FIV in Ungaria 163
Raspunsuri - Pagina 11
olimp spune:
floryma dea DD sa-ti fie gura aurita ! , la toate ar fi minunat sa ramanem all naturell !
pety1981 spune:
floryma analizele le fac eu de la mine:)Se pare ca doctorii asteapta sa pierzi vreo 2 sau sarcini ca apoi sa-ti recomande sa le faci.Eu am trompele obturate si drept urmare singura mea sansa ramane FIV.In martie anul acesta am facut fiv cu dr .zadori si am reusit cu beta pozitiv insa am pierdut sarcina.La intoarcere din Ungaria am facut MTHF tot din proprie initiativa ,pana sa aflu ca sarcina nu mai exista....am primit rezultatul cu ambele mutatii heterozigote dupa 2 zile de la pierderea sarcinii.Probabil cauza a fost trombofilia...nu stiu,nimeni nu stie.In septembrie merg la FIV 2 si vreau sa ma toate armele pregatite.Asta e povestea mea pe scurt...pupici si tinem legatura
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna cu Dr Zadori
ImiMS spune:
Floryma...eu o citez pe dna dr
" Voi fi la Cluj in 11 iunie si va astept daca doriti.
Programul meu incepe la 8,30. Daca doriti sa si recoltam va trebui sa stati nemancata.
Adresa unde putem sta de vorba (unde e laboratorul) este Av.Badescu nr.17.
Va astept! Daca nu va descurcati puteti sa ma sunati si va indrum."
Acum...la multa lume i se face rau la recoltare...eu tind sa ascult dr mai repede decat asistenta! Cred ca cel mai bine e sa nu mananci...decat sa faci un drum degeaba...de mancat poti si acolo,si dupa
La PK merg in 11.07...dar inca nu sunt hotarata ptr FIV...merg doar asa la o discutie.Tu te-ai hotarat?Ma bucur ca ai scos nasul din barlog
Pety...fataaaaaaaaaaa...eu nu mai inteleg nimic...ma induci in eroare
Olimp...vad ca tu ai gasit rezolvarea cu ciocolata
Astept PM de la tine!
Va pup,mai am o juma' de ora si plec acasa...in sfrasit!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pety1981 floryma analizele le fac eu de la mine:)Se pare ca doctorii asteapta sa pierzi vreo 2 sau sarcini ca apoi sa-ti recomande sa le faci.Eu am trompele obturate si drept urmare singura mea sansa ramane FIV.In martie anul acesta am facut fiv cu dr .zadori si am reusit cu beta pozitiv insa am pierdut sarcina.La intoarcere din Ungaria am facut MTHF tot din proprie initiativa ,pana sa aflu ca sarcina nu mai exista....am primit rezultatul cu ambele mutatii heterozigote dupa 2 zile de la pierderea sarcinii.Probabil cauza a fost trombofilia...nu stiu,nimeni nu stie.In septembrie merg la FIV 2 si vreau sa ma toate armele pregatite.Asta e povestea mea pe scurt...pupici si tinem legatura sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani urmeaza FIV in toamna cu Dr Zadori |
Sa ti se implineasca visul mult asteptat
Nu ti-a fost recomandat de catre medicul din Ungaria sa faci analizele suplimentare mai ales dupa ceea ce a urmat? (rez. analize, pierdere sarcina). Ciudat. Asa cum ziceam cine ii mai intelege
la fele cucuiete....care scriu si care urmaresc din umbra.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Floryma...eu o citez pe dna dr " Voi fi la Cluj in 11 iunie si va astept daca doriti. Programul meu incepe la 8,30. Daca doriti sa si recoltam va trebui sa stati nemancata. Adresa unde putem sta de vorba (unde e laboratorul) este Av.Badescu nr.17. Va astept! Daca nu va descurcati puteti sa ma sunati si va indrum." Acum...la multa lume i se face rau la recoltare...eu tind sa ascult dr mai repede decat asistenta! Cred ca cel mai bine e sa nu mananci...decat sa faci un drum degeaba...de mancat poti si acolo,si dupa La PK merg in 11.07...dar inca nu sunt hotarata ptr FIV...merg doar asa la o discutie.Tu te-ai hotarat?Ma bucur ca ai scos nasul din barlog Pety...fataaaaaaaaaaa...eu nu mai inteleg nimic...ma induci in eroare Olimp...vad ca tu ai gasit rezolvarea cu ciocolata Astept PM de la tine! Va pup,mai am o juma' de ora si plec acasa...in sfrasit!!! --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka AJUTA-MA DOAMNE!!! FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit! |
imi....
Nici nu ma gandeam ca ar fi altfel IMI...numai ca asta si spuneam.....mie dr. nu mi-a specificat cum sa fac recoltarea(a omis cred) si eu ca sa nu dau gres din obisnuinta plec cu stomacul gol si sunt obisnuita cu acele si luat de sange (am lasat cativa litri de-a lungul timpului la diferite laboratoare) si uie ca s-a gasit asistenta sa ma mustruluiasca ca nu am mancat...dar eu tot cu stomacul gol ma duc la recoltare analize de sange indiferent ca trebuie sau nu.
Stiu ca te duci doar la un consult dp FIV...dar stii astept sa vad ceea ce iti zice cu multa nerabdare (mai ales ca o sa aiba si istoicul tau cu incercarea la szeged)
Asa tare mi-ar fi placut sa fim amandoua acolo in acelasi timp...dar am scos eu capul din barlog...dar drumul e lungut...sper ca nu si anevois.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
mona19 spune:
Salutari!
Da vad ca ati scris nu gluma.
Olimp - Da, gainuta este a noastra si s-a cocotat taman sus de tot, in sura, unde este depozitul de fan. Acolo si-a adunat singurica outele si a scos noua puiuti. Desi nu s-au plans niciodata, am observat ca le e greu si la socrii mei cu atatea animalute domestice pe langa casa (vaca, vitica, purcei, gaini, closte, puiti, caini, pisici). Asa ca, de comun acord cu sotiorul i-am adus la oras. A si din cei noua puiti, doi mi i-a papat acolo la tara, o pisica din vecini. Am ramas cu sapte. Iar din cei de carne unul mi s-a accidentat si acum il tin la terapie intensiva, separat intr-o cutie de pantofi, la caldurica (in casa), cu mancare si apa la discretie.
Madalina - Bafta la analize! Iti doresc sa reusesti sa te intalnesti cu Zadori in luna iulie.
Referitor la recoltare, mie la analizele pentru mutatiile trombofilice mi-a spus clar asistenta la telefon ca pot sa mananc. Aveam programarea la ora 14. Mi-au zis clar ca acest tip de analize nu sunt influentate de faptul daca am mancat ceva sau nu. Deci, numai si numai la analizele pentru mutatii. In schimb mi-au mentionat ca daca mai vreau sa fac si altceva pe langa ele (ex. anticoagulant lupic, proteina C, s.a.) atunci sa nu mananc. Cum de obicei eu nu obisnuiesc sa mananc inainte de a merge la drum lung, am facut analizele pe nemancate.
Floryma - Da tie pentru mutatii ti-au scos n tuburi de sange? Ca eu sincer nici nu m-am uitat la cat trage, ca nu-mi place sa ma uit. Nu cred ca mi-au scos atata sange din mine. Poate le-a fost mila de mine!!!
Pety - Ma bucur ca esti bine. Cred ca toate ne dorim si dorim la randul nostru tuturor aspirantelor numai bine si sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne indeplinim visul cu ochii: .
Gretta - Ce mai faci?
Hamza - Mult succes la Beta! Daca crezi ca vrei sa ne spui ceva din experianta FIV-ului tau, poti sa ne spui, oricand vei fi tu pregatita. Daca nu, atunci poti sa ne citesti in continuare ca noi nu ne suparam pe nimeni.
Va pe toate, sincer si neconditionat! Numai bine!
olimp spune:
buna seara
petty da asa este din pacate doctorii asteapta sa treci prin cateva traume si abia apoi iti spun , mai fetelor face-ti si voi analizele de trombo ...oare nu ...?
Macar sa stim cu ce mergem inarmate la drum ..
imi am sa-ti trimit un PM cand se apropie data , nu te uit stai linistita, oricum povestim pe DC
mona
Ce tare , ce ograda plina aveti , dar este de lucru nu gluma cu asa "ferma" , pai numai cand stai si te gandesti ca animalutele nu stiu ce este ala concediu , ce este ala weekend sau sarbatoare , sa nu mai zic de munca de zi cu zi , mult draga mea mult, pentru o comoda ca mine ...as fi depasita de situatie
eni0301 spune:
buna seara fetelor
Pety...cariotipul l-am facut in timisoara si a costat 800 roni/cuplu,carine mi-a recomandat doctorita,si ii multumesc.
aici a fost cel mai ieftin...am mai platit 100 roni taxa de urgenta,pentru ca vroiam sa aflu rezultatul saptamana viitoare,..altfel dureaza 3 saptamani
in data de 7 iunie mergem la szeged si vroiam sa am toate analizele facute,...asa m-a chemat zadori in ziua 12 a ciclului.
mai am de mers la endocrinologul la care am mai fost,in timpul stimularii,caci si atunci imi crescuse tsh-ul atunci a zis ca nu necesit tratament,si intr-adevar in 2 saptamani a revenit la normal.
acum am de gand sa-l mai repet odata,pentru ca ieri m-am dus f obosita,nu am dormit toata noaptea,si eram si un pic stresata din cauza analizelor...poate m-au influentat toate aceste lucruri...cine stie...
Imi...esti prea departe sa ma duc in tg muresde-si mi-as dori sa gasesc un endocrinolog bun.
Mona...sa-ti traiasca puiutii,sunt tare dragalasi cind sunt mici
ImiMS spune:
Buna dimineata
Floryma...nu se stie niciodata, poate chiar ne gasim acolo in acelasi timp la momentul in care vom hotari amandoua sa facem FIV acolo
Olimp...e in regula,imi scrii cand vrei...normal ca pastram pana una alta legatura aici.
Eni...sa trimit endocrinologul la tine?
Mona
Sa avem o zi frumoasa...desi la noi continua sa ploua
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!