Clubul "babelor" FIV-oase 41
Raspunsuri - Pagina 21
ioana3110 spune:
Ari,
esti inepuizabila!
Sami, trebe sa iasa FIV-ul ala odata si odata! Ca doar acum ti-am dat si superfactul norocos in caz ca nu la aruncat la gunoi
Dar nu stiu cum sa iti trimit si niste Sunatoare cu ZEN ca sa stai cuminte in perioada aia.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Echinox,
eu m-am convins cum e cu statisticile doctorilor....
apropos, eu mi-am facut amh-ul la Parhon deci nu stiu cat mi-ar fi iesit ca echivalent la ML sau synevo...
Ah, si pentru amh-ul asta cica trebuie sa ii multumesc fabulosului si minunatului mare conf profesor de la Cluj care in timpul laparoscopiei, a decis sa imi faca drilling ovarian si sa imi distruga mai toata rezerva de ovocite, cu o practica mai veche de 10 ani, care si-a dovedit ineficienta.
Asa ca eu cred ca sansa asta a mea, a fost ultima si m-a ajutat tare mult DD....
5ab1na spune:
ioana hai ca mananc boabe din alea prajite
dintii sa ma tina!
la ce e buna sunatoarea?
faina??? niet niet. crezi ca astia de la restaurant pun faina????
intotdeauna m-am intrebat cu ce pana mea o ingroasa
ioana3110 spune:
Sabi
oare ce Doamne iarta-ma de boabe prajite mananci??????????
Sunatoarea e foarte buna pentru echilibru emotional.
Eu am avut o perioada in care faceam atacuri de panica si nu stiam ca e asta. Aveam senzatia ca sunt bolnava si m-am dus la doctori.
Sunatoarea iti da echilibru. Am luat de 3 ori pe zi cate 2 pastile de sunatoare pisata. Si de-abia dupa o luna mi-am revenit la normal.
Se face pe baza de stres.
samira33 spune:
ioana...probabil ca o sa iasa Fiv-ul intr-o zi...azi sunt intr-una din zilele mele mai putin bune si de asta,probabil, par deznadajduita.
sabina,ce boabe mananci???
riv80 spune:
sunteti super fetelor, eu tot citecs ce scrieti de cateva zile si imi dau seama ca suntem foarte multe...
MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII REFERITOARE LA.... CU CE INCEP CU TURCIA-FIV?