oligoastenoteratozoospermie 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toxaba spune:

Aveti dreptate. Cred ca a ajuns sa ma obsedeze gandul de a avea un copil, incat am citit atat de mult despre sindromul OTA ca am inceput sa ma gandesc la tot felul de prostii. Doar ca nu mi-as dori ca si copilul meu sa treaca prin ce trec eu - financiar si mai ales emotional. De fapt, nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. Daca nu esti destul de puternic, poti fi daramat foarte usor. As vrea eu sa raman insarcinata, doar ca nu prea iese cum imi doresc eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cred ca problema asta ai gasit-o mai de curand - sa spun asa - si inca nu te-ai obisnuit cu gabdul asta . este greu sa accepti ca tie - voua vi se intampla asta . insa viata nu este intotdeauna corecta . de ex : macar de nu puterm face copii , macar sa fi fost frumoase , sau de succes sau cu bani... dara sta este alta discutie .

noi cand am aflat problema sotului meu - dupa ce cu 9 ani inainte am aflat de problema mea si au trecut multi ani sa accept , cand am aflat ca el are azo , am clacat . eram pregatiti pentru fiv , mai ca urma schema , dar am clacat . nu am mai mers la medic , nu am vorbit despre subiect vreo 6 luni , nici macar : ce facem ? mai facem ? eram socati total . dar timpul a trecut . ne-am obisnuit cu gandul . am renuntat sa mai citim pe net . ne pare rau ca a mai trecut un an , dar asta a fost sa fie . macar ni s-au vindecat ranile de cutitul "azospermie" .

cu rabdare , timpul le va vindeca pe toate . daca crezi ca e bine sa faci testele acelea , fa-le . dar daca ai indoieli , ce nu stii nu te afecteaza . gandeste-te cat va evolua medicina pana baiatul tau va ajunge la varsta sa faca copii . pai vad ce era acum 10 ani - acum 15 ani . zici ca a trecut o racheta in medicina - aparate noi , performante , alte perspective , alta abordare . noutati tot timpul .

hai ca ne gravidim noi si ne aducem aminte de clipele astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

buna!!!! azi tocmai am fost la un plafar mai exact APINATURA de la bucur obor daca stie cineva si am cerut polen pt infertilitatea sotului,iar doamna aceea draguta mi-a dat un borcan cu miere amestecata cu polen si mi-a mai dat 1 laptisor de matca PUR sa-l amestec in borcan si sa-i dau sotului 1 lingura ziua 1 searatimp de 2 saptamani,dar pot tne si mai mult cura u are efecte adeverse. voi ce parere aveti? MA GANDEAM LA BRANCA URSULUI.... ar face rau oare?

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui gabriela_tutuianu

In curand se fac aproape 4 ani de cand ne chinuim - analize, tratamente, doctori schimbati... Stim ce avem de facut, continuam sa luptam, dar nu cu aceeasi putere. Cu fiecare luna e mai greu, si imi este mult mai greu cand vad ca trece timpul si nu pot avea copii desi nu sunt eu cea cu probleme. Vorbim de problema noastra, incercam sa aratam ca suntem optimisti, dar de fapt in interior e o durere care ne roade si se mareste.
Sper sa ne gravidim toate si sa uitam momentele grele prin care am trecut toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arabika87

buna!!!! azi tocmai am fost la un plafar mai exact APINATURA de la bucur obor daca stie cineva si am cerut polen pt infertilitatea sotului,iar doamna aceea draguta mi-a dat un borcan cu miere amestecata cu polen si mi-a mai dat 1 laptisor de matca PUR sa-l amestec in borcan si sa-i dau sotului 1 lingura ziua 1 searatimp de 2 saptamani,dar pot tne si mai mult cura u are efecte adeverse. voi ce parere aveti? MA GANDEAM LA BRANCA URSULUI.... ar face rau oare?

Daca vreti sa incercati medicamente naturiste, iti recomand sa consultati un medic homeopat. In general, produsele naturiste nu fac rau. Sotul meu a fost la un medic homeopat, a urmat un astfel de tratament. Parerea mea e ca mai mult te amagesti cu ele pentru ca nu rezolva problemele grave de infertilitate, in cel mai bun caz apare o usoara imbunatatire, dar nu trataeaza cauza. Plus ca rezultatele apar dupa tratamente urmate mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Arabika parerea mea e sa nu te joci cu Branca Ursului. Am mai spus si aici pe forum de mai multe ori: BU se comporta ca un supliment de testosteron. Daca sotul tau nu are un deficit de testosteron dovedit in urma analizelor hormonale, sa nu ia asa ceva. Ii poate afecta echilibrul hormonal si ii poate inrautati spermograma (au fost cazuri cand de la OATS s-a ajuns la azoospermie ). In plus, excesul de testosteron poate afecta prostata.
Spun din nou (si am sa repet de cate ori voi putea): cu plantele medicinale nu-i de joaca - si ele contin principii active la fel ca orice medicament de sinteza; pot face bine in unele cazuri, dar pot face foarte rau in alte situatii daca sunt luate dupa ureche.
De asemenea, si la produsele apicole exista contraindicatii. Sunt produse hormonale ale albinelor si contin pre-hormoni. De exemplu, laptisorul de matca este puternic estrogenic (iarasi zic: nu stiu daca e OK sa-i dai sotului estrogeni - la unii poate functiona, dar la altii...).
Eu una sunt PRO tratamente naturiste (chiar sotul meu a facut luni de zile tratament), dar in aceasi masura sustin ca ele sa fie recomandate de catre medic, pe baza analizelor si a anamnezei.
Ma rog.. pana la urma fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine pentru el

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

elbereth,farmacia de unde ai luat profertilul este cea din cadrul medlife grivita?eu nu sunt din bucuresti,da cred ca schimbam si noi spermotrendul cu profertil.inca putin si repetam sperm.de data asta la alt laborator.in functie de rez,vedem ce mai putem face.multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui toxaba
daca vreti sa incercati medicamente naturiste, iti recomand sa consultati un medic homeopat. In general, produsele naturiste nu fac rau. Sotul meu a fost la un medic homeopat, a urmat un astfel de tratament. Parerea mea e ca mai mult te amagesti cu ele pentru ca nu rezolva problemele grave de infertilitate, in cel mai bun caz apare o usoara imbunatatire, dar nu trataeaza cauza. Plus ca rezultatele apar dupa tratamente urmate mult timp.

in cazul meu,dupa 6 luni de naturiste, imbunatatirea a fost majora; si nu am consultat un medic homeopat; astia merg pe standard, fac experiente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

velvet da, farmacia despre care spuneam e Pharmalife de la clinica Medlife Grivita. Iar daca ai card Medlife ti se aplica reducerea de 6% si la produsele cumparate de la aceasta farmacie .

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

de acord cu tine tannoo25

si rezultatul a fost super .

Mergi la inceput