FIV in Ungaria 163

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata , eu am sorbit un ceai de menta , menta culeasa de mine ...yammmmy super bun si aromat

imi asa vom face , am sa-ti dau un PM si nr de tel si vedem cum ne organizam.
Da ce harnicuta esti , in weekend papa, curatenie, aniversari , ieri socata...yammmy ,verdeturi....O adevarata albinuta ! sa nu mai zic ca ai si seviciul !

mona closcuta cu "salbaticii" super tare , aceea sunt mai robusti decat cei de carne ,dar gainuta era a vostra sau s-a cocotat ea pe acolo si a facut puitii ,cati are ? cate oute a adunat singurica mititica ?

madalina iti tin pumnii sa fie bine in iulie , ma refer fara concedii ale lui Zadori si multa bafta tie, cred ca toate asteptam sarsitul verii sa ne gravidizam ,

ar fi cazul caci in ultimul timp , doar esecuri si dezamagiri , vreau o minune - vreau o minune-n viata mea !

Mergi la inceput

imi cand mergi la recoltare ti-au spus sa nu mananci ?

mie nu mi-au spsu nimic dar mai bine sa intreb decat sa merg cu burta plina pe acolo ? sa mai fac o boacana si sa ma mai amane o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

'Neata Olimp!
Dap...mi-a zis sa merg pe nemancate la recoltat!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

'Neata Olimp!
Dap...mi-a zis sa merg pe nemancate la recoltat!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

fetele!

Eu sunt un pic in ceata....mie nu mi s-a spus nici cum....m-am dus totusi fara sa mananc...si dupa "n" tuburi de sange m-am cam albit la fata asa k asistenta a intrat un pic in panica si m-am intrebat dc am nevoie de ceva si i-am zis k de abia astept sa termine de recoltat sa mananc si mai ales ceva dulce...ea m-a certat ca am venit nemancata ca genul asta de analiza se poate recolta si dupa ce mananci....so "cate bordeie atatea obiceiuri".

PS...chiar nimeni nu mai face FIV in Ungaria in perioada asta?
PSS...Imi tu cand ai prima consultatie la Buda? Astept cu narabdare caci poate te urmez...

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

imi , floryma stiu cum rezolv situatia ! ma duc la recoltare pe nemancate si cu o ciocolata in geanta !

hamza a facut fiv recent dar nu avem nici o noutatea de la ea , poate se indura de noi se ne da o veste buba ! hai Hamza vreau sa animez majoretele !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

imi , floryma stiu cum rezolv situatia ! ma duc la recoltare pe nemancate si cu o ciocolata in geanta !

hamza a facut fiv recent dar nu avem nici o noutatea de la ea , poate se indura de noi se ne da o veste buba ! hai Hamza vreau sa animez majoretele !

asa te vreau olimp

Stiu ca hamza este in asteptare acum....ptr un beta mare.... asteptam sa ne impartasesca experienta ei atunci cand o sa simta ea

Dar asa... ma gandeam , ca sunt poate fete care doar citesc si nu scriu si poate isi fac "curaj" si orice lucru care pare nesemnificativ din exeprienta lor in drumul asta ptr un ne ajuta pe toate....pentru ca asta este si scopul acestei comunitati, nu?

deci fac o galerie de sustinere pentru noi toate

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

neata fetele! am trecut si eu pe aici un pic sa va citesc pentru ca nu am mai facut-o de ceva vreme din cauza timpului prea putin...
va doresc tot binele din lume si fie ca D-zeu sa ne ajute sa ne implinim visul cat mai repede.
imi hai la pitesti sa vezi soarele...imi face cu ochiul si imi spune ca dupa-amiaza o sa stau in balansoar cu sotul si sa facem planul pentru maine(ne-am saturat de stat in casa)
florymamie mi-au spus sa merg la recoltare pe nemancate ar o sa-mi iau ceva sa am la mine de mancare ca sa nu lesin cumva :D
mona ...m-am amuzat tare de povestea ta cu puiutii de gaina
olimp esti o "zapaceala" de fata:)
eni am vazut ca ai facut toate analizele... imi pare rau pentru TSH dar ma bucur pentru tine ca ai reusit sa le faci si sunt sigura ca data viitoare o sa fie totul ok.Unde ai facut cariotipul si cat a costat?maine fac si eu analizele de trombofilie si vreau sa ma pregatesc si pentru cariotip.In septembrie merg iar la zadori pentru FIV2 si vreau sa am lectia facuta.
grettacum mai esti?
hamza asteptam vesti de la tine
Va pupicesc pe toate.si va doresc zile insorite....muahhhhhhhhhhh

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna cu Dr Zadori

Mergi la inceput

floryma asa este cu fiecare poveste invatam cate ceva , stim de ce sa ne ferim sau cum sa imbunatatim lucrurile. Sunt convinsa ca multe fete ne citesc dar poate nu au curaj sau comoditatea e de vina...

nu vreau sa judec pe nimeni , eu imi spun pasul aici pe forum cu fetele cu bune si cu rele...

vad dupa semnatura ca ai 2 fiv-ri , din pacate ne neorcoase , va admir pe toate care aveti curajul sa mergeti mai departe , eu m-am impotmolit pe drum , nu au vrut sa-mi faca fiv cu ditamai fibromul , acum astept sa me recuperez, dupa operatie, va citesc si traiesc sentimentele voastre ca si cum as fi si eu implicata.

intre timp voi face analizele de trombo si rubeola , toxoplasmoza si CMV , mai am timp pana mi-i se da drumul la facut copii.

Mergi la inceput

pety in balansoar ! nu ti-e un pic asa mila de noi , eu stau ca o muscata in geam si studiez cum ploua ! si tu la soare ....glumeam

ma bucura sa vad ca esti bine , optimista , acum ne plangeam cu floryma ca ne uita fetele noaste , si vad ca da rezultate lamentarea

bafta la analize , si i-a si tu ceva papa cu tine ! sa ne anunti cum ti-a mers

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

neata fetele! am trecut si eu pe aici un pic sa va citesc pentru ca nu am mai facut-o de ceva vreme din cauza timpului prea putin...
va doresc tot binele din lume si fie ca D-zeu sa ne ajute sa ne implinim visul cat mai repede.
imi hai la pitesti sa vezi soarele...imi face cu ochiul si imi spune ca dupa-amiaza o sa stau in balansoar cu sotul si sa facem planul pentru maine(ne-am saturat de stat in casa)
florymamie mi-au spus sa merg la recoltare pe nemancate ar o sa-mi iau ceva sa am la mine de mancare ca sa nu lesin cumva :D
mona ...m-am amuzat tare de povestea ta cu puiutii de gaina
olimp esti o "zapaceala" de fata:)
eni am vazut ca ai facut toate analizele... imi pare rau pentru TSH dar ma bucur pentru tine ca ai reusit sa le faci si sunt sigura ca data viitoare o sa fie totul ok.Unde ai facut cariotipul si cat a costat?maine fac si eu analizele de trombofilie si vreau sa ma pregatesc si pentru cariotip.In septembrie merg iar la zadori pentru FIV2 si vreau sa am lectia facuta.
grettacum mai esti?
hamza asteptam vesti de la tine
Va pupicesc pe toate.si va doresc zile insorite....muahhhhhhhhhhh

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna cu Dr Zadori

Pety mult succes in stabilirea planului de bataie.
Unde faci analizele de trombo in Bucuresti? sau la tine in oras?
Analizele astea de trombo/cariotip le faci tu de la tine putere sau asa ti-au fost recomandate dupa pierdere? Care este problema de infertilitate la voi , daca nu sunt prea indiscreta?

Olimp, da stiu ca tu esti la inceput de drum de FIV (poate nici nu o sa mai fie cazul)si ca au fost altele premergatoare...tocmai ca poate nu mai tarziu de "maine, poimaine" ne anunti un test pozitiv "au naturalle"

fetele....si asteptam "ursoaicele din hibernare"

PS scuzati greseli de scriere si exprimare...sunt pe fuga ...scriu de la birou....

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput