Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Avem si o sarbatorita astazi careia ii doresc doar multa multa sanatate ca e tot ce are nevoie in acest moment !!

IULIA

Cami draga te imbratisez tare tare si iti doresc multa putere sa treceti si peste hopul asta, lasa ca faceti un chef mare cand ajungeti acasa cu rezultatele perfecte care vor veni saptamana viiotare, sunt convinsa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Iulia sa te faci bine cat mai repedetoti ghioceii iti tin pumnii.vine acum si curcubeul in viata voastra, sunt sigura

Olga, ce patanie! Insa mai bine sa fiti supravegheati, decat ca altii i-a purtat din spital in spital si s-a lasat nasol Doamne fereste! sanatate puilor

Ieri am avut un schimb d ereplici cu maicile si ajuoturl de eductaoare din gradi, se strang bani pt doamnele educatoare, ca na se face serbare si treb sa fim draguti cu ele, insa tariful era ff nesimtit, am argumentat si am propus ca acele mamici care il considera asa de mic, sa faca sponzorizari la gradi, sa dea ele mai mult, insa in particular, ca dc suntem un grup,sau sa aleaga graid particulare, eu am propus sa fie o suma accesibila pt toata lumea, ca d-aia am ales gradi de stat..drept pt care chair asa am procedat am dat suma care mi-o permit....la unele li s-a parut corect, la altele nu nu mai scapam de mita, pupincurism si alte cele, dar la celor de la tv le cerem asta. Doamne pt grupa mica, am zis ca lesin, la cls I ce fac o trimit pe invatatoare la PAris?

ma rog...probl d-astea, o mamica m-a acuzat ca vin de pe alta planeta, ei atunci chiar m-am aprins raudar nu mai intru in detalii.

Noi suntem brnadusa, tinuta e gata si rokia de gala la fel
la ei fetele sunt flori si baietii cred ca insecte ceva de genul, animalute..uite ca nici nu-mi mai amintesc

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!

La multi ani Iulia!!! Multa sanatate si din partea noastra, iar tie Cami multa putete

Eu merg la spital acum. David a dormit cu Cristi acolo. Tare ciudat a fost fara ei acasa

Am emotii sa nu fi luat si Leon ceva. Sper ca anticorpii din laptic sa-si faca treaba.

Multumesc ptr gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

IULIA
La multi ani, pui mic si incercat! Sa treci cu bine peste toate problemele si sa iesi de aici intarita!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sa curga sampania! Sa inceapa petrecerea!

Azi se marita sor-mea
Maine e petrecerea mare, dar azi isi pune catusele

Dau cate un pahar de sampanie cu pishcoturi sau fara, dupa cum va lasa inima si kilele! Pentru Mada, special, o bere

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor

vin cu cafea multa-multa ca se pare ca avem mare nevoie

tare m-am bucurat de pozele vazute, am admirat ghioceii si mamicile

doresc multa sanatate bolnaviorilor
cu febra din asta mare ne distram si noi
am avut un pitic pe cheier cu scarlatina dar l-am rezolvat; acum combatem de zor cu noua viroza (ne distram cu 39 de grade, vomitaciuni, stare proasta si fara vlaga); sper ca peste wk sa reusesc sa o pun pe picioare
eu raportez o conjunctivita, ceva de genul, la un ochi de m-a doare ca naiba, s-a imflat cat incape si imi curge ca la un pisoi sper sa-i vin de hac cu niste picaturi de floxal (asta aveam in casa aseara)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

La multi ani Iulia Sa iti dea D-zeu multa sanatate si sa te intorci repede acasa!!!!

David sanatate multa si tie!

Eu am dus-o pe Giulia la gradinita si acum ar trebui sa ma apuc de curatenie si bucatareala...dar asa ce m-am cam saturat de toata rutina asta!Dar cum nu vine nimeni sa le faca in lipsa mea...imi fac curaj si azi(ca maine o iau de la capat)

Simply ...gogosicile mele sunt bine,cu cativa muci dar nimic serios.
Ma bucur ca Giulia pe masura ce creste e mai intelegatoare si indraznesc sa spun ca si asculta...cateodata.
Sebi e o dulceata de copil,vesel mereu si are o evolutie uimitoare,face multe lucruri pe care Giulia le-a facut mult mai tarziu...se vede ca sunt 2,cresc altfel.

Eu ..din cand in cand mai cad in "butoi" dar ies repede singura ca nu am incotro...!

Bebe strumph..urata situatia asta cu cotizatul,bine faci ca le spui cateva,sunt de acord cu o atentie,mai ales daca e facuta din placere dar trebuie sa existe o limita a bunului simt.

Dodo ...felicitari pt minunile tale,ai niste copii deosebiti!

va pup..sa aveti o zi minunata!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa curga sampania! Sa inceapa petrecerea!

Azi se marita sor-mea
Maine e petrecerea mare, dar azi isi pune catusele

Dau cate un pahar de sampanie cu pishcoturi sau fara, dupa cum va lasa inima si kilele! Pentru Mada, special, o bere

CRISTIAN (7.03.2009)

Casa de piatra!!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

OOO, Monavas, felicitari!!! Sa aiba casa de piatra si tu sa fii o cumnata de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Iulia!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput