Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada are o noua pasiune : abtibildurile , i-a luat mama un album cu toate rasele de caini unde zilnic cumpara niste pliculete de la chioscul de ziare si lipesc abtibildurile din ele ,cu ocazia asta invata cate ceva si despre rasele de caini si isi tot alege catelul dorit, imi pare rau ca nu stam la casa si din acest punct de vedere :))

Are si Adela albumul ala, l-a primit cado de la o "ziarista" de la Sibiu, cd i-a luat ta'su nu-sh ce carte Disney... Da'nu s-a prins cum se procura abtibildele/urile alea.. altcumva decat sa le gaseasca pe masa la ma'sa mare cand am fost la Tgv...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

N-am nimic de raportat, ma enerveaza vremea - macar nu mai ploua - si-s cam nervoasa.

Mda... si io am avut un pui de depresie ieri... si tot pe seama ploii l-am pus, ca alt motiv de pus cu fundu'n usha n'am...
Azi mi-am revenit brusc, ca m-am scufundat iar intr-un workshop...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ina, super!
Da incoa' un shpritz rapid , ca de vinoase e prea cald, si noi urmeaza sa iesim, cel mai probabil la jogging, ca ieri asa am patit, m-a alergat Luca vreo 4 ture de ...calup de blocuri, ca nu e unul, sunt vreo 5.

La noi nu-i asa cald... merse nishte vin. Mai ales ca e motanul acasa... dupa garda!

Pitica nu da semne de oboseala...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
Eu dau un pahar de Disarono cu gheata. Insa va avertizez ca ingrasa!
Da-l dau in cinstea deciziei de a da party sambata. Locatia e clubul unei prietene, am vb cu un tip de muzica si de karaoke, iar costumatia nu e cine stie ce, blugii aia skinny albastru electric cu o bluza galbena, ma gandeam eu si niste sandale de la Zara super inalte, model vechi de vreo 2 ani, da' comode rau. Gina, am admirat si eu cele doua poze (ma asteptam la mai multe) si ati fost amandoi super. Bine, nici nu ma asteptam la altceva din partea ta
La noi ploua cu galeata acum , vreme de betie...

Vreau si eu o petrecere de 1 iulie... problema e... ca in Bucuresti nu gasesc nik sa-mi placa la un pret ok, iar daca incerc sa kem lumea la Tgv... parca vad ca mergem doar eu cu Costin, Adela si Cati la pizza... Acasa... mi-e ca s-a cam plictisit lumea de casa mea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Fetelor, copii vostri se plang de dureri de picioare? Pe Stefan l-am auzit de 2-3 ori in ultimele luni... am citit pe net si e posibil sa fie de la crestere... el are 103 cm.

Oare ce analiza sa ii fac? Saptamana viitoare ii repet analiza la sange si nu l-as intepa de 2 ori.

Pt dureri de picioare la un copkil de 3 ani nu as stii ce analize de sange sa recomand... poate o ionograma (Na, K, Cl, eventual si un Mg)

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni? Of...

Adela analizeaza niste blana de matza ramasa pe pat si decreteaza: "pene de pisica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Super-tare "pene de pisica"

Inapreda, imi placeti foarte tare tu si Jambo, sa mai pui poze cu voi O bluza asemenatoare am si eu, tot asa larga si croiala patrata, doar ca e aurie, dar n-am imbracat-o (inca) niciodata

Simply, ce bine de voi ca va bucurati de vara Aici nu ploua, saptamana trecuta era chiar cald, dar acum iar s-a racorit

Chato, cum e cu reacomodarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

In zona noastra sunt inundatii, chiar parintii unei prietene i-a distrus casa, animale moarte

Fetelor, copii vostri se plang de dureri de picioare? Pe Stefan l-am auzit de 2-3 ori in ultimele luni... am citit pe net si e posibil sa fie de la crestere... el are 103 cm.

Oare ce analiza sa ii fac? Saptamana viitoare ii repet analiza la sange si nu l-as intepa de 2 ori.

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 18

Fugi la ortoped de copii! Consultul clinic e cel mai important si mai relevant decat RMN sau alte cele...

O fetita de la Bris de la gradi a avut dureri de oase si a dus-o la ortoped. Mai multe nu stiu...

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Vin si eu dupa zile obositoare foc, botez, Amsterdam, etc. Sunt franta, dar am mai avut puteri sa pun pozele si pe Picassa, sa le vada si ochii care nu exista pe Facebook

Eu ma deprim cand ma gandesc ca plecam asa repede la mare: nu am timp sa iau ce mai avem nevoie, nu am apucat sa slabesc, in schimb am apucat sa m aingras si mananc non-stop, bani nu prea sunt, vremea e cum e. Dar sper sa imi treaca, macar cand m-oi vedea in masina. Asta cu timpul ma omoara cel mai tare

Deci, sa las pozele si sa ma grabesc spre nani, desi mai am ceva treaba pana atunci
https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5748047747154293521?authkey=CMneqripkITMbg

Pupici

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Vin si eu dupa zile obositoare foc, botez, Amsterdam, etc. Sunt franta, dar am mai avut puteri sa pun pozele si pe Picassa, sa le vada si ochii care nu exista pe Facebook

Eu ma deprim cand ma gandesc ca plecam asa repede la mare: nu am timp sa iau ce mai avem nevoie, nu am apucat sa slabesc, in schimb am apucat sa m aingras si mananc non-stop, bani nu prea sunt, vremea e cum e. Dar sper sa imi treaca, macar cand m-oi vedea in masina. Asta cu timpul ma omoara cel mai tare

Deci, sa las pozele si sa ma grabesc spre nani, desi mai am ceva treaba pana atunci
https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5748047747154293521?authkey=CMneqripkITMbg

Pupici

Mami de minune mica

Sunteti o familie suuuper! Ce freze frumoase ati avut amandoua Super!!!

Eu am de terminat un material de training pana joi, asadar, sunt inca treaza! Dar cu siguranta la 7.30, vine Bris sa ma ia la rost!

Totusi, noapte buna!

Mergi la inceput