Calendarul gradinarului vesel (26)
Raspunsuri - Pagina 16
georgipuia spune:
Nu am nimic cu udatul florilor si a pomilor... dar sa nu se mai lege nici el de rosiile mele... ca-l pun sa-si cumpere si eu mananc din gradina
miraklucker spune:
Giorgia, te inteleg. Las ca al meu e si mai si!!!!!
Avem un botoi in curte unde se aduna apa de ploie. si s-a terminat apa si cum nu ploua m-am rugat de el sa-mi deschida robinetele din curte....sunt 2. cica apa de la robinet nu-i buna pentru plante si sa astept sa vina ploia......Nu vrea si pace sa le deschida. Noi ne-am mutat in nov in casa si eu nu am habar unde ar putea fi robinetele alea, prin pivnita undeva, dar toata instalatia de apa e acolo si sunt multe robinete. el imi tot zice ca nu stie nici el unde sunt.
Pentru moment sunt asigurata ca a plouat mult si mi-a umplut 2 butoie si toate recipientele de prin curte dar daca nu mai ploua ce ma fac??.....
georgipuia spune:
deci al meu nu e singurul... eu as lua fiecare robinet in parte, pana l-as gasi pe ala care curge unde vreau eu... ce poate sa s eintample? doar nu te poti inunda... eu sunt genul care nu suporta sa depinda de barbat... sa ma prosteasca numai ca sa scape de mine... lasa sa stiu eu ce si cum...
Carmi spune:
Simina, scuze, te-am botezat. Cat de des uzi tu Gardenia?
La sfatul Talei am infipt 3 cuie in jurul plantei. Are numai o floare acum si miroase de la usa, abia astept sa faca mai multe. Chestia aia cu o strada plina cu Gardenii tre´sa fie innebunitoare
Maine sper sa infloreasca crinii, mai am niste capsuni care tre´sa se mai coaca, doar trandafirii sunt vai mama lor...
Ramona J spune:
Valentina, speram ca pina la pensie.
Multumesc mult Tala.
Gabriela, distractie placuta. Gata pentru party?
b.nica spune:
Mi-am luat o smecherie d'aia care uda si se misca in functie de presiunea apei.Sa vedeti scandal cu al meu sot ca de ce prapadesc apa!
Adevarul este ca am cam uitat-o de ceva timp pt. ca eram pe DC,!
georgipuia spune:
De care chestie de udat? Sotul meu a luat una evantai de la Kauffland si e tare buna... acopera o zona mare...
Fetele mi-a facut sotul cadou 3 clematis...ia uitati a gasit vineri la Lidl cu 28 lei... sunt atat de incantata...
In rest... am mai jumulit iarba, copilit la rosii, adunat ultimele capsunele si rarit petuniile din jardiniere. Am mai luat de la cineva niste crengute de muscate curgatoare... sper sa nu fie prea tarziu puse si sa se prinda.
ingridnen spune:
va invidiez ca aveti timp... eu am o gradina mica mica... si tot arata ca o jungla
abia reusesc sa ud cele 5-6 ghivece, in rest nu mai am timp de nimic..off
Ingrid si Cristi 9 ani
leeloo2004 spune:
Party-ul a iesit foarte bine - cel putin pentru mine! (bine, toata lumea mi-a spus ca s-a simtit bine, sper ca nu a fost de complezenta...)
Am facut si poze - cu crinii care sunt splendizi, cu yucca...le gasiti aici...
Am camterminat si cu capsunile - mai am citeva pe ici, pe colo, dar a cam trecut sezonul lor - va vine sa credeti ca de pe cei apx 5-6 mp am strins aproape 10 kg de capsuni??? Mie sincer mi se pare miraculos!
georgipuia spune:
Chiar ca splendizi.. hmmmm... nu scap de o obsesie ca ma lipesc de alta... acum vreau crini, yuka vreau de mult... oare ce mai urmeaza? daca as face rost si de liliac din acela mov inchis inchis... hmmm...