Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gabita - la multi ani pentru Andrei, sa creasca mare, sanatos, frumos si sa va bucurati impreuna de clipe magice!!!!

Copilul meu s-a intors din prima lui excursie, dar a uitat ce a facut toata ziua....Mi-a spus ce a papat, dar nu mai stia ce au facut. Inainte de culcare a inceput sa isi aminteasca si sa imi spuna cate ceva...cred ca intr-o luna scot si eu de la el amintiri din excursia la olarit . Oalele le-au lasat sa se usuce si se pare ca le trimit peste cateva zile...

VA pup! Un weekend placut si luuuuuuuuung!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Cristiana!

Sa cresti mare, sanatoasa , sa fii iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani Cristiana, sa fii sanatoasa si fericita scumpa mica si creatza!!!
Lumi sa fiti fericiti cu totii si sa va sjute Dumnezeu cu Germanica si cu tot ce va propuneti voi! Petrecere frumoasa si sa ne pui poze cu tortul!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

La multi ani Cristiana !!!! Sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa , sa ai parte numai de bucurii si fericire !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nicole, imi cer scuze de interventie, va mai citesc uneori pt ca si fetita mea e nascuta in iunie 2008.

Vine vara, pe caldura chiar si 5 minute inchis intr-o masina pot fi fatale unui copil. In fiecare vara vedem la stiri astfel de cazuri, asa ca prudenta!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani Cristiana, sa fii sanatoasa si fericita !

Chuny, ramai cu noi, te adaugam pe lista, da datele si te adauga Gabitza.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

Nicole, imi cer scuze de interventie, va mai citesc uneori pt ca si fetita mea e nascuta in iunie 2008.

Vine vara, pe caldura chiar si 5 minute inchis intr-o masina pot fi fatale unui copil. In fiecare vara vedem la stiri astfel de cazuri, asa ca prudenta!

Numai bine!

Chuny - multumesc de sfat , am sa tin cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Cristiana!!! Sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Cristiana!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumim mult, fetelor!
Aveti aici poze, pentru nefeisbuchiste
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453017251392315.113765.100000521326177&type=1

Mergi la inceput