Clubul "babelor" FIV-oase 41

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina mi se pare ca este atat de departe momentul ala incat nici nu-l pot vizualiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

sabina mi se pare ca este atat de departe momentul ala incat nici nu-l pot vizualiza.

Sami, numai maine nu-i poimaine, sa vezi ce repede va trece perioada asta...mai ales ca esti atat de aglomerata. Tot asa fac si eu ciorbita doar ca eu mai pun si telina si toate legumele le dau prin blender si le pun inapoi in ciorbita....asa ma pacalesc si pap si eu legumele. Sa ai spor in ce faci si multa bafta pe luni

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

merci irilac.
sper sa treaca vremea si sa vina si vremea mea ca m-am saturat sa tot fiu intre FIV-uri.

n-am zis de telina???ca pun si eu ...probabil am uitat s-o mentionez.
am incercat si cu legumele pasate inapoi in zeama dar nu pot sa spun ca am fost foarte incantata.

Mergi la inceput

Dragelor, eu luni trebuie sa merg sa-mi fac anti Fxa si ma ia groaza 5 ore de mers cu masina pe un drum groaznic pt 2 min cat se ia sangele .
Apelez la cunostintele voastre vaste...cum sa decalez injectiaa de clexane in asa fel incat sa recoltez la 7 jumatate -8 dimineata? Eu in mod normal fac injectia la 9 seara. Sa o decalez doar pe aia de duminica...adica sa nu o mai fac la ora 21 ci la 5 dimineata sau sa incep din seara asta sa le decalez usor?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Sami eu mai stiu pers care in compozitia de oua pun si 2-3 ling de faina...cumva ca sa ingroase ciorba. Mie una nu-mi place faina in mancaruri gen pui cu smantana, piftelute cu sos .....eu le fac dar nu pun faina chiar daca ies mai...lichide.

10+

Mergi la inceput

mi-a promis socrela ca-mi da o Diffenbachia cu frunza stropita

dupa ce ca aveam ieri treaba de nu stiam cum s-o cuprind pe toata...dimineata ma suna si socrosenia si-mi zice ca vine in vizita si doarme la noi ca azi s-a dus la mama s-o ajute la pregatiri
am zis ca mor cand am auzit-o...daca ma cronometra cineva...pun pariu ca intram in cartea recordurilor pentru curatenie-viteza.
al meu zicea sa stau calma ca-i "curat" dar deh!!!ce stiu barbatii...n-am avut liniste pana n-am bagat un aspirator,o talpa si prafu'
si dupa aia radeam de una singura si-mi ziceam ca sa mai sune cu "surprize" d-astea socrela ca uite ce ma mobilizeaza.

Mergi la inceput

irilac,nici eu nu sufar faina in mancare.

habar nu am ce sa te sfatuiesc cu antiFxa...am auzit deja atat de multe variante incat n-as mai putea sa spun care e cea "reala"

Mergi la inceput

irilac,uite,asta scrie pe site-ul Synevo despre recoltarea antiFxa

Pentru monitorizarea heparinei nefractionate nivelul de anti-FXa trebuie determinat la 6 ore de la initierea terapiei sau modificarea dozei. Atunci cand este utilizat pentru monitorizarea LMWH, recoltarea se face la aproximativ 3-4 ore de la ultima doza (dupa atingerea starii de echilibru, tipic inaintea celei de a 3-a doze), atunci cand concentratia in sange a LMWH este de asteptat sa fie la nivelul cel mai inalt. Atunci cand medicul suspecteaza o rata anormala a clearance-ului LMWH, se poate recolta un test „random” (in orice moment) sau chiar inaintea urmatoarei doze, cand concentratia heparinei se asteapta sa fie la nivelul cel mai scazut1;7.

Mergi la inceput

Iubita am citit si rascitit pe site-ul synevo...ce inteleg eu de acolo e ca trebuie sa fac doza modificata ( adica la 5 dimineata) timp de 3 zile consecutiv ca sa intru in starea aia de echilibru.Si au am auzit mai multe variante de asta sunt atat de bulversata

10+

Mergi la inceput

pai...eu as respecta ce spune Synevo si as lasa variantele din folclor deoparte...deci as face doza modificata timp de 3 zile.

Mergi la inceput