Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)
Raspunsuri - Pagina 19
elena_gd spune:
Eva , multumesc de sfat, bun asa, ca nu aveam nici un chef sa ma mai car cu cea pompa.
Ma bucur ca bebe Dorian ia in greutate si ca tu te-ai reglat cu lapticul.
Elena 38+ cu Bebster AMR 1+
aever spune:
Multumesc fetelor pentru urari!!!
Eu sunt din ce in ce mai ciufutica(zic eu) si din cand in cand ma ingrijorez de diverse chestii. Dar nu ma ingrijorez foarte tare, mi se pare ca e ceva normal in momentul asta sa imi pun tot felul de probleme. Nu mai intru in detalii ca iar ma lungesc. Stiti toate cum este cand pur si simplu vrei sa fii lasat in pace cu gandurile tale si ceilalti nu si nu. Na, simptome de final de sarcina.
Si eu imi pun aceleasi intrebari ca si celalte fete la final de Odisee. Daca nu ma prind cand nasc? Explicatia cu "dureri ca la menstruatie" nu ma ajuta deloc. Pe mine ma tot doare burta, uneori cu contractii, alteori fara contractii...chiar ma gandesc ca nici nu e clar daca durerile mele si contractiile au legatura intre ele. Eu stau cam prost cu colonul, v-am mai zis de fapt. Ieri spre exemplu am fost la baie de 4 ori.(scuzati detaliile....dar vroiam sa spun ca daca ma deranjez sau am multe gaze mi se pare firesc sa ma si doara burta)
Problema mea e sa-mi dau seama ce durere e cu adevarat de nastere. M-am gandit si eu daca sa iau pompa de san sau nu, din ce spuneti voi cred ca n-o sa o iau. Mai am de luat medicamentele necesare pt epidurala si calmantele, in rest sunt cam gata.
Ma innebuneste vremea asta, as dormi non-stop si nu ma ajuta nici la starea ciufuto-depresiva pe care o am.
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
aever spune:
A, cred ca nu v-am povestit ce vis am avut eu azi-noapte. Se facea ca am nascut, fara sa simt mai nimic. Simteam ca misca asa ceva prin burta, am pus mana pe burta si am constatat ca simt copilul mult mai clar, ca-i simteam manute si tot corpul si am realizat ca nu era in burta ci era intr-o punga sub haine. Si era murdarel saracu si rece si moale ca o carpa, am crezut ca nu mai traieste. Si l-am luat in brate si l-am incalzit un pic si si-a revenit. Si l-am intrebat "Iubitu mic?" Ca atunci cand ai intalnire cu cineva necunoscut si il intrebi "Mihai?" Si in mod paradoxal el a raspuns "Da". Si era bine, doar ca murdarel de la nastere si il imbracasem cu niste hainute vechi tot murdare si alea si ma duceam cu el acasa sa-l spal si sa-l schimb sa nu-l vada ta-su in halul ala. Bai ce vise de gravida disperata am si eu! Dar e clar, pe el il cheama Iubitu mic. Adevarul e ca asa ii spun cand mai vorbesc cu el.
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
BelissimaEva spune:
Elena, cu mare drag !
In sfarsit, au plecat si parintii mei si doamneee cat de bine este ..
Ei au venit cu ganduri bune, cica sa ne ajute si sa isi vada nepotelul mult asteptat dar s-a dovedit a fi un mare stres pentru ca sotul meu ma ajuta cu absolut orice, el este bucatarul sef si nu suporta sa vada pe altcineva in bucatarie,eu ma simt de parca nici nu am fost operata acum 10 zile( ma aplec, ma intind, ma catzar fara nici o jena ), asadar a cam trebuit sa le gatim, sa ne trezim mai devreme sa le tinem companie ( chiar daca avusesem noapte alba cu puiul si dormisem 2-3 ore..), iar cum vremea a fost super oribila, am stat in casa non stop si plictiseala a fost la cote maxime! Am mai stricat si prima baita a bebelului care s-a dovedit un fiasco pentru ca fiecare venea cu cate o idee , un "sfat" si bebe a plans non stop
Ehh acum suntem doar noi 3 si este asaaa de binee
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Blanca sunt de acord cu Mmamita! Cu mentiunea ca stiu ca i se va administra si lui bebe antibiotic 5 sau 7 zile in functie de cum considera medicul. Deea 37+ cu |
Eeeh, diferenta de procedura - aici se considera ca daca i s-a administrat mamei cu cel putin 5 ore inainte de expulzie, bebe e safe. Bebelui i se da antibiotic daca se considera necesar DOAR DACA nu au fost completate cele 5 ore.
Eu am apucat sa termin tratamentul prima data, acum nici macar nu stiu daca mai am strep sau nu, intrucat rezultatele analizelor au fost trimise dr. meu care e plecat ( revine vineri). Asa ca...daca e cazul de ceva, eu am decis sa fug imediat la spital!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)
aever spune:
Acu m-am trezit si eu ca nu stiu de unde o sa-mi iau cele necesare pentru epidurala. Credeam ca e ceva mai simplu dar se pare ca nu se gasesc in orice farmacie, nici macar in astea de renume. Asa ca va intreb pe voi daca ati avut nevoie de asa ceva si de unde se pot lua. Eu am nevoie de cateter pt epidurala Braun si fiola de Naropin 10mg/ml.
Andreea, 37+ cu BebeLUnu
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Acu m-am trezit si eu ca nu stiu de unde o sa-mi iau cele necesare pentru epidurala. Credeam ca e ceva mai simplu dar se pare ca nu se gasesc in orice farmacie, nici macar in astea de renume. Asa ca va intreb pe voi daca ati avut nevoie de asa ceva si de unde se pot lua. Eu am nevoie de cateter pt epidurala Braun si fiola de Naropin 10mg/ml. Andreea, 37+ cu BebeLUnu |
Uita-te pe site la farmacia Tei si vezi dc au acolo sau da-le un telefon. Daca gasesti spune-mi si mie cat a costat trusa si daca fiola era inclusa sau ai platit-o separat.
Ms, pup!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
mar_ysa_28 spune:
Buna fetelor,
In primul rand va urez multa fericire celor care ati nascut deja si multa odihnaa celor care asteapta inca.
Sper sa nu deranjez cu postul meu...am pus aicihttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=42832&n=Urgent-vand-Carucior-Sport-reversibilLandouPort-bebeGeant un anunt cu caruciorul fetitei mele pe care din niste motive familiare trebuie sa il vand urgent...sper ca isi va gasi un cumparator. Pretul este negociabil!
Va multumesc!
stefulici spune:
https://comenzi.farmaciatei.ro/aparatul_genital_feminin/perifix_451_trusa_pentru_anestezie_epidurala_perifix-p10017561
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
ella81it spune:
Buna!
Am ceva timp de cand nu am mai scris si nici cititsper sa recuperez.
Nu o mai scot la capt cu treaba,casa,copii ,umblatul ptr.rezolvat acte imi ocupa toata ziua.Noaptea Matteo se trezeste destul de des,sa pape dar il supara si burtica.
Azi mi-a fost foarte rau asa din senin,m-au apucat niste frisoane de imi clntaneua dintii in gura
Acum sunt ceva mai bine dar tot slabita ma simt,doctorul mi-a spus sa ma odihnest si sa las stresul parca ar fi usor.
Merg destul de des la pediatru cu Matteo sa vada buricul,inca nu e vindecat de tot,cred ca o sa merg totusi la spital.
Si asta imi provoaca mult stres!
AEVER La multi ani!Sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe cumintel!
ELENA si eu zic la fel nu are rost sa iei pompa cu tine,iar daca o sa ia nevoie sigur au acolo pompa electrica ,iti schimba doar capatul care se pune pe san si gata.(asa a fost la mine)
ANCA eu sincer chiar daca eram la a 2 nastere nu mi-am dat seama ca nascnu din prima.
Pe la 1 noaptea am avut o contractie dureroasa si apoi dor dureri de burta,stomac.Am fost la baie mi-am facut nevoile si credeam ca sunt doar stricata la stomac
Nu am avut contractii nimic,dar am zis sa plec la spital totusi,in masina au inceput contractiile la 3 min
Cand am ajuns in spital eram deja gata sa nascam ajuns in parcarea spitalului la 2.30 si la 3.21 venea iubitu meu mic.
Felicitari ptr.ANDRA,CHUCHILICI si GABIKO !recuperare usoara si bebei papaciosi si necoliciosi!
Am si eu inca o problemasunt constipata rau si nu stiu ce sa mai facde mancat mananc multe fructe ,salate legume ,carne dar degeaba.
Am luat din farmacie niste fibre dar nici alea nu ma ajuta
Profit ca doarme Matteo si citesc din urma !Revin ,sper!