Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Eu m-am culcat tarziu azi -noapte pt ca a facut febra fetita prietenei mele si am consiliat-o prin telefon cum sa-i administreze antitermicele si pana la urma Novocalminul deoarece nu ii mai scadea, apoi m-a apucat tusea si uite asa sunt rupta acum

Dau o cafea pt cine doreste

Pisik , v-am admirat aseara,sunteti tare frumosi toti trei, tare mi-a placut rochita ta verde iar Ana are un zambet adorabil !!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca duminica viitoare trebuie sa fac bagajele dar abia astept !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nu mai e nimeni? Of...

Adela analizeaza niste blana de matza ramasa pe pat si decreteaza: "pene de pisica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

dar ce pisica aveti voi, acolo?
Nu stiu ce va vaitati asa, sau vreti sa fiti gen skinny si Mada si Pisik, ca in poze sunteti brici..dar gusturile si dorintele nu se discuta...eu zic ca sunteti super bine
apropo incerc acum anticellulita, neste crema ce contine extract de cafea verdepana-n august o avea rezultate mai bune, asa, eu in general foloseam pt pulpe crema de galbenele...sau bag fond de ten la plaja?

ce nasi de "firma" la botezul lui Leonfoarte frumos totul, tinute, plus ingerasii si toata gasca de copilasi, foarte scumpi

felicitari Ina pt business step 1
si ma bag la scan si tradus...ca vine valul de hartzoage

coffee time!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza!
Si mie mi-au placut tare noile poze adaugate, rochita verde m-a topit si pe mine, iar botezul lui Leon , ca sa nu mai spun de Leon :)
Si nasul mi-a placut desi nu-l cunosc, din cit l-am vazut pe ...ici pe colo, mi se pare un tip tare de treaba si la locul lui, asa, cu un gen de modestie si de bun simt pe care eu tare le admir. Vazindu-l in aceasta ipostaza am dedus ca nu m-am inselat

Altceva nu mai stiu, am o zi cam agitata, asa ca incerc sa ma apuc de treaba. Pupicei!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Buna dimineataaaaa,

Eu sunt fresh - si fara cafea, desi m-am culcat la 3.15 si m-am trezit la 7.30. Dar, sunt fresh si multumita ca sunt gata in timp!

Lui Bris azi dimineata i-a luat un coleg apa din mana si ii zice, furioasa: Heeey, Das ist mein! Not yours!

O zi cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata!

Vin si eu pe fuga, sa nu ma dati disparuta :))

Aici vremea e super, nu prea mai stam prin casa

Luni ce vine ma operez la picioare si stau pina la sf saptaminii ce vine la clinica, apoi acasa cu niste balene de picioare ce-o sa am

Izia merge la bunici, desigur. Asta vreo doo saptamini, apoi o recuperam

Eu o sa fiu convalescenta vreo doo luni.

Mergi la inceput

Chatonel, tinem pumnii sa fie totul bine la operatie ,sper ca nu e nimic grav !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Neata,
Vin si eu la raport am fost ieri la oftalmolog al treilea consult am scapat de ochelari mai facem exercitii cu ochisorii, ce chestie nu stiam vederea la copii se poate redresa in sensul ca in decembrie la ochiul stang Radu avea -1 , acum are -0.5.
Ramona intrebai de durere la picioare, sfatul meu este ca si cel dat de Gia sa consulti un ortoped, insa cum ai zis si tu daca are 103 cm cu siguranta este de la crestere, avand o lungime peste media varstei poate de la asta este. Analize de sange nu cred ca este cazul. Eu lui Radu nu i-am facut analize de sange decat cand am fost in spital.
Bafta multa chatonel la operatie sper ca nu este nimic grav.
Am admirat si eu pozele oficiale de la botezul lui Leon.
Pisik si noi ne pregatim de vacanta sincera sa fiu imi este si frica sa ma uit pe prognoza meteo.. cand plecati?
Ina felicitari pentru examenul luat.
Simply voi ajunge in barcelona intr-un workshop si prea mult timp liber nu voi avea ma poti ajuta cu o informatie te rog. Spania este "mama" imaganariumului, noi suntem fani :) ai magazinului, am gasit jucarii interesante. Am vazut ca sunt multe magazine acolo, imi poti recomanda unul? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Cu drag,

Monn

Mergi la inceput