Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Io am niste arsuri infioratoare, daca toata ziua am fost asa inseamna ca la noapte ma urc pe peretzi...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Sab simplex sau Rennie nu ai prin casa... din intamplare asa?
sa treaca!

Deea 37+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Sab simplex sau Rennie nu ai prin casa... din intamplare asa?
sa treaca!

Deea 37+ cu

Am luat un rennie. Ma simt mai ok cu arsurile dar simt presiunea mare in gat ptr ca am o burta imensa care apasa in sus.
Am fost azi la fundeni fetelor, pe 4 intrerup injectiile, mi-a facut analizele au iesit bine.
Pup fetele!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

AEVER,LA MULTI ANI FERICITI!SA AI UN AN MINUNAT ALATURI DE MINUNEA DIN BURTICA!
ANITTO,ce ziceai,dai niste ZEN?Ca tare am nevoie...a urlat puiu mic as noapte de la 10 pan la 2 jumate...S-o fi deschis sezonu la colici?.Tu ai ajuns la Iasi?Doamne ajuta pe maine!
EVA,ce scump e iubitul tau,Dorian!Sa va bucurati de el!
BLANCA,scoatem motatele.Bafta maxima!
Nu mai am nik in cap......s-o fi dus si neuronu lehuz....Is rupta!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ylary, pe mine ma ajuta iaurtul cand am arsuri... Mai iau cate o lingurita-doua cand imi vine acid pe gat... si uite asa reusesc sa adorm.
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

bon soir

sunt franjuri dar am intrat sa scriu 2 cuvinte
v-am citit asa printre randuri
deeA MA BUCUR CA experienta ce se anunta nefasta s-a trasnformat in favoarea ta
aever "La multi ani!" si nu mai crede in vise. eu cand am un vis mai nastrusnic ma inchin si zic tatal nostru

virgi, parca esti intr-un carusel, nu mai ai deloc timp sa iti tragi sufletul

anitta, credeam ca vii cu noutati, dar nu m-am impiedicat de postul tau pe aici

ellyshor,de la ora 18.30 sunt in banie si plecam miercuri noaptea (ma bucur nespus ... dar nu am incotro)

nu stiu cum facem sa ne vedem in cele 2 zile care au ramas,avand in vedere ca maine claudiu la 15 vrea sa plecam spre carbunesti ca are acolo sedinta, apoi la 19 are la tg jiu si ne intoarcem tot maine seara, pe la vreo 22 cred eu sa fim inapoi. asadar, daca se iveste maine o fereastra, cadn il scoti tu pe bebe la plimbare, nu sa iti faci program dupa mine... daca e mai ne auzim la tel

ziua asta a fost luuuungaaaaaaaa si am zis ca abia astept sa dorm, dar a tb sa intru sa vad ce s-aintamplat pe aici si nu stiu de ce ramasesem eu cu ideea ca anitta azi tb sa fie la is

m-am trezit la 7 desii pusesem ceasul la 8 juma, dar mi-a sarit somul, asa patesc cand tb sa plec la drum
la 9 juma reuseam sa plec din ct cu un autobuz

la 13 am ajuns la gara de nord de unde m-a preluat socru

am ajuns la mogosoaia,am facut bagajul si am papat,dupa care am plecat

la 14 juma ieseam din mogosoaia, dar sa te fereasca sfantul, de unde ramana centura intr-o sg banda, pana la autostrada, sunt cam 8 km, pe care i-am facut intr-o ora, pe ceas

si pana la pitesti, am avut o stare naspa, o am destul de des, dar nu stiu de la ce e (spondiloza, circxulatie periferica, oboseala). mi se racesc extremitatile, imi vajaie urechile si simt amorteala prin maini, brate, cap

in fine, pe autostrada am oprit la un omv si mi-a luat sotul o cafea, desi eu nu pun gura pa asa ceva si un snickers
m-am fostat sa o beau, dar era o chestie ambalata, cu lapte, si nu era chiar asa de tragica la gust

cert e ca am ajuns cu bine si acum in 5 min ma bag la somn ca maine iar am o zi grozava

va pupicesc si va doresc somn pufos!!!

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Neata
va pup o si frumoasa va doresc!!!
Noi nimic nou de raportat, am avut o seara plina de miscare de am zis ca imi iese bb din burta prin burta, prin gura, pe oriunde dar numai pe unde trebuie nu, cred ca i-am vazut si genunchiul, si calcaiul deci s-a miscocit in ultimul hal, si acum face gimnastica, looool!
Va pup pe toate!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Casuta noua AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Stefulici cautasem deja la farmacia Tei si pe la alte farmacii de "marca" si nu am gasit ce-mi trebuia. Trusa pe care ai gasit-o tu e altceva. Cred ca fiecare spital sau anestezist are alte preferinte, poate voi ati folosit alta trusa decat cea care imi trebuie mie sau poate v-a dat spitalul trusa(cum mi s-ar parea si normal). Multumesc Stefulici pentru bunele intentii! Mai astept poate totusi a fost cineva care a trebuit sa-si cumpere trusa care imi trebuie mie. Deci imi trebuie Cateter Braun si Naropin.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput