BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen: lenjeria Bertoni de la Bebetei cate piese are? Include si baldachin si aparatoare?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna,

multumesc ca m-ati trecut pe listutza, multumesc si pentru parole!!

Numai ganduri bune pentru Nectarel, Sfantul lui sa il ocroteasca.
.
Eu tot in spital, poate mai primesc o permisie intr-o zi cu soare..

In rest, nu stiu ce s-a mai discutat , desi am citit.
Stiu ca f imp este sa ne facem analize de streptococi care sunt afurisiti si rup membranele.De asemenea am citit la forumul mammicilor care au nascut prematur si unora li s-a rupt apa din senin, altele au avut probleme si au iesit la o plimbare si gata.
Deci mare atentie daca va stiti ca va doare burtica, se intareste, contractii.

Pup y

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ada nectarel e un mic luptator!!

mirunica1980 super bune rezutatele la eco; pe ecografia noastra scrie marja de eroare 240g plus/minus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Zizou,Ali, imi convine mai mult marja de -/+ 300 gr....pana azi nu m-am gandit ca ar da o mica eroare....dar si data trecuta si azi atat am exclamat cand am auzit greutatea lor incat dr a fost nevoit sa ma aduca cu picioarele pe pamant si m-a adus bineeee....ca sa fie mai grasuni nu m-am gandit,m-am dus repede cu gandul la mai putin..
Da,stiam de Ada,dar ma gandeam ca ea a facut eco in alta parte,dar prob i s-a facut si la Polizu cand a ajuns.....oricum,sa se nasca in asa fel incat sa le fie lor bine si sa nu poposim prea mult la incubator...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

merci ali,porumbita
ilenutza,la ce spital esti internata?scuza-ma daca ai mai zis pe undeva.....sanatate multa

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ada, sa-ti traiasca piscotul, sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos! E un pui mic si luptator! Lasa ca o sa fie bine, o sa vezi!

Aruba aveau mai multe tipuri de lenjerii, depinde cum vrei. A mea are de fapt 7 piese. 4 aparatori mari si pufoase, pilota, cearsaf, si pernita. Cand am fost eu, mai aveau si aparatori separat si lenjerie fara aparatori separat, sunt diverse combinatii de piese. Nu m-am uitat dupa baldachin, ca eu nu vroiam, dar ma interesa sa aiba aparatori pe toata suprafata patutului, nu doar la cap.

Fetelor, m-am uitat si eu la pozele de pe picasa, sunteti fooarte dragute, si iar imi amintesc ca eu nu am pus poze. Dar o sa-l iau pe sot de manuta intr-o zi cu soare si iesim sa tragem cateva poze... Mai ales ca amr 4 sapt maine :)

Si felicitari fetelor pt rezultatele la eco si bebicii grasunei :). Maine mergem si noi la TNS.

33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burticoase!
ada - m-am emotionat maxim cand l-am vazut pe BB Nectarel!!! am inceput sa plang de emotie la vederea piersicutzului nostru drag sotzul meu a zis k e un lungan si are fata de luptator si sigur o sa fie bine, o sa creasca mare si voinic maine e sarbatoare mare si o sa merg la biserica sa ma rog pt voi
zizou - ai gasit baldachin la ikea? se poate atasa la orice patutz?
daconst - ti-am dat PM
balanta, ioana - colega mea si-a luat vaccinul respectiv din franta
laura - eu ajung vineri la baby expo

maine merg la morfo abia astept sa vad cum a evoluat bebelina, am si ceva emotii dar sunt sigura ca o sa fie bine azi am avut contractii iar mi s-a intarit burtik dimineata chiar dupa ce am fost la baie si o simteam asa tensionata si ma si durea un pik, nu f tare am luat un no-spa si m-a lasat.
ma apuc sa ma epilez sa vad cat mai reusesc cu ceara si restul...crema, lama...

pup!

Roxy
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

In sfarsit de azi sunt si eu acasa, deci sper sa scriu mai des. ADA e un scump bebe tau, sa creasca mare si sanatos. Cu Dumnezeu inainte!

Vineri ma duc si eu la baby expo. Sper sa inchei contract de celule stem si sa mai cumpar ce-mi lipseste, una alta pt bebe. Nu am mai aflat nimic de banca de celule de la fundeni, asa ca probabil voi incheia cu Biogenis, mi s-a pus pata pe ei. Stiti cumva daca au ceva reducere la targ?

Cu dormitul sa stiti ca si eu am probleme, ma trezesc f obsita de dim, ma intorc mereu de pe o parte pe alta cu greu. Hai ca nu mai avem asa mult si merita la final.

Am observat ca incet incet mi-a crescut pulsul de la 90 la 100 apoi 110 acum alterneaza intre 100 si 120. E mare? Sa-mi fac probleme? Tensiunea e buna 11 cu 6.

In rest nimic de raportat.

29+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si eu am ceza stabilita, pe 6 iulie. Mai sunt 6 saptamani, mi se pare o vesnicie, asa greu trece timpul cand nu te simti bine... Incerc sa fiu ocupata ca altfel o iau razna. Jos palaria in fatza fetelor care trebuie sa stea doar in pat sau, mai rau, in spital...

Le-am cumparat bilete copiilor, John si Jodie, vor merge in Romania in august, 3 saptamani. La ducere merg singuri, cu insotitor pentru minori adica, dar fara vreo ruda. La intoarcere vor fi cu mama. Am emotii, dar sigur va fi bine, stiu ca la minorii neinsotiti stau cu ochii pe ei ca pe butelii. Si la ducere le-am luat in business class, sa aiba entertainment ca lumea, mancare buna, ca na, nu e ma-sa sa se asigure ca mananca. Deja mi-e dor de ei, dar st cat de mult le place in Romania, ca au Parcul Tineretului exact vizavi de bloc, muzee, mers si la munte cateva zile... Nu se compara cu Shanghaiul care vara e pustiu, nu poti iesi afara deloc, decat daca mergi la piscina, in rest te topesti dupa 5 minute, plus ca eu voi fi cu bebe mic, imimva fi greu sa le organizez activitati si intalniri... Na, incerc sa ma incuraje si eu, dar clar o sa imi fie dor de ei...

Biri -- in ce oras merge prietena ta? In general in orasele mai mari, Shanghai, Beijing, te mai descurci cu Engleza, dar in rest jale. Si chiar si in astea mari nu peste tot, dar e mai bine acum decat cu ani in urma... Daca vine in Shanghai poti sa pui in conact cu mine...

Ada -- eu nu il vad pe Nectarel , ca in China e blocat Picassa, dar ma bucur enorm ca respira singur. Acum il puteti lua in brate? Doamne-ajuta in continuare!

Va pup si ma duc la culcare...

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Delia pana la urma nasti in China?
Pe Nectarel il poti vedea in contul comun de yahoo.Cred...

Miruna sunt la Municipal.Chiar am avut o colega cu gemeni , fata si baiat, a fost totul bine .Si la tine la fel o sa fie.Ea zicea ca a stat numai in pat..

Pup y

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput