Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

scuze ca am intervenit,chiar daca parerea i-ai cerut-o Andei , dar m-a intrigat intrebarea , ca sa zic asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc

Ileana
Dupa cateva nopti mai bune asta insemnand o trezire pe la 3-4 si trezirea definitiva de la 7.30-8, de 2 nopti Cristi se trezeste din ora in ora. Si noi nu avem nici un motiv. Pe la 2 am reusit sa il adorm repede la loc leganandu-l in brate, la 4.30 m-am ambitionat sa nu ii dau sanul pe care-l cauta cu foc pt ca supsese cu o ora mai devreme, dar am cedat prin a i-l oferi eu la 5.30 pt ca ma epuizase. la un moment dat am crezut ca a facut kk si ca il deranjeaza, no way. radea, gangurea, asta pana in momentul cand il lasam jos sa adoarma singur, cand incepea maraiala, daca l-as fi lasat ar fi urlat in toata regula. Mai si speram ca pe masura ce creste ma voi odihni mai bine, nu mai rau!

A, si super mi se pare ca ai dat jos cu vesta de sauna.

Anda, tu ce parere ai, la san a adormit, intr-un final, dar e ok sa ii dau copilului de aproape 4 luni sanul noaptea de atatea ori? Ziua ok, cred ca nu e un capat de tara daca nu respect un anumit orar, si parca nu vrea asa des, dar noaptea? Bine, nu se intampla asta in fiecare noapte, dar uite ca sunt momente in care numai asta vrea, la san! Cristi are acum 7200g si 65cm, deci nu cred ca cere din cauza ca nu primeste destul. Pur si simplu nu stiu.

Cu toate ca ma trezesc de atatea ori pe noapte nu ma simt obosita, decat cand se acumuleaza mai multe nopti din astea sau dupa vreo zi nebuna nebuna in care sunt singura cu ei .

Anca_cls, ce lunguta e fetita ta la 3 luni 67 cm, sigur ati masurat-o bine ?

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)

Da, si noi avem nopti din astea!!! Dar eu nu ma feresc sa o pun la san de cate ori vrea! Cand are nopti din astea o iau langa mine in pat si tzatza in gura si astfel pot macar sa atipesc si eu
De simtzit obosita nici eu nu ma simt, insa mi se vede tot mai tare pe fatza...

Da! Si mie mi se pare mult 67, dar atata are! E intr-adevar lungutza toata lumea zice cand o vede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multe lunite frumoase bulgaras sef Sven!
La multe lunite frumoase Ioana de Lexi si Iulia de Ursulet!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,

Ne-am mai reglat cu lapticul, am inceput sa iau galafor si se simte la lactatie.

Am vazut ca vorbeati de vacanta... Noi plecam prima data cu ea la munte, acum pe 2 iunie si ne-am luat bilete la mare la Phoenicia pe 2 iulie (Letitia- daca luam cu o saptamana mai devreme ne intalneam...)

Eu mi-am dorit sa mergem in Turcia , dar nu a vrut sotul sa zburam cu Antonia...

ANtoniei nu-i prea place sa fie plecata de acasa. Ieri ne-am intors de la mama si cat am stat acolo-2 zile- a tot plans, a fost agitata...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Buna dimi si de la noi!
Iei am fost si noi la controlul de 2 luni, am facut si vaccinurile ( noi am optat pt cele cu bani si toate optionalele incluse ), bebe a plans putin dar nu a facut febra. I-am pus un supozitor cu paracetamol preventiv.
In rest suntem bine, are 61 cm si 7,150 kg.
Super buna ideea cu costumul pt sauna. Si noi tot cu suncile incluse suntem, dar adevarul este k nici nu m-am apucat sa tin regim.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

tocmai am vazut ultimul ep din dr house! cel mai tare serial, ever!

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Buna dimineata mamici,

La multe lunite bulgarasilor Sven, Ioana de Lexi, Iulia de Ursulet!!!!

Citind aici imi dau seama ca bubulina mea e atat de mica pe langa unii dintre bulgarasi, ea la 4luni si o saptamana avea 69 cm si 7100 gr.
Referitor la vaccin voi ati facut Prevenar, si daca da acum de curand l-ati mai gasit pe piata? Eu i-am facut prima doza la 2 luni iar acum la 4 luni nu l-am mai gasit, ci ca s-a terminat un stoc si pana intra alt stoc dureaza vreo 2 saptamani, asa mi-a zis o farmacista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Anca eu merg in Alba de fiecare data cand ajung acasa :D Si in

Da, Ralu si mie imi place House. Eu tocmai am vazut ultimul ep. din Grey si Desperate Housewives

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Grey Academy are si sezonul 9.

incercati si Awake si Gossip Girl, Damages!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

GabrielaRusu, lasa-ne datele voastre sa te trecem in listutza!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anne maria, chiar iti multumesc pt raspuns, cu Anda mai discutasem despre alaptatul exclusiv de aia am pomenit-o, daca nu voiam sa intervina altcineva o intrebam in privat
avem si momente in care rade, sau ia sanul si apoi il lasa si se prosteste, dar asta se intampla ziua, il las doar putin, de joaca, si nu se supara cand i-l iau.

anca_cls, stiu ce spui, asa fac si eu, doar ca nu stiu, cateodata mi se pare prea des, fara sa stiu sa explic de ce. Felicitari pt lungimea fetitei

Mie imi convine de minune sa ii da tzatza de cate ori maraie sau se agita si sa adormim uneori instant amandoi, doar ca ma tot gandesc sa nu ii fac lui rau si ca de asta e dimineata "partos" si balonat.

Pe de alta parte si daca as afla ca nu e bine ce fac, tot sunt momente in care n-as scoate-om altfel la capat. Probabil ca am exagerat putin.

Mergi la inceput