Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 19
Alysh spune:
La multi ani mamica frumoasa, Ylari! Sa ramai copil toata viata! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!! Nastere usoara si bebe sanatos!
Nicole1980 spune:
La multi ani YLARI!!!!! Sanatate multa, fericire, nastere usoara si sa te bucuri de cei 2 puiuti ai tai!!!!!
Luminel spune:
La multi ani (si aici;) Ylari!
Sa fii iubita si fericita!
Nastere usoara si recuperare rapida, sa te bucuri cat mai repede de bb Lucas!
La multi ani tuturor copilasilor (la trup si la suflet ;)!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Ylari! si tot ce-ti doresti
La multi ani si tuturor copilasilor!
Adriana
gabitzam spune:
Mai, azi naste Diana? (mi_bebelina)
Cum aflam si noi de ea?
Sa va arat niste poze de la chestia de ieri dupamiaza cu gradinita, la Pireus Bank.
Vedeti aici
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Mai, azi naste Diana? (mi_bebelina) Cum aflam si noi de ea? Sa va arat niste poze de la chestia de ieri dupamiaza cu gradinita, la Pireus Bank. Vedeti aici Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Gabitza va anunt eu, in ultimul mesaj de la ea ne anunta ca a beut uleiul de ricin si ca ii da afara pe unde poate dar atat. Ramasese ca suna pe dna dr sa o intrebe daca se duce sau nu la spital. De atunci nimic, probabil a chemat-o. Cum am o stire cum va anunt.
Pozele sunt foarte frumoase iar desenul lui Raducu m-a dat pe spate. Eva a evoluat si ea de la tetarzi la omuleti cu trup si manutze.
Fetelor scumpe va multumesc din suflet pentru urarile voastre minunate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot