BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna fetelor mai pe seara asa,
Eu am revenit la birou. Am fost toata dimineata la spital: TNS si consult (asa zis, de fapt o discutie de cateva minute) cu dr. mea si cu dr. endocrinologa.
TNS a durat o vesnicie, o ora, ca bineinteles ca lazy boy dormea la ora aia, in fine, l-au bazait si l-au trezit, la partea a doua nu se mai linistea! Ca, cica la testul asta masoara si decelerarile nu doar accelerarile pulsului (ce corespund miscarilor lui bb).
Dr. m-a umplut de emotii, binevoind sa-mi mai dea cateva amanunte despre nastere. Desi DPN e 1 iulie, NU o vom astepta, cel tarziu voi naste la 39 de saptamani deci sfarsitul lui iunie, cel mai devreme mijlocul lui iunie. Oricum targetul ideal e 39 saptamani.
Asa ca, de acum in 3 saptamani e posibil sa nasc!!! Desi eu una nu vreau sa i-o iau nimanui inainte, voi avea totusi un bb de iunie, sper sa fie racusor si nu geaman, vom vedea.
Valeu fetelor ma doare capul! Dr. mi-a zis serios sa am bagajul gata. Am facut azi si preinregistrarea pt. nastere aici la spital, voi sta in camera semi-privata (2 paturi) cu inca o mamica. Cred ca e mai bine asa, ca oricum nu se vor imbulzi vizitatorii la mine si asa mai am si eu cu cine sa schimb o vorba, o experienta.
Mai am destul de multe de cumparat, mi se pare acum, dar cred ca le dovedesc intr-un weekend.
In rest, fie ce-o fi....in afara de data, bineinteles, nu stiu nici CUM o sa nasc. Depinde si de ultima eco, la 38 saptamani, undeva pe la 20 iunie, daca nu nasc pana atunci.
Oricum, la mine factorul declansator al unei induceri SAU cezariene va fi o crestere subita a tensiunii sau o imbatranire rapida a placentei (tradusa prin cresterea productiei de insulina si scaderea zaharului in sange).
Hai ca v-am facut capul calendar.
Ideea e ca se apropie tare ora H!
Ned, pulsul peste 100 in sarcina e frecvent, eu am mereu 100-118 cam asa.
Felicitari celorlalte fete ce au revenit de la eco si bafta celor ce urmeaza. Nu am retinut exact cine si cum, doar ca avem doar vesti bune !
PS Azi maine clarific si cu concediul, ca dr. mi-a zis clar, iar: STOP WORKING! Pana maine decid daca: somaj, maternitate sau mai lucrez de acasa. 34 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alilumi/alilumi.jpg)
alilumi spune:
Buna seara, doamnelor si va multumesc din suflet pentru ca m-ati primit in grupul vostru! Eu sunt foarte emotiva si plang usor... mai ales ca m-am vazut pe lista...
Ada, sigur sigur Nectarel este un invingator, si cand vei avea timp, vei scrie odiseea unei piersicute de aur... Iar peste ani si ani, o veti reciti impreuna -mama, tata si fiu- si va veti minuna de binecuvantarea Domnului asupra voastra!
Vin si eu sa raportez un grasun de 2.800 kg (+/-15%)... Este foarte bine dezvoltat pentru ca data probabila a nasterii dupa eco ar fi 23 iunie...
In fine, m-am speriat un pic, dar doctorul radea si spunea ca un bebe de 4-4 kg si ceva la nastere nu va fi ceva din cale-afara, mai ales ca eu nu pot naste natural...
Acum inteleg si mai bine si eu de ce toata lumea se mira de burta mea mare pentru perioada sarcinii, de ce ma doare colul uneori atat de tare (eu dadeam vina exclusiv pe cerclaj)...
Maine am programare la hematolog (urmez un tratament cu clexane pentru trombofilie). Nu mai scap de atatea emotii. Sper ca totul sa fie bine pentru ca incepe sa imi fie tare frica... toate doamnele
32 +
Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Alilumi, bine ai venit!
Vreau sa te felicit pt bb grasunel, cred ca e, pana acum, campionul la greutate. Al meu avea la 32 sapt. 3 zile aproape 2.3 kg si mi se parea maricel bine. Asa ca, join the club! Sanatosi sa fie.
Din ce ne spui, ai luptat si tu mult cu tratamente etc sa ai bb. Tot respectul, si mai scrie-ne cand mai ai timp, despre tine. 34 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Alilumi , felicitari pentru BB grasunel ( noi facem un grup al mancatilor bine ) , am obs ca esti tot cu FIV .... si inteleg ca faci tot cezariana ?
32+
Andrei
AMR 6 Weeks
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Fleur cred ca ai niste emotii acum pe ultima suta de metri ... in mai putin de o luna o sa-ti ti puiul in brate , ce frumos si emotionant , hai ca sunteti cateva fete in iunie .... sa vedem cine da startul la bebeloi
32+
Andrei
AMR 6 Weeks
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miruna1980/miruna1980.jpg)
miruna1980 spune:
ali,grasunel bebel....ce ma bucur,sa fie sanatos....la uscatescu te duci pt trombofilie? Fleur,nastere usoara,sa te refaci rapid.... Ilenutza,merci pt raspuns si pt incurajare. 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetele mele, va multumesc din suflet. Speram si noi ca va fi bine. Aveti grija de voi, va rog din suflet. Mie mi se par acum toate u#537;oare si alaptatul si cezariana . Nu va fie frica. Va iubesc pe toate
Ada
![](images/user_woman.png)
ned spune:
Multumesc Fleur, m-ai linistit ref la puls. Nastere usoara. 29+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Am lipsit azi,din motive de vreme buna.
Dar deja e tarziu si eu nu pot dormi,pina nu citesc ce-a mai scris Ada.
Am vazut si poza,deci pot dormi linistita.
Il pup pe Nectarel,frumusel...e un scump.Finutz ca mama.
Roxipuy,am raspuns.
Miruna,si la mine a fost eco cu plus,minus 500g si asa a si fost.Ma speriau ca are fi-miu peste 4kile si a avut 3.600.
Oricum ai tai sunt marisori deja,stai calma.
Alilumi,felicitari pt grasunel si bine ai venit in club!
Saptamana viitoare am si eu controlul si sunt curioasa cit e de greu bb,ca burta mi-a crescut vizibil.
Mai aveam de scris dar pic de somn.
Noapte buna!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
30+ sapt