FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 19

olimp spune:
multumesc petty , am sa stept sa-mi vina si mie rezultatele siu atunci voi sti incotro sa o apuc.
fetelor pe unde sunteti ?

corinuka_g spune:
va pup unguroaicelor!
mona in luna martie ancaelena a avut FET la budapesta si a reusit, e graviduta cu acte-n regula
lori imi pare rau c-ai fost iar prin spital...sper ca esti mai bine..te pupam!
va tin pumnii si va doresc multa bafta! 22+
Multumesc Doamne!

denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eni0301 TSH,e 3,55..vad ca acum si aia e normal..dar nu ma las...ma duc la endocrinolog sa ma lamureasca...cei cu saritul valorii de la 10 la 3 si invers de pe o zi pe alta ![]() ![]() ![]() |
Pentru fertilizare valoare de 3.55 la TSH este mare, cel mai bine consulta un endocrinolog si sa mai faci suplimentar T3, T4 ATPO , daca tot dai un ban la consultatie sa nu-l dai de doua ori.
Si sa ai grija cand le repeti - in ziua doua de CM,
Scuza-ma daca m-am bagat ca musca in oala.

your_dora spune:
Buna fetelor,
Am intrat si noi pe ultima suta de metri inainte de plecarea la Budapesta, de sambata incep injectiile sijoi la 10 jumatate am programare la dr Kovacs. Sa-mi tineti pumnii va rog.
Jaguar nu am primit PM
Va pup pe toate!

jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui your_dora Buna fetelor, Am intrat si noi pe ultima suta de metri inainte de plecarea la Budapesta, de sambata incep injectiile sijoi la 10 jumatate am programare la dr Kovacs. Sa-mi tineti pumnii va rog. Jaguar nu am primit PM Va pup pe toate! |
Dora

vad k inca esti moderata si mesajele apar mai tarziu, scrie cateva mesaje mai scurte si trimite ca sa apari apoi in timp real...
noapte buna gagici

madalina_gh spune:
Buna dimineata,
your_dora sa iti ajute Dumnezeu in ceea ce vrei sa faci.
te asteptam cu vesti bune.
Sa aveti o zi buna.