Asta seara, Eurovizion

Raspunsuri - Pagina 55

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ce politica, ce lantz al nenorocirilor, www.rtv.net/scandalos-a-pierdut-eurovisionul-pentru-ca-mama-ei-a-declarat-ca-e-virgina_30064.html" target="_blank"> am pierdut eurovisionu' din cauza mamei Elenei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99
ce politica, ce lantz al nenorocirilor, www.rtv.net/scandalos-a-pierdut-eurovisionul-pentru-ca-mama-ei-a-declarat-ca-e-virgina_30064.html" target="_blank"> am pierdut eurovisionu' din cauza mamei Elenei :)

www.virginrecords.com/" target="_blank">Ei, vroia si ea sa-i faca lobby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

virginele in chiloti nu pot castiga eurovizionul. recomandam rapid niste caluteala

mare-i gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gia
virginele in chiloti nu pot castiga eurovizionul.

www.expatica.com/upload/BuranovskiyeBabushki.jpg" target="_blank">Trebuie sa aiba rabdare!

Mergi la inceput

ramane sa mai aflam ca si babushkiile sunt de fapt virgine si de asta le-au iesit placintele

(trecand peste faza hazoasa a subiectului, declaratiile mamei Elenei sunt demne de un secol trecut, nu neaparat 20. si eu m-as fi suparat rau in locul ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

E inapoiata ma-sa. Cica "sa te tavalesti prin cearsafuri"...

Reguli stricte... Ahamz, mai stiu de-astea, de le-au interzis parintii si sa iasa din curtea casei sa se joace pe ulitza, dar si cand au plecat de-acasa...

Parinti tampiti...

Elena asta, de acum, e aceeasi Elena care a fost dintotdeauna la Mandinga? Aceeasi Elena care a cantat Balkan Girls?

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu este aceeasi Elena. Elena de la Balkan Girls este casatorita si are si un copil.

Mergi la inceput

Doua bucati de Elene diferite. Cealalta Elena (Gheorghe) a concurat si ea la Eurovision si s-a clasat intre ultimii, in 2009, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://en.wikipedia.org/wiki/Romania_in_the_Eurovision_Song_Contest

Cealalta Elena a luat locul 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am recitit cu placere toate coementariile - super fain e intotdeauna sa comentam cu haz!

Apropo nu stiu daca s-a spus: cantaretul care a cantat in pauza dinainte de vor era ginerele presedintelui Azerbaidjanului :))
M-a impresionat frumusetea Baku-ului... oras interesant, pe marginea marii, ce cladiri, ce bulevarde, ce monumente ...ce bani se scot din petrol :))

va pup

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput