Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ANDREI TIBERIU!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Nicole1980 spune:
LA multi ani ANDREI TIBERIU, sa fii sanatos, fericit si sa ai parte numai de bucurii!!!
Nicole1980 spune:
La multi ani, ELENA !!!! Sa fii sanatoasa, frumoasa, plina de veselie si curaj !!!!
Andrada79 spune:
Va multumesc din suflet pt urari! La multi ani! si puiutilor care s-au serbat pana acum si celor de azi:
La multi ani Elena!
Noi tot am fost raciti de vreo 7 saptamani in coace si pur si simplu m-a terminat fizic si psihic atata raceala si viroze. Tiberiu are polipi motiv pt care e tot timpul cu nasucul full. Acum doar noaptea si dimineata, in timpul zilei nu are nimic. Vineri plecam in concediu si sper sa fie totul ok, eventual la intoarcere sa il operam. Vedem ce zice doctorul miercuri, ca am mai fost la un orl-ist care mi-a placut fff mult, Agache, dar opereaza numai la Medlife din pacate si costa fff mult acolo o operatie de polipi, 2500-3000ron.
Va pup pe toate mult de tot!!!!!!!!!!!!!!
Alysh spune:
Buna dragutelor, poftiti, si va doresc o saptamana mai senina
Cristiana, fetita frumoasa, iti doresc numai bine, sanatate si bucurii, sa cresti mare si norocoasa!! Ti-a facut mami un tort de vis, sa va fie de bine petrecerea!!
PS Scuze de intarziere cu urarile
Lorich spune:
La multi ani Tiberiu, sanatate multa!!! Un concediu placut si frumos!!!
Multam de cafe, sunt in zona!
Alysh spune:
La multi ani, Elena!
La multi ani, Tiberiu!
Sa crestei mari, frumosi, sanatosi si norocosi!
Lorich spune:
La multi ani Elena, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!!!
O zi minunata sa ai!!!