematur al unei colege de salon ca sa-i furnizeze anticorpi si raspunsul acesteia a fost ca degeaba ii da ,ca nu il ajuta cu nimic fiindca laptele ei este special conceput pentru propriul copil si in afara de faptul ca va fi doar lapte ,adevarat, mai bun decat laptele praf nu ii va ajuta cu nimic .Deci si ele recunosc ca e o varianta mai buna decat laptele pref datorita nutrientilor ,insa anticorpii cica nu se potrivesc,de aici am venit cu teoria ,alt studiu nu cunosc, si chiar parea instruita tipa aceea.Daaaaar stiu ca nu le-a fost dat nici un bebel in salon mamicilor pana nu le-a venit lor lapticul ,copiii erau alimentati cu LP sau din cate am mai auzit cu glucoza.
23+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Felicitari Patricia pentru fetita ,sa fie sanatoasa!
Incerc eu sa adun carucioarele,sper sa nu uit pe nimeni,
23+
Mihnea Bogdan