Disperarea lui Ponta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Rufus, dupa ce te-ai inecat cu mazare acum ti se arunca si portocale-n cap!

b.nica, fotbalul si politica sunt asemanatoare. Desi echipele de pe teren lupta doar pentru victorie, nicidecum pentru spectacol, spectatorii le adora si sunt gata sa se stranga de gat unii pe altii in numele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu stiu de ce dar am impresia ca si Deceneus gandeste ca si mine.
De aceea optiunea sa politica este greu de evidentiat.
Probabil ca atat el ca si multi alti cetateni ai tarii care vor sa se schimbe ceva aici spre bine, nu gasesc inca acea cale salvatoare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

b.nica, fotbalul si politica sunt asemanatoare. Desi echipele de pe teren lupta doar pentru victorie, nicidecum pentru spectacol, spectatorii le adora si sunt gata sa se stranga de gat unii pe altii in numele lor.

De dragul victoriei au n'spe mii de canale sportive unde se discuta in nestire faze si oportunitati?
Nu de dragul victoriei discuta, ci de dragul barfei si a discutiilor sterile, asa cum la carciuma din sat se amesteca discutiile si apartenentele politice cu cele sportive!
Si asa se alege praful si de spiritul sportiv si de simtul civic prin vulgarizarea lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Madalina eu cred ca gresesti, nu cred ca mai este user DC cu mintea lui la locul ei, care sa isi mai permita sa sustina un anumit partid politic in conditiile actuale.
Daca o face fara sa o declare public este din prima descalificat fara sa mai fie justificata de catre altcineva afinitatea politica a acestuia.
Daca m-am hazardat in afirmatiile de mai sus imi voi analiza mai atent prezenta mea aici.

Fac o precizare nu user DC,roman.
Poate...

Da` io asa ca unu care nu pricepe nimic,conform parerii anumitor useri,intreb"DA` IO CU CINE VOTEZ"
Parca titlul subiectului e"disperarea lui Ponta."
No,nu vi se pare ca nu dati sanse nimanui,de fapt?

Ca sa fiu sincera

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

PS: Madalina, ti-ai format un obicei, in ultimul timp, sa...nu intelegi nimic. Nu sunt fan PDL, de fapt nu sunt fanul niciunui partid. Poti crede, sau nu...mi-e egal. Trebuia, insa, sa-ti spun asta...sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
De aceea eu si Deceneus nu avem nici un teritoriu de aparat, ideile pe care ni le sustinem fac parte din concepte si nu preferinte electorale; de asemenea, faptul ca nu cadem de acord nu confera nimanui vreun avantaj prin faptul ca unul are si celalalt n-are dreptate.

[b]Madalina dear, cand vei intelege de ce barbatilor le place fotbalul vei intelege multe!
Motivul pt. care sunt impatimiti de fotbal poate avea numai 2 explicatii: ori le place jocul f. mult, ori le plac si mai mult comentariile care se fac in legatura cu el.Eu deocamdata inclin spre a doua varianta, cine stie, poate la o varsta inintata am sa-mi schimb opinia![/b]

Aici m-ai gasit.....am unul acasa care tine un televizor deschis pe canalele de stiri,unul pe sport,al treilea pe stiri impartiale.

Profita de faptul ca eu sunt ori cu copilul afara ori fac acte si atunci isi ia fata langa el si urmaresc amandoi meciuri sau politica..

Culmea e ca fetei ii place s-ar uita la fotbal non stop,iar cand sunt diverse emisiuni politice ea repeta ce spun persoanele si api trage concluzia"sunt oameni mali dal nu stiu sa se joace"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Aici m-ai gasit.....am unul acasa care tine un televizor deschis pe canalele de stiri,unul pe sport,al treilea pe stiri impartiale.

OMG!

Mergi la inceput

OMG am zis si eu....eu cred ca adevarul sta in spusele fiica-mii.

Mergi la inceput

Politicienii nostri "de cariera" s-au invatat cu un electorat pe care il considera prost daca il cred capabil sa inghita fara sa cracneasca toate matrapazlacurile lor cum ar fi aceasta:http://www.ziare.com/adrian-nastase/victor-ponta/pretul-salvarii-lui-adrian-nastase-1169244
Pasi usori si multi ca la box, victime colaterale neglijabile: http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12346731-dna-inceput-urmarirea-penala-fata-constantin-grajdan-fostul-sef-isc.htm, pana se instaleaza prescriptia!
Astia sunt politicienii pe care electoratul "ne-retardat" in mod sigur trebuie sa-i voteze!

Mergi la inceput

Asta e valabil si in alte cazuti de alta culoare...vezi mandra de Anastase si madam Ridzi....

Mergi la inceput

Dar eu ce tot spun!
Jurnalistii lu' peste ne recomanda sa nu dam in retard mintal si sa votam politicienii cu "vechime" in politichia romaneasca, dar astia din partidele chipurile "serioase" care invart justitia pe degete, nu au frica de nimic, nici macar de electorat!

Mergi la inceput