Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh dar daca bei apa nu iti trece foamea? Mama pe mine nu ma trezeai noapte nici cu tunul!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Olivia!

La multi ani, Eric!

O zi minunata si multe cadouri

Trebuie sa nasca Mi- bebelina? ca vazusem pe un alt topic incurajari
Nastere usoara mamico Mi- bebelina!

Alex-sara merci pt raspu cu caruciorul, n-am mai apucat sa-ti zic. Deocamdata n-am mai vorbit cu fata aia, nu stiu ce sa zic, nu vreau sa-ti dau nici tie batai de cap aiurea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai ca azi stau pe aici ca pe Fb e un subiect la care sunt inca f sensibila avand acum cateva luni experinta cu soacra mea, scumpa.

Pana la urma nu mai facem serbarea la ferma animalelor, s-a schimbat schimbarea, ramane pe marti la 16, tot la gradi.

Ylari, as fi fericita sa ma satur cu apa, dar nu, tb sa bag juma de banana sau o feliuta de cascaval , apoi un pic de apa si adorm la loc. azi noapte noroc cu maslina de la Lumi

Mergi la inceput

Adriana, da, a chemat-o maine la spital pe mi-bebelina.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi au copilasii de la Raducu de la gradinita o actiune la o banca aici in cartier, ceva cu 1 Iunie. Au facut cate un desen cu ce vor sa se faca atunci cand vor fi mari, si azi sunt expuse creatiile acolo in sediul lor, de fapt chiar pe geamul de la strada. Am trecut de dimineata pe acolo in drum spre servici, sa vad ce a produs Raducu Cica vrea sa fie politist Nu stiu de unde, ca acasa nu a zis niciodata asta. Cel mai amuzant mi s-a parut desenul unei colegute care vrea sa se faca electrician

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Olivia
Eric

dragutilor,sa aveti parte numai de bucurii.

mi-bebelina: iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hai mi_bebelina! nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Ylari, tine-ne si pe noi la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani ERIC si OLIVIA!!!

Alysh, imi pare rau, imi amintesc de Oma voastra.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

hai mi_bebelina! nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Ylari, tine-ne si pe noi la curent!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Sigur ca va tin la curent dragelor!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Azi au copilasii de la Raducu de la gradinita o actiune la o banca aici in cartier, ceva cu 1 Iunie. Au facut cate un desen cu ce vor sa se faca atunci cand vor fi mari, si azi sunt expuse creatiile acolo in sediul lor, de fapt chiar pe geamul de la strada. Am trecut de dimineata pe acolo in drum spre servici, sa vad ce a produs Raducu Cica vrea sa fie politist Nu stiu de unde, ca acasa nu a zis niciodata asta. Cel mai amuzant mi s-a parut desenul unei colegute care vrea sa se faca electrician

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Super...lasa ca noi avem bucatar in familie :)aseara ne-am uitat la Ratatouille...cred ca stiu banca...si noi am participat.

tuturor sarbatoritilor...Sper ca s-au distrat maxim la petreceri!

Mergi la inceput