Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 15
Alysh spune:
Lauritaaaaa, iubita, chiar imi era dor de tine!!! Vroiam sa te sun azi, dar m-am trezit pe la 2 si ma gandeam sa nu dormiti.
Da, si eu sunt tot mai bucuroasa de casutza! Abia astept sa ne retragem din Bucurestiul asta. Pt copii, o sa-i dau din toamna la o particulara tot acolo, aproape de casa. Am gasit la un pret bun, normal mult mai mult decat la stat....dar sincer m-am cam saturat si de statul asta, Nu stiu cum vom face fatza atatot cheltuieli, sper sa ne descurcam.
Nu stiu cum sa fac cu ziua lui Luca, pt ca eu anuntasem nemurilii pt 16 si acum mi-au spus ca pleaca la Braila. si chiar n-as vrea sa lipsesc de la Ilincutza. Ma mai gandesc....
In concediu plecati dupa 16 parca, nu?
Reallaura spune:
Ali pai sincer, nici eu nu vreau sa lipsiti de la Ilincuta, speram sa facem si acolo gasca mare .
La greci plecam pe 23 iunie.
Dar sigur, vezi cum ti-e convenabil!!
Intr-adevar, dorm copii, eu incerc sa invat, dar am zis sa forumez nitel intai.
YLARI spune:
Alysh esti o scumpa, merci, eu o sa am tel cu mine, va tin upade permanent pe FB si aici!
Belle merci de info ref la fier. Adevarul e ca mi s-a parut si mie aberatie sa imi dea fier in cond in care nu eram cu el sub limita hemoglobina 11 am inteles ca nu e asa rea ptr o gravida in trim 3. Ieri si azi nu am mai luat. Dar m-a enervat intrebarea "cina v-a pus sa luati fier?" imi venea sa ii spun "femeia de servici de la bloc"....
Laurita, mmmm vacanta la greci, Alysh, vacanta de indragostiti... Ce frumoooos!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Adriana_78 spune:
nu se mai opreste ploaia asta ... ma apuca jalea cand ma uit pe geam, ploua incontinuu
Noi ne-am amanat plecatea lamunte. nu am chef sa dardaim pe acolo, plus ca cred ca a fi totul ud, si noi aveam programat excursii pe munte
Laura, plecati in Grecia? la All I? sau stil aventurier? cu masina?
Visez si eu la soare, da parca vad, vorba lui Lumi, ca dupa ploile astea interminabile ne loveste brusc canicula aia rea cu 35-36 grade.
Ma uitam pe niste siteuri cu oferte in Malaiezia - o minunatie, nu mai ies din visare - dar e prea lung drumul cu copii asa mici
Ylari, nasol cu medicii astia, sper sa nasti usor si fara probleme, nu mai e mult, cred ca abia astepti
Alysh, m- ai facut sa rad cu "scosul din baie al baietilor" mai putin al taticului
Noi cred ca mergem in Mall, o lasam si pe soacra la aeroport si mancam ceva bunut
Adriana
Reallaura spune:
Adriana nuu, nu am ales AI, noi, fetele vrem sa tinem regim, iar copiii nostri nu prea mananca la masa. Am mai fost cu ei la AI si cam degeaba. Ca sa nu mai zic ca am vebit cu o zi mai devreme cunindigestie, lesinati toti.
Am inchiriat niste apartamente, ca sa avem spatiu si gatim noi, sau mancam acolo ce neplace. Am ales Thassos ca e cel mai aproape cu masina si am mai fost, stiu la ce sa ma astept. Avem ceva emotii penteu drumul lung, dar sper sa nu fie asa greu. Distractie frumoasa cu mama soacra in oras!
Ylari urata problema cu doctora ai avut...acum important e sa fie bine totul! Lucas sa fie sanatos!
M-a cam luat raceala, ma doare gatul de nu mai pot vorbi sau inghiti, plus o stare nasoala, febrila de lesin. Nu-mi sta in fire, dar am luat antibiotic. Mi-e sa nu le dau si copiillor.
Lorich spune:
La multi ani Sara!!!
La multi ani Lizuca!!!
Sa fiti sanatoase, frumoase, norocoase in viata!!!
belleane spune:
Lizuca
Sara
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti multe surprize placute de ziua voastra, distractie maxima.