FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

norma
foarte interesant tratamentul tau numai cu gonal !!
Am vazut ca ai avut mai multe incercari la Dr Bodnar,ai mers tot pe tratam cu gonal sau ai avut combinatii inainte?
Daca nu iti este greu scrie-mi tratamentul pe care l-ai urmat pe zile.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui your_dora

Buna fetelor,
Am intrat si noi pe ultima suta de metri inainte de plecarea la Budapesta, de sambata incep injectiile sijoi la 10 jumatate am programare la dr Kovacs. Sa-mi tineti pumnii va rog.
Jaguar nu am primit PM
Va pup pe toate!

sa fie intr-un ceas bun si sa auzim de bine. Iti tinem cu toatele pumnii si nu ne uita

Tuturor fetelor si niste zile minunate

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns your_dora spune:

Va multumesc pt urari tuturor! In Budapesta o sa am net unde stau si o sa incerc sa va mai impartasesc din experienta mea. Sper ca sa fie ok cu cazarea si daca va fi va fi un pont bun pt fetele care merg la Buda(e aproape de clinica si ieftin).
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

OK Luck, iti scriu pe la ora 19 schema pe care am avut-o la cele 4 fiv-uri pe zile, doar ca e clar ca mi-au urmarit estradiolul in ziua 5 si 8 si au modificat doza in functie de asta; la toate fiv-urile am avut cam aceeasi schema pana la punctie.

23+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carin1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eni0301
TSH,e 3,55..vad ca acum si aia e normal..dar nu ma las..

eni
ai grija la TSH. Eu am tiroida autoimuna asimtomatica si pe scrisoarea medicala mi-a scris ca necesita tratament daca TSH depaseste valoarea de 2.5

-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

FIV 1:
ziua 1 - nimic, z2 - 1 buc. decapeptyl, z3-z10 - 1/2 decapety;
gonalF: ziua 3 - 187,5; z4 - 150, z5-z9 - cate 75, in ziua 10 - 37,5 si la ora 23 pregnyl; in z12 punctia; pe langa astea din ziua 2 pana la punctie cate 2 rutascorbi si vit e pe zi, si cate 1 magnerot si aspirin cardio p zi; in ziua 5 si 8 am facut etstradiol; in ziua 8 si ecograf.

FIV 2, 3 si 4 - am schimbat decapeptyl cu gonapeptyl si am inceput cu 1 buc. in ziua 1, si din ziua 2 cate 1/2 pana in ziua 9; iar in ziua 10 (la fiv 2 si 3) si respectiv in ziua 12 la FIV 4 la ora 24 am facut ovitrelle (nu pregnyl ca la FIV 1).
Gonal F - la Fiv 2,3,4 am inceput cu 187,5 in ziua 2, am continuat cu 150 in ziua 3-4, cu 112,5 in ziua 5-7 la fiv 2 si 3, la fiv 4 in ziua 7 am scazut la 75; la fiv 2 si 3 am continuat in z 9 cu 37,5 si in ziua 10 cu 75, iar la fiv 4 75 in ziua 8-9; 37,5 in ziua 10-12.
Vitaminele au ramas aceleasi pana la punctie.
Sper ca am am fost explicita; daca nu, te rog sa ma mai intrebi.

23+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Neata fetele!cafelutza,ceiutz?sper ca sunteti toate bine pentru ca eu sunt...mi-au venit rezultatele la trombofilie si sunt ok.Mai am de facut lupicul si termin si cu asta....Mutatiile MTHFR sunt cele ca m-au suparat pe mine dar macar e bine ca celelalte sunt ok.Stie cineva cat costa la Synevo cariotipul?vreau sa il fac si pe asta saptamana viitoare si sa scap de toate....super weekend va doresc la toate ,sa va incarcati bateriile cat pentru an si sa auzim numai de bine

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata fetelor

petty asta este veste buna , rezultate bune - bravao !
asteptam si altfel de vesti ....cu beta mare de exemplu ...

imi imi pare nespus de rau de situatie , stiu ca pe 11 vii in Cluj la analize , din pacate eu nu am sa fiu in Cluj , i-a murit sotului un unchi care este din Salaj si mergem la inmormantare , e luni. Imi pare nespus de rau , poate facem cumva , cu alta ocazie sa ne vedem.

iti doresc succes la analize , sa vii cu rezultate bune si multa bafta pentrul celelalt proiect !

fetelor cum vedeti ma asteapta un weekend nu tare placut , noroc ca scap de priveghi si alea , alea ne fiind din Cluj , dar oricum de deplasare nu scapam. asta e viata cu bune si cu rele.

va pup si va doresc week placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

Neata fetele!cafelutza,ceiutz?sper ca sunteti toate bine pentru ca eu sunt...mi-au venit rezultatele la trombofilie si sunt ok.Mai am de facut lupicul si termin si cu asta....Mutatiile MTHFR sunt cele ca m-au suparat pe mine dar macar e bine ca celelalte sunt ok.Stie cineva cat costa la Synevo cariotipul?vreau sa il fac si pe asta saptamana viitoare si sa scap de toate....super weekend va doresc la toate ,sa va incarcati bateriile cat pentru an si sa auzim numai de bine

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

fetele mele dragi...

Se simte cumva iz de we sau concediu (mare/soare)sau de "acel concediu" care sa aduca dorinta noastra cea mai de pret realitate .

La cafeluta...job...si altele ma alatur voua

Pety....la synevo parca costa 1600 ron/persoana...sau daca e intra pe site www.synevo.ro si cauta in lista lor de analize....eu am vazut (din spusele altor fete de pe forum) de exemplu ca la centrul matei basarab (www.cmmb.ro)este de 380 lei/persoana. Acum eu nu inteleg de ce diferenta asta asa de mare...e lab de vina/acuratetea rezultatelor nu stiu exect si eu sunt curioasa ...(poate mai intra cineva si ne lamureste)...sau www.geneticlab.ro. (parca in jur de 800ron/persoana).

Vara asta sa fie una minunata.....

PS Eu sunt un pic pe stres sunt in plina sesiune si la job hiper ocupata........

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.164

Mergi la inceput