Asta seara, Eurovizion
Raspunsuri - Pagina 54
bb_yasmi spune:
cel mai bun a castigat!! bravo ! imi pare rau totusi ca merita si mandinga unloc multtt mai bun...
cristoiu spune:
Pe bune? Ca mie mi s-a parut penala rau. Cu bling-blinguri de-astea ne prezentam noi in lume? Ma mir si de locul pe care l-a luat.
Mie mi-a placut mult Moldova de data asta, desi videoclipul si ideea sunt copiate de la brazilianul ala, dar are un ritm misto.
jenn spune:
La inceput melodia Moldovei suna exact ca un remix de-al clejanilor.Nu mi-a placut versiunea de Eurovision a melodiei romanesti,mai lenta decat originalul si mi s-a parut ca Elena si-a mestecat vorbele de cateva ori.
Gia spune:
Mandinga nu merita un loc mai bun, Romania merita in schimb sa fie reprezentata mai bine. Eu inca mai mir ca a ajuns pe locul 12.
Sa nu ne mai plangem ca se voteaza politic. Noroc cu voturile din Moldova, Spania si Italia ca altfel eram fix in coada. Si oricat de politic s-a votat Suedia a luat de peste tot 12 puncte, o singura data 8 si doi de 10, iar Elvetia a dat 12 puncte Albaniei.
Poate o sa inteleaga si organizatorii nostri ca nu cu soliste in chiloti se castiga Eurovision. Suedia a dovedit din nou acest lucru.
eumada spune:
Pacat,ar fi meritat totusi mai mult.Sau din cauza ca natural,vocea cantaretei nu e ca prelucrata electronic?A parut banala melodia cantata asa,live....
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gia Mandinga nu merita un loc mai bun, Romania merita in schimb sa fie reprezentata mai bine. Eu inca mai mir ca a ajuns pe locul 12. Sa nu ne mai plangem ca se voteaza politic. Noroc cu voturile din Moldova, Spania si Italia ca altfel eram fix in coada. Si oricat de politic s-a votat Suedia a luat de peste tot 12 puncte, o singura data 8 si doi de 10, iar Elvetia a dat 12 puncte Albaniei. Poate o sa inteleaga si organizatorii nostri ca nu cu soliste in chiloti se castiga Eurovision. Suedia a dovedit din nou acest lucru. |
Si la editile precedente am avut noroc cu acelasi tari in care romanii plecati la munca sunt numerosi. Israelul si Grecia sunt alte doua tari de la care am primit constant puncte.
Se pare ca aranjamentele din Romania ne aduc intr-o postura nefavorabila.
Sunt curios daca si in alte tari s-au adus elogii piesei si interpretarii reprezenantei Suediei, de catre prezentatorii eurovizion, cum s-a facut in Romania!
Cand votantii sunt dezorientati, o sugestie si cota in sondajele de opinie poate produce efecte in directia respectiva.
Piesa Suediei a fost buna si bine interpretata, dar decalajul fata de urmatoarea mi s-a parut exagerat. Sarbul are o voce excelenta si a interpretat bine si chiar daca Suedia merita locul I, nu cred ca departajarea este strict din motive de calitate.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Deceneus Cand votantii sunt dezorientati, o sugestie poate produce efecte. |
Dece', care coace un eseu despre alegeri. Despre alegerile la Eurovision.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui motanik Si bomboana pe coliva knock-outul la Bute. |
Nenorocirile vin intotdeauna la pachet!
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Dece', care coace un eseu despre alegeri. Despre alegerile la Eurovision. |
S-a dovedit si aseara ca voturile se acorda afectiv.
Afectiunea poate fi si este manipulata prin televiziune, si Eurovision este un "fenomen" care se sprijina puternic pe televiziune.
Babutele din Rusia au castigat simpatia telespectatorilor si acesta le-a adus voturi.