Costum (e) pentru serbare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetita mea va fi degetica. aveti idee unde gasesc costum?

http://www.alidanainternational.bizoo.ro/vanzare/894768/img/Costum-party-carnaval-Barbie-Degetica#1
Sau iei o rochita simpla, pe care poti aplica flori de la mercerie, iei o pereche de aripi, pui o floare si in par si Degetica-i gata. Asa a facut o prietena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras000 spune:

As avea si eu nevoie de ajutor daca se poate.
Sunt din tg mures si m-as duce pana la dragosnul rosu sa cumpar costume. Am tot incercat sa trimit mesaj privat la 4 dintre cele ce au comentat aici dar am inteles ca persoanele respective nu accepta mesaje private. asa ca va rog aici sa-mi explicati si mie in care din cele 9 cladiri sa caut, am fost o sg data acolo acum vreo 4 ani tot asa in drum spre mare si cam pe la ce ora sa ma duc si orice sfat imi dati ca sa gasesc mai usor imi este de folos. Va multumesc mult,

Caut costme de serbare la pret bun, poate aveti si voi si nu le mai folositi. adresa mea de e-mail este carmen.laszlo@yahoo.com

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In lumea copiilor trebuie sa cauti. Sunt si prin celelalte dar cele mai multe sunt in asta numit lumea copiilor. Daca intrebi pe-acolo te indruma oamenii, in caz ca nu vezi firma mare si colorata.

Si eu pana la urma tot de-acolo am luat costum de lup, am dat 40 ca unde avea cu 30 nu avea masura care-mi trebuia mie, acelasi costum. A trebuit sa-i pun dinti!!! Ati vazut voi lupi fara dinti? I-am facut eu dinti din carton si am inzestrat bietul lup cu dinti.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ca ora, daca ajungi pana in 13 e ok, mai tarziu nu mai are rost sa mergi ca toti se cam pregatesc sa plece.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras000
Am tot incercat sa trimit mesaj privat la 4 dintre cele ce au comentat aici dar am inteles ca persoanele respective nu accepta mesaje private. asa ca va rog aici sa-mi explicati si mie in care din cele 9 cladiri sa caut, am fost o sg data acolo acum vreo 4 ani tot asa in drum spre mare si cam pe la ce ora sa ma duc si orice sfat imi dati ca sa gasesc mai usor imi este de folos.

1. Noi primim mesaje private, tu, deocamdata, nu poti trimite.
2. "Lumea Copiilor", cum intri in Dragon, prima sau a doua alee pe dreapta (ti-o recomand pe a doua, ajungi direct la "LC").
3. Intre 6:00-12:00, luni-sambata, la 13 e deja inchis.

Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

multumesc mult pt raspunsuri.
Eu de ce nu pot primi sau trimite mesaje private?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras000

multumesc mult pt raspunsuri.
Eu de ce nu pot primi sau trimite mesaje private?

Cu placere!
Trebuie sa ai minim 10 mesaje scrise, apoi vei putea trimite pm. Sper sa nu ma insele memoria...

Mergi la inceput

multumec mult de raspuns, am gasit si am cumparat de 6 mil.... sunteti niste dragute

Mergi la inceput

multumesc din suflet pt raspuns. sunt f incantata de ce am cumparat

Mergi la inceput

Cu multa placere!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput