Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 14

belleane spune:
Aly: povesteste-ne despre inot, ar cam trebui sa incepem si noi. Ma bucur ca Luchinitza n-a mai plans la cresa. Eu pe Elena nu prea am responsalbilizat-o, doar cat de cat mai strange jucariile imprasiate de ea, uneori mai duce lucrurile purtate la cosul de rufe, pune farfurii si tacamuri la masa.
Ana strange farfuria ei, curata masa in dreptul ei, spala farfuria, pregateste temele, ghiozdanul, duce lucrurile la spalat, se spala, mai face activitati cu Elena, o invata sa numere, sa calculeze.

Luminel spune:
Ylari, nasol cu doctorii astia; pai, si tu ca pacient ce sa mai intelegi?!!! ajungi sa mai faci si de capul tau (vezi faza cu anticoagulantul)
urat din partea lor ca se barfesc asa! dar...si ei sunt oameni
hai ca mai ai putin, acus trece! abia astept sa te vad cu bb Lucas in brate! parca-ti si vad fata radiind de fericire

Alysh spune:
Ylari, hai ca mai e putin si scapi de nebunia asta! Of. Stiu ca e greu pe ultima suta, nici eu nu mai rezistam, dar asta e strangem din dinti si gata! Eu nu voi fi aici pe 12 iunie, dar ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie totul bine!! Poate imi dati si mie fetelor, un sms despre bb Lucas
Belle, ce sa zic, sunt foarte, foarte incantata pt ca am dat de un antrenor exccelent pe care Vlady il iubeste si de drag merge acolo. Clubul e in Voluntari, acolo unde , cu ajutorul lui Dumnezeu vom locui din toamna, cred ca va e peste mana voua sa ajungeti dar sunt multe cluburi si in Bucuresti. Tb insa sa studiezi piata cu atentie, caci noi am fost anul trecut tot cu Vlad la unul super fitos si dublu ca pret decat asta si cu o antrenoare vai mamicutza ei, Vlad nici n-a vrut o secunda sa stea acolo, numai urlete. Era si mai mic, ce-i drept dar tot era pe dinafara saraca in modul de a se comporta cu un copil. Daca vrei mai multe detalii despre locatie iti dau pe pm. E un club nou cu conditii excelente.

belleane spune:
Ylari: fierul se depune in ficat. Am citit mai multe cand i-au iesit analizele proaste sotului. Asa-s toti medicii, fereasca dd sa-i spui unuia ca vrei a 2-a parere, nu te mai primeste.

belleane spune:
Aly: poti sa-mi dai daca sunt conditii excelente si antrenor bun, si eu ma intreb daca Elena va avea curajul sa ramana singura acolo. Mi-a plans in barcutele alea din parc de la Riviera, dupa ce a insistat sa se dea. La ala fitos ma gandeam sa o duc, ca acolo ma duc si eu la sala,zumba&bazin. Sunt multi antrenori acolo, noua ne-a recomandat un vecin pe cineva de acolo, am vazut insa multi copii plangand,poate si pentru ca parintii n-au voie.

Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ELENA!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nicole1980 spune:
Eu il responsabilizez pe David (din cand in cand, nu tot timpul)- face dusul de seara singurel (cam 5 zile din 7), se sterge singurel, se imbraca seara in pijama singurel, uneori (cam 2 din 7 zile) ma ajuta sa pun tacamurile, sa duc farfuriile, sa stranga farfuriile (uneori le si spala...), stie sa foloseasca cuptorul cu microunde, sa duca ambalajele la cos, sa stranga jucariile in cos. Uneori il ajut eu, nu pentru ca mia-r cere el, ci din egoism (al meu)...parca il las sa creasca prea repede....
Ieri i-am cumparat cadoul de ziua lui: robot Optimus Prime- Transformers (robot care se transforma in camion) si masca robot Bambleebe. AM vormit cu mama sa ii confectioneze si un costum de robot pe care sa i-l dau cadou cu masca...
La inceput ziceam ca nu ii fac ziua, dar parca i-as face-o totusi... Nu ma mai intalnesc eu cu zilele astea in care sa stau acasa cu piticii mei...Trebuie sa ma gandesc la organizare, tort, invitati... David abia asteapta ziua lui....

Nicole1980 spune:
Aly- ce face Vlady la inot ? Noi dupa 4 sedinte suntem tot la aripioare sau colac. Ii este teama sa stea in apa doar cu placa...asa cum stau alti copii. Data trecuta l-a scufundat de cateva ori si l-a lasat singur sa inoate la suprafata...s-a cam speriat mititelul, dar nu a iesit din apa ca il indrageste pe proful de inot.

Reallaura spune:
Fetele, nu prea mai reusesc sa tin pasul cu voi cu scrisul, cu urarile pentru sarbatoriti samd.
Crisitana, Elena, Tiberiu sa va faceti copii mari, sanatosi si destepti!
Nesuferita vreme, dar macar apuci sa-ti faci toata treaba in casa
Ali o sa iasa bine casuta, sunt sigura! oricum e un pas f bun! Ma bucur ca nu mai plange Luc la cresa...si eu si sis ne gandeam sa depunem dosarele pentru cei mici sa-i dam din toamna si sa revenim in campul muncii...
DAr am fost la cresa si ne-a descurajat scurt aia: ca sa nu ne facem iluzii, sa ne pregatim sa asteptam mult si bine. Asa ce-au facut si cu gradinita. Tu cum ai reusit sa-l inscrii asa repede?
La fel, succes cu inotul in continuare!
Se apropie vacanta si la noi, adica plecarea aceea la Tg Mures, Salina Turda, Aiud. Abia astept! sper sa fie vreme buna ca voi fi toata ziua singura cu amandoi si daca nu ne putem consuma energia afara ajung la nebuni.
Lumi ti-a iesit super tortul, mai ales ca e pentru prima data!! Excelent! Felicitari! Am vazut si pozele frumoase cu migdalata!
Nicole dragut cadou! Nu prea stiu despre ce vorbesti, al meu inca nu e cu transformeri. TOnul il da DAvid al soramii cu ce mai e la moda pe la scoala, dar transformerii inca nu ne-au invadat! Si eu la fel, la fiecare zi m-am simtit nemotivata, ca sunt mici, ca e tevatura si nebunie, dar daca el vrea nu prea ai incotro. Spor la pregatiri!

Alysh spune:
Nicole, fac bazine cu aripioare si cu buretel. Apoi le scoate buretelul...si la ultimele doua sedinte spre sfarsit le-a scos si aripioarele, i-a pus sa faca scufundari si sa incerce sa ajunga la el fara nici un ajutor, cam juma d emetru asa. Deci avoluam.
In rest le explica cum sa tina manutele, piciorusele, cum sa dea din ele , etc. Si lui Vlad ii e drag instructorul.