Costum (e) pentru serbare
Raspunsuri - Pagina 7
Raza de soare spune:
Readuc subiectul la viata, deoarece se apropie serbarile cu pasi repezi... In plus, vreau sa anunt ca vand una bucata rochita de Alba ca Zapada. Detalii www.facebook.com/photo.php?fbid=274181309351858&set=oa.369922693084913&type=1&theater" target="_blank">aici.
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
irinabobe spune:
mda...si noi suntem in cautare de spiridus de 3 ani...sa vedem unde vom gasi... probabil voi incerca si in Dragon sambata asta
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe mda...si noi suntem in cautare de spiridus de 3 ani...sa vedem unde vom gasi... probabil voi incerca si in Dragon sambata asta mamica de Rares 21.02.2010 |
Uite aici un spiridus: http://www.costumici.ro/spiridus%20Craciun?filter_tag=serbare&sort=rating&order=ASC&limit=75
anya spune:
Intre Dragonul mare (mall) si camp...
E soseaua de acces, pe stanga calea ferata, pe dreapta Dragonul mare. Faci dreapta, treci de Dragonum mare si mai sunt niste cladiri paralele cu cladirea mare. Una din ele.
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Io sunt nelamurita: in care dintre Dragoane este Lumea Copiilor? Delia |
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Bluel spune:
Irina, ce coincidenta, si noi tot spiridus vom fi la serbare!
Am gasit unul in mall Liberty (magazinul Bruno-nu-stiu-cum), dar arata jalnic si costa 100 lei. Asa ca m-am reorientat si am gasit unul de inchiriat la Mascarada cu 50 lei(undeva aproape de metrou Mihai Bravu, da un search)
irinabobe spune:
Bluel ms mult. am gasit sa dau comanda la matalan. pret 63 ron...daca nu vine comanda ma duc sa inchiriez. (cum sunteti dupa operatie?)
vikky spune:
Baietelul meu este la serbare mosul din povestea punguta cu doi bani.Aveti idee unde pot gasi un costum ,o barba de mosneag?