BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Fleurdelise spune:
TNS nu e obligatoriu, se face incepand de la 32 de saptamani la sarcinile cu diverse probleme (diabetul in cazul meu, dar si altele, contractii, probabil) Se monitorizeaza inima lui bb, miscarile lui, uterul daca e contractil. Din ce am inteles un rezultat bun e daca are cel putin 2 miscari cu accelerari corespunzatoare ale pulsului.Eu il fac saptamanal.
Va pup, chiar acum fug sa il fac.
Revin mai pe seara.
33 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
miruna1980 spune:
Ada,dragutul de el....e un dulce...va pupam si sa se faca mareeeeee si sa fie sanatos...Doamne ajuta,sunteti pe drumul cel bun!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
31+
b_1403 spune:
Off Ada ce treaba buna ai reusit sa faci. Cat e de frumusel mititicutu. E lungut si sigur o sa puna si carnita pe el sa arate ca un barbatel.
Sa creasca mare sa te bucuri de el.
Pop Nectarel
Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9
balanta_tm spune:
michelle, multumesc mult!
o sa il trimit pe al meu, sa vad daca gaseste. sper ca da, ca tare bine imi suna genul asta de tampoane.
miruna, placenta aia de grad intai mie imi suna f bine la 31 sapt. bravo!
balanta_tm spune:
ada, am ramas fara cuvinte cand am vazut pisoiul tau. doamne ajuta sa ii mearga bine si de aici inainte!
ARUBA spune:
Eu aveam grad de maturare 2 al placentei inca de la 17 saptamani, confirmat si la 22 sapt. Oare e de spaima?? Pe 5 iunie am morfologia fetala, o sa mai intreb atunci, ca la celelalte ecografii nu mi s-a mai spus nimic despre placenta, doar de col ca e lung si inchis.
30+
balanta_tm spune:
aruba, unii medici "numara" gradul de maturare al placentei de la 0, altii de la 1.
probabil ca la tine dr incepe de la 1. sunt sigura ca daca era ceva in neregula, ti-ar fi spus. si oricum, s-ar fi vazut in evolutia lui bb ca placenta e prematur imbatranita.
ZIZOU spune:
Pup pisoiu Nectarel. E un dulce.
Michele ce bucurie pe tine ca vei avea trei leuti. Mi-e unu deja mi-a scos peri albi, il asteptam pe al doilea.
Balanta pana la urma sanatos sa fie ca zodia nu ma intereseaza asa mult. Leii sunt puternici dar si nerabdatori, incapatanati si impulsivi. Trebuie sa le acorzi cat mai multa atentie.
Miruna, pe ecografia mea scrie marja de eroare la greutate +/- 100 g. 500 g mi se pare cam mult.
Tocmai ce am fost prin Ikea, am gasit cateva lucruri interesante pentru bebe. ( patut, lenjerie, prosopel, baldachin )
26+
ali24 spune:
ada felicitari ptr frumuselul mititel.e un scump
miruna felicitari ptr vestile bune de la eco.la mine asa scrie si pe poza de la eco la greutate +- 300gr.si e si normal ca nu se pot cantari exact.dar de ce te gandesti tu direct ca sunt fiecare mai mici cu 500gr?si nu mai mari?oricum e posibil sa nu aibe fix atat cat ti sa spus dar nici nu cred ca ar fi diferenta de 1000gr la amandoi.ai vazut ca la ada de ex a avut exact cat i s a spus la nectarel.asa ca stai linistita.
32+
rafael albert(25.05.2007)