Delfinasi jucausi de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle1981 spune:
La Iasi a inceput sa toarne cu galeata. Cand vad vremea asta nu imi arde deloc de concediu..
Noi o sa fim in perioada 10-15 iunie si planuim sa mergem la locul de joaca din spate de la city mall. Poate ne sincronizam mai multe
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu
lauri_ca spune:
Pt. mamele de baieti, ca sa ne intelegem bine cu nora, trebuie neaparat sa stim cand sa ne oprim din suflatul in fundul baietasului. Adica merge cand e mic, dar treptat trebuie responsabilizat si pregatit pt. viata. Si trebuie sa-l lasam sa fie fericit chiar daca cea care-l face fericit nu se potriveste cu imaginea noastra despre femeia ideala.
In alta ordine de idei fi-mea e in greva foamei. Azi la pranz a aruncat castronelul cu mancare pt. ca am insistat sa mai manance (nu luase decat 2 lingurite si alea pacalita). Dimineata a mancat cateva stafide si 2 muscaturi dintr-o banana. Nu stiu ce sa-i mai fac, nu-i mai place decat pilaful si dupa o portie nu mai face caca 2 zile, deci nu pot sa-i dau mai des.
pufescu spune:
buna fetelor!Nu am mai apucat sa citesc de o vesnicie :), asa ca raspund si eu la postul de pe pagina asta :).
Pilaful devine mult mai putin constipant daca se foloseste orez integral,care are si fibre. Eu las orezul la inmuiat peste noapte si il fac la aburi,cu legume,ulei de masline si ce mai am la indemana.
Am intrat scurt ca sa zic ca am gasit din intamplare lapte proaspat de capra...aviz amatoarelor din sectorul 3 :). Cum iesi de la metrou la piata Muncii si o iei spre Baba Novac, pe dreapta mergi vreo 50m si e un magazin crama sau casa domneasca,au ceva afise cu bucovina in vitrina.Au cas si diverse branzeturi de capra si lapte proaspat,crud de capra 8lei/900ml. Scumpicel,dar eu nu am mai gasit in zona in alta parte.Am luat sa il testez pe piticu. In ultima vreme a aceptat din cand in cand(sa zicem cam o data la 10 zile) un pic de urda, alta data niste iaurt de capra...asa ca o sa ii mai iau. Carne in continuare nu vrea sa vada in fata ochilor...doar peste la cuptor,daca e foarte proaspat si sunt aliniate planetele...dar dint 3-4 dati cand ii ofer gusta o data.Oua doar de prepelita,si nu vrea intotdeauna...cateodata vrea 4-5 la o masa si dupa aia nu mai vra o luna. M-a zapacit cu mancarea pt ca fiind prinsa cu firma nu mai am asa mult timp,sunt tot intr-o fuga,ajung greu sa fac aprovizionarea, etc. Noroc ca incep fructele,deocamdata capsunile sunt un mare succes.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 La Iasi a inceput sa toarne cu galeata. Cand vad vremea asta nu imi arde deloc de concediu.. Noi o sa fim in perioada 10-15 iunie si planuim sa mergem la locul de joaca din spate de la city mall. Poate ne sincronizam mai multe ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu |
Sigur vom veni...Dar mai frumos este la Lake Wiew unde am fost si cu Cristina si este tot pe malul lacului cam la 800 metri de city mall...Lasa sa vi tu sanatoasa si ne vedem unde vrei ...dar te duc si acolo...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+
Alice_Elena spune:
Eu nu mai merg cu mara la lake view cu mara. Nu am stat 5 minute intr-un loc, si abia am schimbat 2 vorbe cu nasimea care alerga dupa fetita ei :))
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu nu mai merg cu mara la lake view cu mara. Nu am stat 5 minute intr-un loc, si abia am schimbat 2 vorbe cu nasimea care alerga dupa fetita ei :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
he he...pai ideea e ca acolo au picii ce face....Mie imi place acolo ca este ingradit si sunt multi copii....Ultima oara cand am fost am luat si un tub de baloane de am strans toti copii pe langa mine ...Nici unul nu mai vroia topogane ci baloane...Eram disperata...Noroc ca a venit o mamica si i-am pasat ei tubul ..mi-am luat copilul si am fugit din gloata de copii
27+
Alice_Elena spune:
da, dar tot nu ii poti lasa singuri. si nici nu stau ei unde vrei tu :D
cu baloanele am patit si noi in parc, de atunci nu am mai luat in locuri publice. o sa caut un pistol d-ala, care face baloane, ca e mai simplu de folosit.
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena da, dar tot nu ii poti lasa singuri. si nici nu stau ei unde vrei tu :D cu baloanele am patit si noi in parc, de atunci nu am mai luat in locuri publice. o sa caut un pistol d-ala, care face baloane, ca e mai simplu de folosit. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Asa este
Pistol cu baloane am vazut la Selgros dar mi s-a parut cam scump ...Era 30 lei....
La Selgros 3 tuburi de solutie de baloane este 6 lei si fac multeeee baloaneeee
27+
rodyka spune:
citat din mesajul lui baby78 Pistol cu baloane am vazut la Selgros dar mi s-a parut cam scump ...Era 30 lei.... La Selgros 3 tuburi de solutie de baloane este 6 lei si fac multeeee baloaneeee |
chiar ieri ma gandeam sa va intreb daca stiti reteta la solutia de baloane . acum 2 ani mi-a spus-o unul din piata de la care am cumparat un aparat de ala, dar gravida de mine de atunci am uitat-o . era cu apa si detergent de vase si zahar, dar nu mai stiu proportiile deloc deloc... nici nu mai stiu daca mai era ceva
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
de olita si pampers... hm! exact ce-mi mai lipsea . abia am timp sa le dau de mancare, duminica doar incerc o rutina si cu asta... are Isa si olita mica, si una tip scaunel cu capac. problema e ca ea se pune doar daca e capacul inchis , in rest mai mult de cateva secunde nu are rabdare... cand is pe faza si vad ca urmeaza kk, daca o pun repede acolo, e gata!! nu mai face deloc , decat dupa vreo ora - in pampers, clar. dar imi spune mereu dupa: kk, ueeee si-si bate pampersul cu manuta, sa stiu si eu unde e kk
am insa un mare noroc -chior: chiar azi in caietelul de la gradi (in care corespondez cu directoarea , adica in fiecare zi imi scrie ce si cat a mancat, ce activitati au avut, cum a participat Isa, ce are nevoie sa duca a doua zi etc) mi-a scris ca de luni incepe operatiunea "fara pampers" la Isa, sa-i duc cativa chilotei si pudra. o sa-i trimit si sosetute mai multe si alti papuci (dar are si slapi de la gradi). o sa va tin la curent cu progresele
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)