Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota miki, uneori am impresia ca la voi ar tb sa spuna cineva stop si sa luati o pauza, sa vas incarcati bateriile....te imbratisez si iti urez putere! mada mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
da delia, probabil eu ar trebui sa fac asta cand il apuca..dar n-am destula intelepciune.. sau rabdare..
madutza, in stilul lui caracteristic, de fiecare data cand vreau sa-l iau la discutii schimba subiectul..n-am reusit niciodata sa-l determin sa discutam despre ceva ce s-a intamplat si ne-a suparat.. doar daca tin eu vreun monolog si asta e ultimul lucru care mai vreau sa-l fac..oricum o sa incerc chiar daca stiu de acum rezultatul
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da delia, probabil eu ar trebui sa fac asta cand il apuca..dar n-am destula intelepciune.. sau rabdare.. madutza, in stilul lui caracteristic, de fiecare data cand vreau sa-l iau la discutii schimba subiectul..n-am reusit niciodata sa-l determin sa discutam despre ceva ce s-a intamplat si ne-a suparat.. doar daca tin eu vreun monolog si asta e ultimul lucru care mai vreau sa-l fac..oricum o sa incerc chiar daca stiu de acum rezultatul mami de 2 prichindei |
mai sus parca-l descriai pe barbata-miu sau pe Maria, dar cu monologul care tb si multa rabdare obtii ceva de la ei... la final...
viss spune:
-da, madutza-pozele prim plan par mai mari, categoric.tu care ai vazut-o pe sonia real iti pot da seama foarte bine
-ally- si ca ce intentionezi sa te angajezi?eu zic ca ai sa-ti gasesti repede, la tine practica e baza, mai mult decat vorbitulbafta la interviuri!
-cami-asteptam poze frumoase de peste mari si tari cu fete cucuiete
-deea- ce mai faceti? cum mai sunteti?ce zici, sapt viitoare iti tragem o vizita? ca vreau sa-mi ocup timpul cu lucruri frumoase
madutza_bra spune:
yasmi, sa le fie de bine la copii pepenasul. Ce natie era?
viss, da mai si pe mine ma enerveaza burtica Catalinei..cand sta intinsa nu are deloc burtica, iar cand e in picioare se revarsa burta peste pampers Cred ca ne bagam amandoua la abdomene
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, sa le fie de bine la copii pepenasul. Ce natie era? viss, da mai si pe mine ma enerveaza burtica Catalinei..cand sta intinsa nu are deloc burtica, iar cand e in picioare se revarsa burta peste pampers Cred ca ne bagam amandoua la abdomene Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
ailed_dota spune:
daca va spun cum mi-a trecut durerea de cap....asa veniti la mine... am mancat o felie de pasca si am baut o cafea.....
MaryM85 spune:
Buna si HRISTOS SA INALTAT! Viss multumesc de raspuns, cam aceleas mancari si in acelasi fel preparate i le dau si eu dar mananca doua guri si gata, a mea e si smechera daca pasez supica si o pun in biberon o sorbeste toata, iar are mancaruri preferate de ex cand fac pilaf pun si mazare si alege doar mazarea dar mai bag eu orez pe langa, iae ieri am fiert carnat de casa si tipa ca vrea si a mancat doua bucati deci ce e nesanatos ii place!
bb_yasmi spune:
yammiiii delia pasca!! nu cred ca am mancat vreodata pasca facuta in casa ci doar cumparata! deci urmeaza sa execut si eu una intr-o zi...
azi as face ceva bun dulce dar nu stiu inca ce... sa vad cu ce inspiratie ma trezesc dupa somnul de amiaza...
ailed_dota spune:
yasmy, daca vrei iti dau reteta, e ff usor de facut, faci aluat de cozona si faci amestecul de umplutura
AlexinaA spune:
Hello fetele!
Intru scurt si la obiect ca am f multa treaba afara ploua ca la nebuni si eu mor de durere ca mi-am facut aseara pedichiura si am sapat la colturi ca in tunele si acum imi zvacnesc ambele degete. Azi noapte m-am trezit la 3 tot de durere si am luat un nurofen si am pus apa oxigenata si baneocin, bai frate ce-si face omul cu mana lui...Lucru manual se cheama
Yasmi- te rog eu mult muuult de tot da-mi si mie retetele ptr mini-pizza si cornuletele cu cascaval. doamne simt ca as manca o tava acum
pleeeec ca ma cauta lumea
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)