Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...mici semne ale zilei de azi...

filmarile probabil saptamana viitoare o sa le am...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, Olishka!!! Asta e...febra aniversara!! Interesanta coincidentza, cred ca lui Cristi va incepe sa i se faca teama in preajma zilei lui de nastere:))
Bine ca nu a fost ceva de lunga durata, o fi fost o chestie inexplicabila cum a avut Gazulina atunci, in Anglia...Multi pupici lui Big Boss si "La Multi Ani!" lui Cristi!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Bine ca e ok DAVID, ca deja aveam emotii, dar am vorbit si noi (prin Pisicu) cu Olga si Cristi si acum e totul in regula.

DODO, ce simpatici sunt zmeii. Isa e absolut delicioasa cu zambetul ei cu toti dintii (e specific, si Ana si Gaza zambesc asa si cred ca si alti ghiocei), iar Bogdi a fost tare chipes in costum popular.

SIMONA, sa iti priasca concediul.

Am aflat ce vom fi: veverita. Asa ca pana la urma inchiriem costumul. Soacra s-ar fi bagat la pisica, dar la veverita a zis ca nu se baga si sigur iesim mai ieftin cu inchiriatul. Acum sa si gasim de unde

Nopate buna!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Am aflat ce vom fi: veverita. Asa ca pana la urma inchiriem costumul. Soacra s-ar fi bagat la pisica, dar la veverita a zis ca nu se baga si sigur iesim mai ieftin cu inchiriatul. Acum sa si gasim de unde

Si io m-am apucat de cugetat la subiectul cu furnica... ma rog, am cugetat ce-am cugetat si... nu am reusit sa-mi inkipui decat tot ceva asemanator cu ce-am avut eu in clasa a II-a sau III-a... cand am avut o serbare cu furnicutze... Din pacate, nu stiu pe unde am arhivat costumul... si nici in ce stare mai era...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Dupa o discutie de o ora cu socrela la telefon am ajuns la concluzia ca daca am timp si gasesc material si blanite se baga. Mai cuget totusi

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Cugetam! Cugetam!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ma bucur ca David e mai bine!

Dodo, chipes flacu ai! Iar zanuca e mortala!

Mada, ai material pt inspiratie si in "Veronica se intoarce" si mi se pare ca "furnicuta" i se potriveste Adelei grozav! Trasatura de familie pe linie materna, deci!

Pisik, "veverita" mi se pare complicat, e tare soacra-ta daca se incumeta! Ce mai veverita ghidusa o sa iasa! E super ca nu trebuie sa lipsiti de la serbare!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pisik;Simply multumesc pentru cuvintele frumoase

idei de costume:
-veverita si de furnicuta

si de inchiriat ...
-www.paiataparty.ro/costum/insecte/furnica" target="_blank">furnica si www.paiataparty.ro/costum/animale/veverita" target="_blank">veverita

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Neatza!

DODO, multumim pt surse. Cam la pozele astea m-am uitat si eu aseara si am ajuns la concluzia ca poza 5 e cel mai aproape de ce vrem, fusta cu bluza + urechi, coada si manusi. De cumparat acel costum e 125, acum ramane de vazut daca il poate face soacra sa semene si daca iesim mai ieftin sau nu merita osteneala

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Dodo, multumim pt poze, frumosi copii ai !!

Pisik, Mada, succes la confectionat costumele, sa nu le dati ca de la toamna intram si noi in hora
Abia astept sa vad ghidusele costumate in actiune !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput