Noaptea Muzeelor!!

Noaptea Muzeelor!! | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem si noi cu Maria penttru prima data noaptea la muzeu ...ati fost in anii trecuti?Este aglomerat?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Anca, e tare aglomerat. Acum, depinde si de ea daca nu o deranjeaza multimile. Depinde si de muzeu.
Puteti sa incercati sa faceti o plimbare pana acolo, totusi.
Eu o voi amana pe anul viitor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

abia am venit dinspre Otopeni spre Unirii si am vazut cozile dela muzeele de la Kisselef si de la Obesvatorul Astronomic, era o mare de oameni peste tot, din masina pareau organizati, la cozi ma refer, dar eu nu as face asta...
poate la 20 de ani si nu cu copii micuti dupa mine

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am fost cativa ani la rand. E interesanta experienta ca vizitezi muzeul noaptea, dar altfel nu as recomanda pentru copii. E inghesuiala si uneori ne spuneau chiar inainte sa intram ca trebuie sa mai stam 10-15 minute sa ma iasa un grup...

Antipa a organizat special pentru copii o noapte si pot ramane acolo supravegheati sa doarma cu dinozaurii, sau asa ceva. Si Observatorul avea anii trecuti programe speciale pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata!!!
Acum am ajuns acasa,nu am apucat sa vedem decat Muzeul de Arta (primul pe lista noastra).Maria a stat rabdatoare la coada si a admirat picturile dar pentru un al 2-lea muzeu nu a mai avut rabdare ...poate la anu cand mai crestem.Oricum experienta este foarte interesanta si o recomand.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e rau ca exista astfel de actiuni. Parerea mea este ca ar putea fi organizate cu o frecventa mai mare in decursul unui an. Este bine ca dorinta de informare/culturalizare sa fie stimulata la orice nivel.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nasol ca pe la noi nu exista muzee....daca as fi fost in Constanta as fi vrut sa-l vad pe ala mare...de istorie cred...nu l-am vazut ed cand aveam 11 ani....marea da,in fiecare an,muzeul...nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nasol ca pe la noi nu exista muzee....

Sigur ca sunt. Orice municipiu, cat de mic, are un muzeu cat de mic acolo. Astea le-am gasit eu pe net:

Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" -Arheologie BACAU Str. 9 Mai nr. 7
Complexul Muzeal "Iulian Antonescu". Sectia de Arta BACAU Str. Nicolae Titulescu nr. 23
Complexul Muzeal de Stiintele Naturii "Ion Borcea" - Stiintele naturii BACAU Str. Gh. Vranceanu nr. 44 (sediul expozitiei permanente);
Parcul "Cancicov" (sediul nou) Galeriile de Arta Ceramica "Anton Ciobanu" BACAU str. Decebal nr. 1
Observatorul Astronomic "V. Anestin" -Stiintele naturii BACAU Str. Trotus nr. 8
Vivariul - Stiintele naturii BACAU Str. Popa Sapca nr. 3

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai alea le vad de cand eram in gradinita.....

Iar Eva e prea mica...ceva gen antipa ar fi fost bun.Sincera sa fiu,astea sunt mai mult...case....neinteresante...le-am vazut de zeci de ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Si eu cred ca accesul la arta/cultura ar trebui sa fie mai facil, in schimb uneori ne impiedicam de taxele de intrare sau de un anumit orar care ne constrang sa nu mai mergem.

Eu una, am un card bancar cu care am acces nelimitat (impreuna cu inca 2 persoane) GRATUIT la cele mai importante muzee din Bucuresti (Muzeul de Arta, Muzeul Satului, s.a.) si din tara, inclusiv Peles, Pelisor, Palatul Culturii de la Iasi, Muzeul de Farmacie de la Cluj, etc. insa cu sinceritate va spun ca n-am ajuns decat la foarte putine dintre ele si de foarte putine ori in comparatie cu posibilitatea pe care mi-o da acest card.

Cine este interesat sa scuteasca cei 10 lei sau 7 lei ca si bilet de intrare la un muzeu sau altul, poate incerca sa isi procure un astfel de card fara sa mai fie nevoie sa nimeriti in aglomeratia NOPTII MUZEELOR. Cam asta a fost ideea... sa va spun ca mai exista si alte alternative GRATUITE.

Numai bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei
& 33+
are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Si eu cred ca accesul la arta/cultura ar trebui sa fie mai facil, in schimb uneori ne impiedicam de taxele de intrare sau de un anumit orar care ne constrang sa nu mai mergem.

Eu una, am un card bancar cu care am acces nelimitat (impreuna cu inca 2 persoane) GRATUIT la cele mai importante muzee din Bucuresti (Muzeul de Arta, Muzeul Satului, s.a.) si din tara, inclusiv Peles, Pelisor, Palatul Culturii de la Iasi, Muzeul de Farmacie de la Cluj, etc. insa cu sinceritate va spun ca n-am ajuns decat la foarte putine dintre ele si de foarte putine ori in comparatie cu posibilitatea pe care mi-o da acest card.

Numai bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei
& 33+
are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Sunt interesata la ce banca ai un astfel de card. Imi poti lasa un PM? Multumesc!

Noi am fost la Castelul Bran. Desi aglomerat, au fost foarte bine organizati si totul a mers ca la carte. A fost o experienta frumoasa, o seara cu adevarat magica, castelul noaptea, multe lumanari...Recomand pentru anul viitor!!! Erau multi copii, unii chiar mici, in carucioare. Muzica de camera live...Super!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput