Prieteni dragi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Formalhauti,ramii asa cum esti!

Prietenia voastra va ramine aceasi indiferent ca te duci sau nu ,la intilnire!

Ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care nu-si guverneaza viatza cu bani!Banii vin si pleaca,eu sunt ceea ce sunt cu sau fara ei!

Eu nu as accepta nici rochia,nici pantofii date in dar(cu scop precis bineintzeles),as proceda asa cum spune Androix, eu sunt de principiul"saraca si curata"Si repet cinte te iubeste/apreciaza o face indiferent de situatzia financiara!

Dana

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

andacos, ai mare dreptate.

daca ei te plac, te plac pt ceea ce esti, nu pentru ceea ce conturile tale sunt.

uneori mai face misto in gasca, unde jumatate se saluta cu : traiti domn director, amintindu-ne de vremurile in care, flamanzi, la intorcerea de pe munte cu vagonul blatistilor ,imparteam un pachet de biscuiti.noi am ramas la fel, insa, cu acelas suflet.asta e un mare dar.

te poti ducee cu hainele pe care le ai.
in definitiv o haina scumpa nu creste cu nimic valaorea ta spirituala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Formalhauti eu cred ca nu vrei sa mergi la intalnire si incerci sa gasesti o cale onorabila de a refuza.
Excesele de genul Tenerife si submarin (excese relativ la situatia ta financiara actuala) imi par lucruri de care te agati ca sa poti pretinde ca totul e minunat. Nu cred ca esti impacata cu ceea ce "accepti". Cred ca doar ai hotarat ca le accepti si ele se incapataneaza sa nu asculte de un simplu act de vointa. Probabil d-asta nici nu vrei sa mergi la intalnire, sa nu te expui la a ajunge fata in fata cu partile astea din viata ta pe care "le accepti".

Sa nu crezi ca te judec, te inteleg foarte bine. Si eu ma imprumut sa pot pleca in vacante, viata e prea trista fara ele.
Ti-am scris in ideea ca ti-ar fi mai bine daca nu te-ai mai ascunde dupa deget (submarine) si ti-ai privi sincer toate nevoile.

Intalneste-ti prietenele si ai incredere ca nu conteaza cum, cu ce imagine sau ce masa, le vei intalni. Sunt prietenele tale, nu trebuie sa le demonstrezi nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am recitit subiectul

nu trebuie sa iti spun eu ca dupa o aumita varsta la intalnirile astea vin din ce in ce mai putin (unchimiu, cand m-a auzit ca ma plang ca tr sa merg la a nspea nunta/botez mi-a zis sa ma bucur, ca peste ani voi merge la a nspea inmormantare - morbid, dar dupa ce a murit primul din gasca noastra - cancer la 30 de ani - am realizat ca avea dreptate si orice ocazie de a imi revedea prieteni dragi e buna)

la fel nu tr sa iti spun eu ca dc vrei neaparat gasesti solutii inclusiv la faza cu restaurantul/hainele etc

insa, nu cumva eschivarile tale tin mai mult de o neimplinire sufleteasca? de faptul ca esti nemultumita de kg care s-au acumulat si de cum te fac ele sa aratati?

PS - off topic -sa nu dati banii pt Loro park in teneriffe (la juma de pret este Jungle park si mult mai fain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si mie mi se pare ca te eschivezi si pui in balanta niste chestii materiale de 2 bani vs prietene din clasa 1, care locuiesc in strainatate adica nu le vezi toata ziua buna ziua in parc si care isi doresc sincer sa te vada.
Asta cu nu poti sa le inviti ca nu ai de unde sa pui masa mare mi se pare trasa de par. O apa plata, o cafea si trei alune sunt ok daca chiar ai chef sa-ti intalnesti prietenele. Daca au chef sa-ti dea bani de restaurant banuiesc ca inteleg si de ce nu pui masa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

ma gandesc eu asa ca ,chestiile alea materiale submarinul si balacitul in ape calde ar face 7 copii fericiti intamplator care sunt si ai ei

Eu ash explica situatia prietenelor mele clar nu am bani eu nu te pot primi la mine fara sa pun o rontaiala pe masa si intradevar una e sa ai un copil care ciugule dintr un castron un cips si alta e sa ai 7
mi se pare solutia de mijloc sa iesi o dupa amiaza cu ele la un suc

si daca e atat de apropiata prietena nu ar exista nici o problema sa nu fie ceva pe masa aia nu am nimic ce sa i demonstrez

(sunt niste rochii pe ebay atat de ieftine si noi mi am luat eu de curand numai ca vin de departe si trebuie sa astepti cam mult pt ele pana in zece eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-as rata pentru nimic in lume intalnirea aia!
In locul tau nici nu m-as agita defel cu echipamentul ci pur si simplu mi-as lua papucii cei comozi,mi-as trage o pereche de blugi fie si vechi si decolorati ca tot se poarta si vreo camasa mai fistichie pe care cred ca in orice second o gasesti si la 5-10 lei si m-as prezenta asa Cel mult te vor considera mai hippy,mai nonconformista - ceea ce si esti dealtfel !
Si ca sa iti vada prietenele copiii,o intalnire in parc si gata,ai rezolvat problema.Ai si o motivatie serioasa,acolo e mai lejer pentru copii,au loc sa zburde in timp ce voi povestiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Fomalhauti, dar tu cand iti invitai prietenii la restaurante si la mese imbelsugate, crezi ca le indeplineai vreo nevoie urgenta de viata si de moarte? Evident ca nu.
Asa ca las-o pe asta cu ´´as accepta daca chiar as avea nevoie, dar nu am nevoie, asa ca nu accept´´

Insisti pe ideea ca banii pe care i-ai avut ar fi adrevarata problema. Ca s-au lipit de imaginea ta, zici. Asa este, dar tu prin atitudinea ta nici nu incerci alta abordare,nu vrei sa te desprinzi de asta nicicum.

Daca pentru tine e importanta imaginea acelei Fomalhaiti din trecut, care dadea mese mari si platea tot, care avea bani gramada si careia ii placea sa fie bancherul grupului, atunci da, fuga e buna. Zi-le fostilor colegi ca mergi in vacanta si ca nu poti fi prezenta.

Dar daca Fomalhauti de azi, care nu mai are multi bani dar are ceea ce(spune ea) si-a dorit de la viata: copii multi, sot cu ochi albastri, catel care papa pantofii( ), vacante frumoase, prioritati bine stabilite, atunci de ce te impiedici de o rochie si o pereche de pantofi? Care oricum nu intra in prioritatile si bucuriile tale?

Prietenele tale nu vor sa mearga cu submarinul. Ele vor sa fii alaturi de ele. Tu esti submarinul lor,ok? Iar tu ´´le certi´´ ca de ce nu te lasa in pace, ca te simti umilita si nu mai stiu cum. Evident ca se vor supara, tu nu te-ai supara sa fii in locul lor?
Invata sa primesti.
Oamenii chiar te pot iubi si accepta si daca nu le platesti tu facturile la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

fomalhauti, nu ai bani deloc-deloc sau suma pe care o poti cheltui ti se pare infima ?
ma gandesc, daca ai avea un card de credit, ti-ai putea cumpara o o rochie si o pereche de pantofi, la un pret decent. o varianta ar fi sa inchiriezi o tinuta, insa nu stiu cat poate costa.
in privinta tratatiei musafirilor : o prajitura de casa cat mai simpla dar gustoasa, pe baza ingredientelor pe care le ai in casa/camara/frigider; sirop concentrat de fructe pe care il poti prepara cu apa plata sau minerala; popcorn pe post de "rontaiala sarata" - gasesti la piata sau la orice magazinas de cartier pungute cu boabe (NU cele pentru microunde, ci pentru preparat in ulei incins).
ramane nerezolvata, sa zicem, problema sumei pentru restaurant. aici nu stiu ce sfat sa-ti dau. ai putea sa vinzi ceva la bazarul DC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Fomalhauti, de reactia asta de jignire, m-am lovit si eu cand am oferit hainute ( bune ), ramase mici de fie-mea. Atat de jignite s-au simtit persoanele carora le-am oferit, incat am hotarat sa nu mai dau nimic la nimeni, personal. Le donez la biserica si gata.
Eu nu inteleg, totusi, reticenta ta, tinand cont ca cele care s-au oferit sa iti daruiasca bani, iti sunt prietene.
Eu cred ca oamenii de la oras au uitat cum e sa primeasca o mana intinsa. Sunt prea orgoliosi, chiar daca asta inseamna sa refuze ajutorul de care au nevoie.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput