Noaptea Muzeelor!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Si noi am fost aseara la Noaptea muzeelor, nu am reusit sa bifam decat 3 muzee: Muzeul National de Geologie, muzeul National de arta al Romaniei si Muzeul National de Istorie.
La Antipa era foarte aglomerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

diuna ai PM! pot sa scriu si aici daca nu se considera reclama bineinteles. N-am niciun interes in banca respectiva! facem pana la urma publicitate intrarii gratuite la muzee...

alina_satena ati avut rabdare si ati vazut destul de mult; 3 muzee; noi am vazut Muzeul National de Arta al Romaniei intr-o duminica dupa pranz, in 4 ore! insa pe final chiar ne-am grabit ca nu ne mai tineau puterile, mai ales ca eram cu fetita de 4 ani jumatate dupa noi si incepuse si ea sa maraie nitel de oboseala/foame/sete/toate cele... e nevoie de mai mult timp pentru a savura toate frumusetile de acolo.

O seara buna va doresc!

karligutza
sunt mamica Adelutei & 33+

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Am vizitat si noi Muzeul National de Istorie a Romaniei si Muzeul National de Arta Contemporana (Palatul Parlamentului).

La ambele am intrat imediat, la primul nu era coada deloc la ora 20 cand am fost noi, la cel de-al doilea familiile cu copii aveau prioritate.

Am mai incercat la Muzeul Tehnic (Parcul Carol) unde era o coada imensa, si nu am stat (dar cu prima ocazie il vizitam oricum), si Muzeul National COtroceni, unde, la fel, am vazut din mers coada, si am mers mai departe.

Muzeul Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului..le-am vazut deja.

Anul trecut, tot cu ocazia Noptii Muzeelor, am fost la Castelul Bran. Ne-a placut mult.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Karligutza, ce mai faci mama'? Ce face Adeluta? Si bebe2, inca n-ai nascut, nu? Sau...? Nu stiu cand aveai DPN, de asta intreb!
Pupici tuturor!!!

Da-mi si mie te rog, ceva amanunte, aici sau pe PM despre cardul ala bancar care iti ofera intrari gratuite la muzee, habar nu aveam de alternativa asta...

Merci

Editez ca sa raspund si la subiect: anul asta n-am mai fost la noaptea muzeelor, ca ne-a fost teama de ploaie, dupa ce plouase toata ziua...
Am fost in schimb anul trecut, insa fara copii, la Muzeul National de Istorie, Muzeul Sutzu, Muzeul de Geologie, si cred ca atat... Antipa era inchis atunci, iar la Observatorul Astronomic era coada f mare. Am fost in schimb intr-o alta zi, pe bani, si l-am vizitat (observatorul)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Monica, o sa indraznesc sa scriu aici si daca nu e ok rog moderatorii sa stearga... interesati-va pe dl.goagal de banca americana care incepe cu Citi.. ei au carduri (si de debit si de credit) care ofera accesul gratuit la muzeele despre care va spuneam mai sus, diferenta pe carduri e ca la unele intri tu si inca o persoana, iar pe altele intri tu si inca 2 persoane (eu am varianta 2, adica sotul este titular de cont/card, iar eu cu card suplimentar am aceleasi drepturi; practic putem intra 6 persoane odata; deocamdata suntem noi doi, Adeluta si bebelina din burtica; pana la 6 vom completa cu prieteni eventual! ).

Si ca sa iti raspund scurt si off-topic, sunt bine mami, o sa nasc undeva pe la inceputul lunii iulie. Dar ne mai auzim noi pana atunci... sunt activa pe net/forum de vreo 2 saptamani de cand am intrat in prenatal!

karligutza
sunt mamica Adelutei & 33+

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput