Pentru cine este justitia?
...:)
Justitia NU este pentru cei mari si grei... pentru pesedistul Nastase in nici un caz.
Revoltator ... a nu stiu cata amanare este acum...
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12326537-curtea-suprema-judeca-astazi-lea-termen-recurs-dosarul-coruptie-adrian-nastase-trofeul-calitati.htm
mai sunt cateva zile si cazul se prescrie :))si Nastase va scapa de micul asta stres ...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
Rufus spune:
Stai linistita, ca Bombonel a zis ca si daca trece termenul el o sa doreasca solutionarea problemei...adica vrea sa fie achitat, nu prescris (sau proscris??).
Te-am linistit, nu?
Rufus, Tora si iadele
Laura25 spune:
Parafrazand titlul fabulei 'Cāti ca voi!' as zice 'Cāti ca el! Cāti ca el!'
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Parafrazand titlul fabulei 'Cāti ca voi!' as zice 'Cāti ca el! Cāti ca el!' Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Fara numar, fara numar!
Basescu cu dosarul "Flota" a deschis partie. Era de asteptat sa merga si altii pe acelaasi drum. Expertiza in dosarul Flota a ajuns la concluzia ca statul roaman nu a inregistrat daune si asa au fost achitati ceilalti acuzati.
Marina spune:
Nu pot sa copiez link-ul dar daca intrati pe hotnews gasiti cateva articole lamuritoare despre ISC, trofeul calitatii, prima schimbare efectuata de PCR , moralitate, constiinta si de ce 150 ani de la infiintare sunt importanti .
Halucinant!
desprecopii spune:
Inca o amanare dragalasa in cazul dosarului lui Voiculescu, patron spiriatual al USL-uluihttp://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12380632-dosarul-ica-dan-voiculescu-fost-amanat-pentru-12-iunie.htm
nice!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Marina spune:
si cel al lui Voicu pt 1 Iunie: http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12379101-inalta-curte-pronunta-astazi-sentinta-dosarul-coruptie-senatorului-psd-catalin-voicu.htm
Un citat semnificativ din Voicu:
Catalin Voicu s-a aparat si a cerut achitarea pe motiv ca este nevinovat. " Eu am respectat justitia ca altfel muream cu ei atunci cand au venit la poarta mea cu mascatii si automatele", a declarat Catalin Voicu.
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Parafrazand titlul fabulei 'Cāti ca voi!' as zice 'Cāti ca el! Cāti ca el!' |
Chiar ca "fara numar", cum zice Deceneus.
Daca ne uitam asa macar pe diagonala prin presa de toate culorile, mai vedem si www.jurnalul.ro/anchete/dosarul-secret-al-lui-basescu-aparut-dupa-7-ani-autoritatile-au-ingropat-acuzatiile-invocand-imunitatea-presedintelui-594390.htm" target="_blank">asta, www.cotidianul.ro/gabriela-ghita-denunta-lichidarea-fizica-a-anchetatorilor-lui-basescu-in-dosarul-flota-180513/" target="_blank">asta, sau www.jurnalul.ro/editorial/udrea-la-dna-ei-si-612998.htm" target="_blank">asta, sau ...
b.nica spune:
L-au bagat la "zdup" pe Ioan Avram Muresan ca sa fie pisica ce se arata recalcitrantilor?
Eu as numi-o precedent si sa le fie invatare de minte tuturor acelora care semneaza "ca primarul" si asculta comenzile politice si sunetul "foitelor" de mita pe: resursele tarii, pe sanatatea poporului, pe siguranta strategica si politica a tarii!
Cand o sa-i vedem si pe altii bine cunoscuti ca vanzatori de bunuri strategice ale tarii care au semnat cu manuta lor vanzarea bunurilor acestei tari, cum ar fi: Petre Roman, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu si altii ca ei, judecati si pedepsiti dupa faptele lor, poate atunci ne vom reconsidera conditia de cetateni demni ai acestei tari si vom aprecia Justitia asa cum ar trebui sa fie apreciata ca institutie care apara NUMAI LEGILE acestei tari si nu anumite interese de grup sau individuale!