Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
sora13a spune:
Buna, fetelor!
Sunt o viitoare mamica de baietel (DPN 14.02.2012).
N-am scris pana acum pe forum, dar urmaresc multe subiecte legate sa sarcina.
Saptamana viitoare sunt programata la morfofetala. Am niste emotii...
Vreau sa va intreb daca cineva dintre voi a facut recoltare de celule stem la nastere, sau daca are mai multe informatii legate de chestia asta. Eu de-abia acum incep sa ma documentez, sa caut firme care fac asa ceva, preturi, etc.
Sarcina usoara tuturor mamicilor!
Elfica spune:
Patricbebe: Multumesc foarte mult pentru precizari. Daca vrei si nu iti e greu, le poti trece direct pe poze, langa descrierile anterioare si ne dai apoi iar link-ul. Eu oricum am salvat adaugirile langa link, deci le am pentru cand voi face reteta, dar ar fi ideal sa fie chiar in document.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
19 +
danielabejan spune:
sora13a nu te nelinisti in privinta ecografiei morf o sa fie bine , gandeste te k o sa iti vezi bebelusul si asa toate gandurile negre o sa dispara
cand e dpn-ul tau ? cred ca cel pe care l-ai scris e gresit
22+
_vicki_ spune:
Mie imi convine mai mult pe fb. Aici pana la nastere poate scriu si eu cele 10 mesaje :).
Iar pentru a urmari mai simplu mesajele pe fb putem face cum a propus tzuki: un post pe zi si comentarii la acel post. Azi ne-am cam pierdut printre chaturi si diverse posturi dar cred ca ne descurcam pana la urma
_vicki_ spune:
eu in continuare nu stiu daca ceea ce simt e bebelina... simt ca niste mangaieri pe interiorul burtii.
cum ar trebui sa simt? si cum ar trebui sa-mi dau seama?
Maine implinesc 20 de saptamani.
danielabejan spune:
vicky eu simt bebelul k pe niste balonase, fluturas in stomac, mai nou are momente knd imi da niste suturi mai puternice si daca sunt cu ochi pe burta chiar vad cum se ridica putin burtica si bebelina mea misca mult dupa ce mananc si knd ma asez si stau linistita
22+
_vicki_ spune:
balonase, fluturasi, mangaieri simt si eu. suturi sau ceva f clar ca ar fi bebelusa nu prea. tu cand ai inceput sa o simti? si cum ti-ai dat seama sigur sigur ca e bb?
ha ha draga de ea, cred ca stie ca vorbesc despre ea si a inceput sa loveasca un pic mai ferm :). uraaaaa
donna79 spune:
Am intrat in fuga sa va salut si sa va spun ca de data asta avem carucior roz (abia-abia ne-am lamurit la morfofetala, pana atunci a tinut piciorusele incrucisate cu incapatanare). Vreau sa va felicit pentru initiativa cu grupul secret pe FB, o sa discutati mult mai relaxat acolo decat pe un forum public.
Eu nu mai am timp deloc de forum, Tudor imi ocupa tot timpul si imi consuma toata energia :D. Bebica e si ea super activa, mult mai miscacioasa decat Tudor. Acum suntem in cautare de nume.
Sarcini fara griji si nasteri usoare va doresc!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 23+
danielabejan spune:
eu am simtit-o miscand de la aproape 17 sapt, insa nu o simteam zilnic k acum, si mi-am dat seama knd au inceput sa se inmulteasca miscarile atunci am fost sigura ca e bebe pt k aveam si eu indoielile mele nu eram sigura ce tre sa simt, dar acum pot spune ca intr-adcevar am simtit-o miscand de la 17 sapt
in primele 2-3 sapt dupa ce am simtit-o prima data misca neregulat uneori zilnic uneori la 2-3 zile, acum aproape avem un program zilnic de miscari in cateva reprize.
22+
mlhaela spune:
Sora13, si eu cred ca ti-ai gresit DPN-ul :).
Cat despre recoltarea de celule stem, am tot studiat si-am ajuns la concluzia ca e o cheltuiala inutila. Daca doamne fereste am avea nevoie de celule stem, e putin probabil sa le putem folosi pe-ale noastre si oricum in Romania nu se fac astfel de operatii. Deci tot ar trebui sa mergem intr-o tara in care exista si banci de recoltare, de unde am primi celulele stem necesare.